Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

april 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Lev | Dnevni horoskop

Dnevni horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 23.07 do 23.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti v naslednjih dneh dobrega napovedujejo zvezde.

Lev

Običajno se giblješ v ustaljenih okvirih, toda sedaj so te začele mikati spremembe. K obveznostim pristopaš z večjim zagonom, kot je bilo pričakovati.

Ali poznaš značilnosti svojega horoskopskega znamenja?

V naših Astro arhivih boš našla vse o splošnih in ljubezenskih značilnostih tvojega zodiakalnega znaka.

Če pa tvoj dnevni horoskop za današnji dan ni najbolj zadel realnega stanja, ti v branje priporočamo naslednji prispevek: Moj horoskop sploh ne zadane realnega stanja!

Splošno: Lev
(od 23.07 do 23.08)

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri