Dnevni horoskop - Lev - Cosmopolitan Slovenija Cosmopolitan Slovenija

Horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 22.07 do 22.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Potrudila se boš, da boš dan preživela družabno, poskrbela boš, da bo ozračje na prijateljskem področju bolj sproščeno. Tekoče se boš pogovarjala o vsem, izogibaj se pogovorov o svoji intimnosti.

Mesečni horoskop

Planeti se sicer vrtijo okoli sonca, ta mesec pa si ti v središču pozornosti. Venera bo v območje tvojih razmerij vstopila 7., zaradi česar bo tvoje družabno življenje začelo plesati step. S svojo ljubeznijo sta na isti valovni dolžini, zato konec meseca naredita korak naprej v vajinem razmerju.

Nasvet: Spusti si lase.

Tvoj lev: Smeji se mu. Igrajta se igrice, kjer lahko zmagata oba.

Letni horoskop

Seksi napoved

To je leto, ko boš ugotovila, kdo ti lahko pomaga pri uresničitvi tvojih sanj. Morda imaš zvezo, ki se ne dviga iz cone prijateljstva. Zato bo iskrenost osvobodila oba, da poiščeta bolj vroče povezave z drugimi. Pravzaprav boš morda ugotovila, da ima neka druga zveza resnične možnosti za razcvet. Si izredno samozavestna, zato ti bo instinkt šepetal, da pohiti, vendar pojdi počasi, da bosta lahko s simpatijo zgradila pristno intimo. Zadeve se bodo obrnile februarja in aprila, tako da boš do septembra, kjerkoli – in s ko­mer­koli – boš želela biti.

Življenjska pot

Vzdržuj polno baterijo na telefonu: ne želiš zamuditi klica ali sporočila od dragocenih stikov, ki jih navezuješ. Ravno zdaj je čas, da zavzameš glavni oder kot prava prvakinja, kar tudi si. Stopi stopničko više, ko se predstavi nenavaden projekt, in se izobrazi prek potovanja ali raziskovanja kot najboljšo potjo, ki bo obrodila sadove. Tako marca kot julija boš imela možnosti, da vsem pokažeš, koliko si se naučila in kako na veliko lahko igraš. Oktober bo brez dvoma mesec razsvetljenja, saj se bodo sestavili vsi delčki sestavljanke, in uspehi, za katere si trdo delala, se bodo končno začeli uresničevati.

Seksi dnevi: 17.2., 30.10., 7.12.

Uspešni dnevi: 28.4., 13.5., 14.7.

Top avto zate: VW Golf Sportsvan

vw

Kateri parfum in modni kos sta ti v letu 2016 najbolj pisana na kožo, pa izveš v aktualni številki revije Cosmopolitan.

Splošno: Lev

od 22.07 do 22.08

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri