Pes: nemški bokser

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Becker78
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 7. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Becker78 » 19. Jun. 2009 19:05

No lepo da veš da za psa rabiš čas. Resno me veseli da nisi ena deklina, ki je težila staršem, da bi imela kužka in kako bo skrbela za njega in so ji starši samo zaradi tega ker jim je skakala po glavi dovolili psa. Take zgodbe so mislim da znane kar vsem.
Za bokserja ti pa lahko zagotovim, in dam roko v ogenj da ti ne bo žal, da si ga vzela, ker ti tako prirastejo k srcu z njihovim početjem. Jaz svojega jemljem kot najboljšega kolega( sliši se čudno ja) ampak me vedno že samo z pogledom pomiri. Povedala bi ti rada še toliko stvari ,pa se teh občutkov ne da sploh opisati. Enostavno, ko si z bokserjem, si v vajinem svetu in to je tako Waaaw.

Jaz ko še nisem imela psa, sem ponavadi, ko sem videla nekoga ki je sprehajal bokserja, sem šla nemudoma tja, pozdravila lastnika naprej pa skoraj govorila samo s psom. Ja tudi to se more slišat čudno in smešno za druge sprehajalce, vendar me niti en lastnik ali lastnica ni gledal čudno, še zatrjevali so mi da zastopijo moje navdušenje. In tudi s tem sem dobila veliko koristnih napotkov in drugih informacij.
vidsl
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 21. 9. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a vidsl » 21. Sep. 2014 18:04

Živjo!
Jaz se zanimam za nakup psa bokserja.In me zanima če kdo mogoče pozna kakšno psarno ali rejca psov? Hvala :)

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov