Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Barvanje las
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
lili01
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 5. Feb 2006 13:59

PrispevekObjavljeno: 22 Maj 22, 2007 19:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

na naravne lase si lahko naneseš tiste barve, ki lase posvetlijo za nekaj odtenkov. vsaj jaz imam take izkušnje. res lepo rata.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 16. Maj 2007 18:27

PrispevekObjavljeno: 22 Maj 22, 2007 19:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A se kera spozna na prelive? Baje, da so na vseh škatlicah največ 3 črtice; če je samo 1, to pomeni, da gre za preliv. A je to res?
Nazaj na vrh
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 29. Apr 2006 21:36

PrispevekObjavljeno: 22 Maj 22, 2007 19:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^ j

Nazadnje urejal/a ~NIA~ 5 Dec 05, 2010 22:38; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 20. Okt 2006 20:06
Kraj: Okolica Lj.

PrispevekObjavljeno: 22 Maj 22, 2007 19:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V ćem je sploh razlika med prelivom pa barvo ? da se preliv hitreje izpere? Embarassed wink
Nazaj na vrh
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 22 Maj 22, 2007 19:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ni agresiven in posledično manj uniči lase. wink Glede na to, kar sm slišala od kolegic, se preliv sploh ne spere hitro. Tko da od zdaj naprej jz sam še prelive kupujem! Razz
Nazaj na vrh
lili01
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 22 Maj 22, 2007 22:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

L°AbeiLLe je napisal/a:
**majcy** je napisal/a:
V ćem je sploh razlika med prelivom pa barvo ? da se preliv hitreje izpere? Embarassed wink

Ni agresiven in posledično manj uniči lase. wink Glede na to, kar sm slišala od kolegic, se preliv sploh ne spere hitro. Tko da od zdaj naprej jz sam še prelive kupujem! Razz

kupi si močno rdeč preliv, pa ga daj na blond lase-po parih umivanjih boš pink. ali še bolje, daj si kozmično moder preliv na blond lase-boš zelena. eek izkušnje...
Nazaj na vrh
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 13. Feb 2006 13:45
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: 22 Maj 22, 2007 22:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jz se pa tko rada igračkam s tem. biggrin
Vedno se sama barvam, sam pri men je tko..ko me piči, kupim barvo, uštimam in upam na najboljši rezultat. Zato pa sem tko pisana v glavo. lach

Me pa zanima, a ma katera izkušnje s temi barvami:

Kao neki "brez predhodnega barvanja"(se pravi peroksidanja) obarva tud temnejše lase..fino fajn. Mene pa zanima - kaj pa že obarvane lase. Confused Pomoje, da ne.
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 22 Maj 22, 2007 22:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lili01 je napisal/a:

kupi si močno rdeč preliv, pa ga daj na blond lase-po parih umivanjih boš pink. ali še bolje, daj si kozmično moder preliv na blond lase-boš zelena. eek izkušnje...

No sej po eni kmečki logiki je pričakovano, da živo rdeča na blond ne more ostat vedno živo rdeča in da bo s spiranjem vedno svetlejša. wink [Ok, če je trajna barva, potem se res ne spere tolk, samo vseen.]

Mislm da rjava na rjavo itd. to pa ne bi smel bit slabih presenečenj, kaj pravš? (;
Nazaj na vrh
lili01
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 23 Maj 23, 2007 16:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

rjava na rjavo. zakaj? a ni škoda las?
Nazaj na vrh
bejbika
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 1. Avg 2004 17:23

PrispevekObjavljeno: 23 Maj 23, 2007 17:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

purple_rain -> jaz sem se barvala z uno, ki je violična wink ... men so fajn, se ne izpirajo, ne puščajo sledi na brisači in so zelo kremaste, kar pomeni, da je ena barva dovolj za moje lase ... in imam goste in dolge malo čez ramo wink
Nazaj na vrh
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

PrispevekObjavljeno: 23 Maj 23, 2007 17:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Potiho sem čakala na tvoj odgovor, ker sem spomnim, da si nekje v eni temi govorila, kako si zadovoljna z novo barvo las smile
..in ja, glih tale ta vijolčna me zanima, kdo bi si mislu, hehe..

Pa si mela prej že barvane lase al si to na svoje naravne lase barvala? Tale aspekt zadeve me zanima(oz. skor skrbi, zarad teh 42 barv, ki jih mam roll vor lachen)..
bejbika
Cosmofrik
Cosmofrik

PrispevekObjavljeno: 23 Maj 23, 2007 17:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja itak biggrin ... na barvane lase ...
mela sem najprej LIVE, pa se mi je izpirala tok, da sem kar izpuščaje dobila motz ... čez njo sem potem polly brilliance čist navadno violet (ne znam pisat, tožte me lach), pol sem pa se s to začela , ko je vn pršla ... ja, tko da sem mela pobarvane lase in sem si cele pobarvala, pa vem, da to ni kul, ampak sem si ... čeprav imam sedaj spet LIVe, ki se ne izpira ... ampak nisem čisto prepričana, če je kul, ker me neki glava srbi. Pa ne vem a od šampona, ki sem ga zamenjala, ali od barve? Ampak, če hočeš lila, je ta najboljša do sedaj. Vsaj kolegice pravijo, da mam noro barvo wink ... čaki najdem sliko te barve wink
Nazaj na vrh
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

PrispevekObjavljeno: 23 Maj 23, 2007 17:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ej, kul, noro, hvala za take izčrpne informacije! biggrin

Se že neki časa odločam o temle, mal bla skeptična, če res tkole deluje..ma kul, pa bom probala(hujš kot je zdej skor ne more bit roll vor lachen) - sam ne pa mislt, da ponavlam. tongue

A bi se dal kakšno slikco vidt? biggrin
bejbika
Cosmofrik
Cosmofrik

PrispevekObjavljeno: 23 Maj 23, 2007 17:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

a mojih las? LOOL
mam jse problem, ker majo moji lasje naravno dost rdečega pigmenta Embarassed .. pa men pol ful ne rata čist lila motz ... bolj rožnate mam lach
Nazaj na vrh
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 20. Okt 2006 20:06
Kraj: Okolica Lj.

PrispevekObjavljeno: 23 Maj 23, 2007 18:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lili01 je napisal/a:

uuaaa, tole bom pa probala... najprej se bom na blond farblna , pol k se bom pa naveličala si bom pa vrgla čez modr preliv ib bom zelena... scherzkeks freude
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Naslednja
Stran 2 od 16