Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

april 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Dvojčka | Mesečni horoskop

Mesečni horoskop: Dvojčka

Si po horoskopu dvojčka? V nadaljevanju si v našem mesečnem horoskopu za znamenje Dvojčka preberi, kaj ti v naslednjih nekaj tednih napovedujejo zvezde.

Dvojčka

Osredotoči se: na profesionalne povezave. Morda nekdo od prijateljev nudi to, kar ti potrebuješ, ti pa mu lahko vse vrneš z obrestmi. Takšne naveze so vredne zlata.

Tvoja mantra: Čas je za nove prijatelje. Z Merkurjem ob strani boš pritegnila tudi potencialne bodoče snubce.

Zvezdni namig: Bodi diva, vseeno pa pričakuj, da se bodo ljudje obregnili ob tvojo samozavest.

Zakon privlačnosti: Zmenki v parih so trenutni trend, ki bo zajel tudi tebe. Tudi če si samska, povabi skupino prijateljev na prihajajoči žur. Mogoče pa prijatelj prijatelja pozna prijatelja, s katerim boš lahko flirtala ves večer.

Kako ga boš vznemirila

Naj ti njegovo znamenje pove ...

  • Dvojčka

Ugotovil je, da pogreša svoje prijatelje. Spodbudi ga, da bo malce več v njihovi družbi, ti pa imej nekaj časa zase.

Splošno: Dvojčka
(od 22.05 do 22.06)

Med rjuhami: Dvojčice so med rjuhami veliko bolj ranljive, kot bi si upale priznati. Radovedne, radožive in voljne poskusiti vsakršne novosti potrebujejo predvsem partnerja, ki jim bo v vsem tem kos.

Dražljiva posebnost: Vedno pripravljena na seks! Zato glede enonočnih avantur in podobnih mimobežnih srečanj nimaš in ne rabiš imeti prav nobenih predsodkov.

Moški, ki jo bo zadovoljil: Živahne dvojčice ob sebi ne bodo trpele dolgočasnega partnerja. Kos ji bo le tisti moški, s katerim bosta lahko do onemoglosti klepetala in razpravljala.

Več o horoskopu Dvojčic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri