Objavljeno: 11 Apr 11, 2012 20:19 Naslov sporočila:
Nedolžnost sm izgubila pri 15. letih. In ja bi spremenila, ker sm jo izgubila s tipom, ki ga nism poznala prou dolgo. Ubistvu sm bla že pripravljena, sam pač sem jo izgubila z napačnim. To so pač ta naivna leta tako da ja... sem si sama kriva. Lekcijo mi je dau, izučilo me je tud. Tako da nimam prov lepih spominov na prvi spolni odnos. In ne nisva skupej. Hvala bogu da ne. _________________ Tu es dans toutes mes pensées.*
Objavljeno: 25 Sep 25, 2012 17:54 Naslov sporočila:
Js sm pa zgubila nedolznost mal pred 19. rojstnim dnevom s fantom k ga nism prevec dobr poznala. "Hodila" sva use skupi ene 3 tedne, prvic (in edinkrat) sva seksala pa po dveh tednih. Za oba je blo prvic, bolel me je zelo... Morm pa rect da se je potrudu in biu nezen.
Potem nisem mela spolnih odnosov dobre pol leta, do letosnjega poletja, dokler nism spoznala fanta, s katerim sva zdej skupi dobra dva meseca. Bolel me je se ene 10krat k sva seksala...ampak izkusna ciz drugacna. Zdej vidm, da taprvic nism bla prpraulena, bol sm prvic zarad radovednosti. Klub temu ne obzalujm nicesar v zvezi s tem
Stara sem 21 let in sem še vedno devica. Ja, nekateri bi rekli da je to čudno v današnjem času.. ne vem, saj najbrž je.
Gre za to, da enostavno nisem spoznala pravega s katerim bi.. Je bila že ena malo večja šansa, pa se je zveza na žalost prehitro končala. Bilo je tudi nekaj priložnosti, a pač tisto bi bil pač samo seks, in to bi bilo to - se pravi "get it over with" vrjanta.. Ja, saj sem že razmišljala tudi o tem, a enostavno ko je prišlo do te priložnosti se sama nisem dobro počutila v tistem trenutku, saj nisem zaupala fantu in zato sem se ustavila.
Priznam, da me je kar malo sram povedati kdaj da sem še vedno devica. Ne vem, hočem biti ponosna na to, da mogoče čakam na nekoga, ki bo vreden in res si želim imeti lepo prvo izkušnjo s fantom ki mi bo nekaj pomenil, po drugi strani pa nekateri ljudje mislijo da si "za na luno" če še nisi. Saj kakšni prijatelji pravijo "Tistemu ki bo vreden, bo to sprejel in ne bo nič čudno in boš vesela da si počakala, oz. je toliko lepše če je prvič z nekom ki ga imaš rad."
Saj vem da imajo prav, samo v današnjem svetu je pač težko verjeti.
Zanima me vaše mnenje, vesela pa bom vsakega odgovora
Če si še nedolžna pri 21 letih, to ni nič takega, ampak samo pomeni, da še pač nisi našla pravega, da bi z njim skupaj raziskala spolnost. Boš ga pa sigurno našla. Verjemi!
Se moram pa še dopolniti in sicer... Pravemu moškemu bo to kompliment in bo zelo srečen, da ti je prvi.
Objavljeno: 9 Nov 09, 2012 22:41 Naslov sporočila:
tudi meni ni to nič takega, jaz sem jo zgubila pri 20, isto sem mela priložnosti, samo so se zveze prehitro končale oz. je biu tip sam tko..za sprot s takimi mi pa ni blo, čeprav bolj ko si starejši, bolj ti je vseeno tud če je tak, ker je v naši družbi to pač neki čudnega (vsaj jaz sem se bedno počutila, ko sem prišla na faks, spoznala nove ljudi in ko si v družbi padejo tudi take debate in si pač tiho, ker nimaš za delit nobene izkušnje)..
Objavljeno: 12 Nov 12, 2012 13:25 Naslov sporočila:
Lala21 je napisal/a:
Stara sem 21 let in sem še vedno devica. Ja, nekateri bi rekli da je to čudno v današnjem času.. ne vem, saj najbrž je.
Gre za to, da enostavno nisem spoznala pravega s katerim bi.. Je bila že ena malo večja šansa, pa se je zveza na žalost prehitro končala. Bilo je tudi nekaj priložnosti, a pač tisto bi bil pač samo seks, in to bi bilo to - se pravi "get it over with" vrjanta.. Ja, saj sem že razmišljala tudi o tem, a enostavno ko je prišlo do te priložnosti se sama nisem dobro počutila v tistem trenutku, saj nisem zaupala fantu in zato sem se ustavila.
Priznam, da me je kar malo sram povedati kdaj da sem še vedno devica. Ne vem, hočem biti ponosna na to, da mogoče čakam na nekoga, ki bo vreden in res si želim imeti lepo prvo izkušnjo s fantom ki mi bo nekaj pomenil, po drugi strani pa nekateri ljudje mislijo da si "za na luno" če še nisi. Saj kakšni prijatelji pravijo "Tistemu ki bo vreden, bo to sprejel in ne bo nič čudno in boš vesela da si počakala, oz. je toliko lepše če je prvič z nekom ki ga imaš rad."
Saj vem da imajo prav, samo v današnjem svetu je pač težko verjeti.
Zanima me vaše mnenje, vesela pa bom vsakega odgovora
Večina tistih, ki so začeli zelo zgodaj z spolnimi odnosi (14,15 let),so to storili, da se čimprej rešijo tega čudaškega predznaka. Sam sem tudi po teh današnjih kriterijih nedolžnost izgubil relativno pozno (šele pri 19.). Sicer, pa ne vem zakaj bi morala komu razlagati, da si še devica? To je poplnoma tvoja stvar, ki je res lahko brez večjih skrbi zadržiš samo zase, saj ti ne piše na čelu, zaboga no!
In ja lahko si ponosna, to za večino nas večino fantov ni niti malo odbijajoče.
Pridružen/-a: 22. Jul 2012 20:23 Prispevkov: 38 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 26 Nov 26, 2012 21:28 Naslov sporočila:
jaz sem jo pa zgubila pri 15 letih, z mojim takratnim tipom. drgač pa ja, mi je žal da sem jo že takrat zgubila, ker sva po spolnem odnosu v roku dveh mesecev šla narazen, ahh..
čim dlje meti nedožnost, tem boljše je! ..jaz bi jo še zdaj rada imela ^^, _________________ If I fucked you up, it doesn't mean I will do to everybody else. Maybe you were just a part of my game.
Objavljeno: 27 Nov 27, 2012 20:51 Naslov sporočila:
Tudi jaz se pridružujem vsem, ki so jo izgubile pri 16 letih. In sicer je mel to "srečo" dečko, s katerim sva bila 3 leta skupaj, prvič sva pa po približno enemu letu. Zdaj pač nisva več skupaj...
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3 ... 78, 79, 80
Stran 80 od 80
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu