Dnevni horoskop - Škorpijon - Cosmopolitan Slovenija Cosmopolitan Slovenija

Horoskop: Škorpijon

Horoskop za astrološko znamenje Škorpijon traja od 23.10 do 21.11. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Škorpijon, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Bodi pozorna na razlike med dvema podobnima stvarema. Če bo šlo za formalno zadevo, se bo morda prav v drobnem tisku skrivala pomembna informacija.

Mesečni horoskop

Prva faza praznikov: spet vzpostavi vezi. Po 2. v mesecu odpošlji praznične čestitke. Druga faza: zbobnaj ljudi skupaj. Poskrbi, da ti rum in liker ne bosta stopila v glavo, ko bo Merkur 19. postal retrograden, ali pa boš postala znana kot opravljivka.

Nasvet: Nakupuj premišljeno.

Tvoj škorpijon: Ima sključeno glavo in nič časa za zabavo. Kmalu bo s še vedno sključeno glavo poskrbel za veliko zabave.

Letni horoskop

Seksi napoved

To leto te bodo priložnosti za ljubezen prav razvajale! Imej odprto srce in oči, ko boš potovala ali pa med delom. Morda boš spoznala partnerja v zločinu, ki si ga ves čas iskala. Če bo novi sladkorček dovolj samozavesten, da prenaša tvoj ogenj in neodvisnost – tako v spalnici kot zunaj nje – si dovoli pasti. Dokler ne boš prepričana, ne razglašaj stvari, ampak junija bi že morala biti pripravljena oznaniti svojo predanost z vrha nebotičnika. Avgusta bo čas, da končno začrtata vajino zvezo, zato ne zadržuj svojih čustev. Dovoli svoji ljubezenski zastavi, da zaplapola v vsem svojem sijaju!

Življenjska pot

Ne le da se nikoli ne skriješ pred novimi izzivi, na ramenih nosiš celo dodatno odgovornost in ob tem puščaš resnični vtis pri svojih nadrejenih. Aprila imej svoje adute v rokah in ustvari največ poslovnih stikov, kar jih lahko – nikoli ne veš, kdo se izkaže za dragoceno osebo ali zaveznika ob poti. Upri se nuji, da se poleti popolnoma prepustiš lenarjenju, saj se bo julij izkazal kot eden najproduktivnejših mesecev, še posebno pri tehnološko naprednih aktivnostih. Novembra se bodo vse ure trdega dela obrestovale z izjemnimi dosežki. Na zdravje!

Seksi dnevi: 20.3., 13.5., 23.9.

Uspešni dnevi: 3.1., 29.6., 24.10.

Top avto zate: Seat Mii

Seat

Kateri parfum in modni kos sta ti v letu 2016 najbolj pisana na kožo, pa izveš v aktualni številki revije Cosmopolitan.

Splošno: Škorpijon

od 23.10 do 21.11

Moški, ki te bo zadovoljil: Škorpijonke so ena sama primarna, vulkanska energija, zato potrebujejo vodnika. Stabilni bik je zato lahko tvoja najboljša izbira, po drugi strani pa ni bolj strastne zveze kot tiste med škorpijonom in rakom.

Kaj so tvoji atributi? Ko se za nekoga odločiš, se pogosto zanj odločiš za vedno. Težko se je upreti tvoji magnetični privlačnosti: si namreč nadzemeljsko odločna, energična, čustvena in predvsem zelo zelo strastna.

Kakšna si v postelji? Tvojo izredno zalogo energije ti tu štejemo v pozitivno. Tako ognjevito spolnost, kot jo lahko doživi med nogami prave škorpijonke, bo le težko našel kje drugje.

 

Več o horoskopu Škorpijon: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri