Pridružen/-a: Ned Apr 2007 18:23 Prispevkov: 1750 Kraj: Poletje
Objavljeno: Tor Mar 04, 2008 23:33 Naslov sporočila:
Me men ona ne gre u glavo. Tm k je sodelovala u simpl lajfu je bla tuk butasta baba to..da glava peče..mi je bla bl ušeč Paris..Neumna je izpadla..zdej je pa neka mama.. kr neki..me zanima kaka je..a je sploh možno da se člouk tuk spremeni..tut če je bla serija pač mal zaigrana..glede na njeno preteklost..
Sicr sta pa luškani skupi _________________ Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Objavljeno: Ned Mar 09, 2008 2:32 Naslov sporočila:
Meni je njen tip skoz hujši. Prov lepa family so. _________________ Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Objavljeno: Ned Mar 09, 2008 13:55 Naslov sporočila:
jemina je napisal/a:
Meni je njen tip skoz hujši. Prov lepa family so.
Meni pa je na njem izredno strasna njegova brada, celjust in usta s tem mi vse pokvari, ce je poleg nje _________________ And I''ll take you for who you are
If you take me for everything I''ll do it all over again...
Objavljeno: Pet Avg 08, 2008 16:42 Naslov sporočila:
ampak se je zeloooooooooo zresnla :
* Nicole Richie želi napisati kuharsko knjigo. Svoje veselje ob kuhanju želi deliti z drugimi.
Zvezdnica oddaje The Simple Life je pričela kuhati, da bi postala popolna partnerica in mama. Gre ji kar dobro, zato želi izdati svojo kuharsko knjigo.
“Ima škatlo polno receptov, ki jih je napisala na majhne kartice,” je povedal nek vir. Ko zase in za Joela pripravlja obrok, se drži lahke hrane in s tem pomaga, da oba z Joelom pazita na svojo težo.
*Odkar je postala mamica, je 26-letna Nicole Richie obsedena s čistočo.
Panično se boji bakterij, predvsem pa se boji, da se njena šestmesečna Harlow slučajno ne okuži.
"Oblačila opere dvakrat, preden jih mala Harlow obleče. Tudi sicer vse, kar uporablja Harlow, dvakrat sterilizira," je še povedal prijatelj blizu zvezdnice.
vir:tocnoto
še ena slikica o lepi družinici 5.8.2008 na sprehodu:D ..iii ma so lepi
_________________ poljubci twoji u tami imaju cudnu moc .. to mi fali ;*
Objavljeno: Sob Avg 09, 2008 22:28 Naslov sporočila:
tamala je res lepa tud nicol mi je ful lušna velik bl k paris a ste slišale k je paris izjavla d bi tud ona dujenčka lol
uglavnm men je nicol bla vedno ful huda in nimam nč proti njrjk je pa pr paris čis druga song
Pridružen/-a: Pet Mar 2008 21:12 Prispevkov: 1458 Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Objavljeno: Pet Avg 15, 2008 21:59 Naslov sporočila:
meni je ona tkoo lepa in še ful lepo se oblači (sploh pa k je preprosto oblečena - majčka & kavbojke na korenček)!
in še ful bolj smešna je od Paris.. v SL mi je všeč to da je tko izzivalna in postavlja taka (neumna) vprašanja da spravi vsih v zadrego _________________ Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:44 Prispevkov: 3554 Kraj: Havajsko otočje
Objavljeno: Sob Avg 16, 2008 20:33 Naslov sporočila:
Men so pa ena čist navadna familija, na naših ulcah lahko srečam dost bl srčkane, nenavadne in posrečene. Dete me tut ne prepriča. _________________ Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Objavljeno: Sob Avg 16, 2008 20:56 Naslov sporočila:
seendrahh je napisal/a:
ampak se je zeloooooooooo zresnla
*Odkar je postala mamica, je 26-letna Nicole Richie obsedena s čistočo.
Panično se boji bakterij, predvsem pa se boji, da se njena šestmesečna Harlow slučajno ne okuži.
"Oblačila opere dvakrat, preden jih mala Harlow obleče. Tudi sicer vse, kar uporablja Harlow, dvakrat sterilizira," je še povedal prijatelj blizu zvezdnice.
Sam to je pa že mal pretirano . _________________ I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3 ... , 28, 29, 30Naslednja
Stran 29 od 30
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu