Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

maj 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Rak | Mesečni horoskop

Mesečni horoskop: Rak

Si po horoskopu rak? V nadaljevanju si v našem mesečnem horoskopu za znamenje Rak preberi, kaj ti v naslednjih nekaj tednih napovedujejo zvezde.

Rak

Osredotoči se: Na službo. Čaka te napredovanje, zato stisni zobe in se ne pritožuj, če boš kakšen dan morala ostati dlje v službi.

Tvoja mantra: Ne pozabi, da kri ni voda. Vpliv lune bo poskrbel, da boš več časa preživela v krogu družine.

Zvezdni namig: Ne obremenjuj se, če boš koga zbodla, ker boš vedela, kaj natančno je mislil. Če stvar ne bi bila izrečena, potem je ne bi mogla slišati.

Zakon privlačnosti: Odnos daj-dam se vedno splača. Skuhaj mu večerjo in ga prestrezi s poljubi. Všeč mu bo, zato lahko že v kratkem pričakuješ protiuslugo.

Kako ga boš vznemirila

Naj ti njegovo znamenje pove ...

  • Rak

Znašel se je pred novimi delovnimi izzivi. Če bo v službi nekaj časa napeto, se potrudi in ga pusti doma pri miru.

Splošno: Rak
(od 22.06 do 22.07)

Med rjuhami: Najprej ga rotiš, da naj bo bolj nežen s tabo, da bi ga že v naslednjen trenutku prosila, naj te z lisicami priveže na posteljo. Prav to, da si zanj prava mistična uganka, je to, po kar se vedno znova vrača.

Dražljiva posebnost: Izžarevanje pristne erotike. Zavedaš se, da so tvoje prsi pojem senzualnosti, zato se z njimi rada privijaš k njegovemu junaškemu torsu.

Moški, ki te bo zadovoljil: Kot izjemno čustvena ženska potrebuješ ob sebi človeka, ki ti ne bo zameril občasnih muhavosti in ki bo s tabo delil sanje o stabilnem in varnem družinskem življenju.

Več o horoskopu Rakic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri