Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

april 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Škorpijon | Mesečni horoskop

Mesečni horoskop: Škorpijon

Si po horoskopu škorpijon? V nadaljevanju si v našem mesečnem horoskopu za znamenje Škorpijon preberi, kaj ti v naslednjih nekaj tednih napovedujejo zvezde.

Škorpijon

Osredotoči se: Na dobre vibracije v pisarni. Preseneti sodelavce z domačimi piškoti, ki bodo prijetna popestritev v podaljšanih delovnih dneh.

Tvoja mantra: Vadi, vadi, vadi! Vseeno pa si ne jemlji k srcu, če narediš napako. Ravno zaradi napak se lahko veliko naučiš o projektu, predvsem pa o sebi.

Zvezdni namig: Ne ukvarjaj se s hitrimi dietami. Počasi in previdno, pa boš na koncu prava zmagovalka.

Zakon privlačnosti: Zna se zgoditi, da bo 21. aprila prava suša na ljubezenskem področju. Ne obremenjuj se in raje preveri, kdaj ima naslednji dan tvoja simpatija čas za zmenek.

Kako ga boš vznemirila

Naj ti njegovo znamenje pove ...

  • Škorpijon

Odločil se je za zdrav način življenja. Sledi mu pri njegovih podvigih in najdi rekreacijo, ki jo bosta lahko obiskovala skupaj.

Splošno: Škorpijon
(od 24.10 do 22.11)

Moški, ki te bo zadovoljil: Škorpijonke so ena sama primarna, vulkanska energija, zato potrebujejo vodnika. Stabilni bik je zato lahko tvoja najboljša izbira, po drugi strani pa ni bolj strastne zveze kot tiste med škorpijonom in rakom.

Kaj so tvoji atributi? Ko se za nekoga odločiš, se pogosto zanj odločiš za vedno. Težko se je upreti tvoji magnetični privlačnosti: si namreč nadzemeljsko odločna, energična, čustvena in predvsem zelo zelo strastna.

Kakšna si v postelji? Tvojo izredno zalogo energije ti tu štejemo v pozitivno. Tako ognjevito spolnost, kot jo lahko doživi med nogami prave škorpijonke, bo le težko našel kje drugje.

 

Več o horoskopu Škorpijon: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri