Cosmopolitan Slovenija

Nicole Richie
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 28, 29, 30  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Cosmo Zvezde
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: Tor Dec 2004 18:40

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 04, 2008 23:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.people.com/people/gallery/0,,20181695,00.html

Evo vse slikice, kok sta obe kjutkani smile Jaz bi takoj enga dojenčka lol
Damyanchyka
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: Ned Apr 2007 18:23
Kraj: Poletje

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 04, 2008 23:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Me men ona ne gre u glavo. Tm k je sodelovala u simpl lajfu je bla tuk butasta baba to..da glava peče..mi je bla bl ušeč Paris..Neumna je izpadla..zdej je pa neka mama.. biggrin kr neki..me zanima kaka je..a je sploh možno da se člouk tuk spremeni..tut če je bla serija pač mal zaigrana..glede na njeno preteklost..

Sicr sta pa luškani skupi wink
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: Sre Jun 2006 18:47

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 09, 2008 2:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni je njen tip skoz hujši. Prov lepa family so.
Caricias que me roben la razon
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: Čet Mar 2007 22:05

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 09, 2008 13:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

se mi zdi, da je nicole tale nosečnost in otrocicek ful polepsov, prav lepa je postala, k men je bla vcasih tok grda, da kr hudo
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
||MuCkAa
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: Sre Dec 2004 12:54

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 09, 2008 13:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jemina je napisal/a:
Meni je njen tip skoz hujši. Prov lepa family so.

Meni pa je na njem izredno strasna njegova brada, celjust in usta tot s tem mi vse pokvari, ce je poleg nje Confused

I''ll do it all over again...
Nazaj na vrh
slivica
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: Pet Jan 2006 18:33

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 13, 2008 19:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ful lepe fotke.
Zanima me, ali je ta njen tip od Paris Hilton fanta dvojcek? Torej ali sta njuna fanta dvojcka? Se mi zdi, da sem nekje slisala...
Nazaj na vrh
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: Tor Dec 2004 18:40

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 13, 2008 20:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sta dvojčka ja.
cinema bizarre
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: Pet Feb 2008 20:49

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 15, 2008 21:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

joel & benji madden...
nista slaba...sam kaj ko hodta z tistim klobučkom okol...xdxd
Nazaj na vrh
seendrahh
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 20:43
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 08, 2008 16:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ampak se je zeloooooooooo zresnla :

*
Nicole Richie želi napisati kuharsko knjigo. Svoje veselje ob kuhanju želi deliti z drugimi.
Zvezdnica oddaje The Simple Life je pričela kuhati, da bi postala popolna partnerica in mama. Gre ji kar dobro, zato želi izdati svojo kuharsko knjigo.

“Ima škatlo polno receptov, ki jih je napisala na majhne kartice,” je povedal nek vir. Ko zase in za Joela pripravlja obrok, se drži lahke hrane in s tem pomaga, da oba z Joelom pazita na svojo težo.

*Odkar je postala mamica, je 26-letna Nicole Richie obsedena s čistočo.
Panično se boji bakterij, predvsem pa se boji, da se njena šestmesečna Harlow slučajno ne okuži.

"Oblačila opere dvakrat, preden jih mala Harlow obleče. Tudi sicer vse, kar uporablja Harlow, dvakrat sterilizira," je še povedal prijatelj blizu zvezdnice.

vir:tocnoto

še ena slikica o lepi družinici 5.8.2008 na sprehodu:D ..iii ma so lepi

majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: Pet Jul 2006 18:14
Kraj: okolica ljubljane

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 08, 2008 19:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Men je ona full všeč smile Pa tko odštekana je ja
Nazaj na vrh
sweet-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: Sre Jul 2008 9:52
Kraj: litija

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 09, 2008 22:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tamala je res lepa tud nicol mi je ful lušna velik bl k paris a ste slišale k je paris izjavla d bi tud ona dujenčka lol
uglavnm men je nicol bla vedno ful huda in nimam nč proti njrjk je pa pr paris čis druga song
Nazaj na vrh
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: Pet Mar 2008 21:12
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 15, 2008 21:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

meni je ona tkoo lepa in še ful lepo se oblači (sploh pa k je preprosto oblečena - majčka & kavbojke na korenček)!
in še ful bolj smešna je od Paris.. v SL mi je všeč to da je tko izzivalna in postavlja taka (neumna) vprašanja da spravi vsih v zadrego biggrin
sunnydayka
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: Pet Sep 2005 17:18
Kraj: lj

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 16, 2008 16:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

men je tud ona ful taka luškana...pa zdi se mi da ji prou use paše kar se obleče...pa njen tipo je tud huuud...ena taka sweet family so
Nazaj na vrh
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:44
Kraj: Havajsko otočje

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 16, 2008 20:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Men so pa ena čist navadna familija, na naših ulcah lahko srečam dost bl srčkane, nenavadne in posrečene. Dete me tut ne prepriča.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: Tor Jun 2007 18:16

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 16, 2008 20:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

seendrahh je napisal/a:
ampak se je zeloooooooooo zresnla

*Odkar je postala mamica, je 26-letna Nicole Richie obsedena s čistočo.
Panično se boji bakterij, predvsem pa se boji, da se njena šestmesečna Harlow slučajno ne okuži.

"Oblačila opere dvakrat, preden jih mala Harlow obleče. Tudi sicer vse, kar uporablja Harlow, dvakrat sterilizira," je še povedal prijatelj blizu zvezdnice.

Sam to je pa že mal pretirano Rolling Eyes .
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Cosmo Zvezde Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 28, 29, 30  Naslednja
Stran 29 od 30

Ne spreglej tudi

Oglas