Dnevni horoskop - Tehtnica - Cosmopolitan Slovenija Cosmopolitan Slovenija

Horoskop: Tehtnica

Horoskop za astrološko znamenje Tehtnica traja od 23.09 do 22.10. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Tehtnica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Intenzivno se boš predajala nalogam, okrog poldneva pa se boš nekoliko sprostila in si vzela trenutek za klepet. Veliko zanimivega boš izvedela, med drugim tudi o sebi.

Mesečni horoskop

Z najboljšimi planeti v svojem znamenju, vključno s premožnim Jupitrom, se bodo sprožili vulkani sveže energije in optimizma do življenja. Klepetavi Merkur se bo druščini pridružil sedmega. V tem času se bodo tvoji oboževalci na področju dela in ljubezni še bolj zanimali zate. Tvoje družabno življenje bo pestrejše po 18. oktobru, zato se do takrat organiziraj. 26. se ne ustraši iskrice z bližnjim prijateljem.

Nasvet: Bodi gospodarica svojih želja.

Tvoj tehničar: Rad ima optimistične partnerje z veliko energije, ki so vedno za stvar. Osvojila ga boš, če mu boš pustila, da se pridruži toku tvojega norega življenja.

Letni horoskop

Seksi napoved

Zvezdna napoved kaže na super strastne noči in na drznega, pustolov­skega ter sofisticiranega tipčka. Marec bo v vrtincu romantike, ko se bo nekdo zgolj v nekaj tednih prelevil iz simpatije v 'oh, to si ti'. Nato boš septembra soočena z navdušujočimi presenečenji, ki ti bodo utirala pot za resnično predanost v novembru – za nekaj, kar drugače ne pride z lahkoto k tebi, ko preveč premišljuješ. Zaupaj!

Življenjska pot

Lahko bi dajala pose­bne učne ure o tem, kako dokončati opra­vila do potankosti – in to še ni nič! Navdušujoča priložnost se lahko pokaže maja, kar ti bo dalo zagon za tisto, o čemer si vedno sanjala. Če se želiš pomakniti naprej, je čas, da pustiš preteklost za seboj, kamor tudi spada. Avgust naj bo rezerviran za polnjenje baterij v mirnem okolju s starimi prijatelji ali družino. Delo bo oktobra neobvladljivo, saj se ti bo zdelo, da vsakdo potrebuje nekaj od tebe. Vendar si zapomni, da prihajajo k tebi po nasvete in vodstvo ravno zato, ker si zvezda.

Seksi dnevi: 23.3., 22.4., 30.8.

Uspešni dnevi: 16.7., 9.9., 11.10.

Top avto zate: Audi 3 Sportsback

avto

Kateri parfum in modni kos sta ti v letu 2016 najbolj pisana na kožo, pa izveš v aktualni številki revije Cosmopolitan.

Splošno: Tehtnica

od 23.09 do 22.10

Moški, ki te bo zadovoljil: Ker si zelo romantična, si močno želiš enako romantičnega partnerja. To potrebo bi prav zlahka zadovoljila sladkobesedni strelec in viteški lev. Ker pa si zelo idealistična, bi se ujela tudi z vodnarjem.

Kaj so tvoji atributi? Tvoja najlepša lastnost je, da znaš človeka pripraviti do tega, da se pokaže v svoji najlepši luči. Tvoj izbranec se prav zato pogosto počuti kot princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Malce lenobni libido lepe tehtnice je vedno močno romantično obarvan. Zato, čeprav te spolnost zelo zanima, se kot velika spogledljivka v resnici zaljubljaš v ljubezen samo.

 

Več o horoskopu Tehtnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri