Objavljeno: Sob Jul 29, 2006 13:39 Naslov sporočila:
Mi je kr luškana.. Sam toook vlko glavo ma. Seveda tut bol tk zgleda, ker je tk koščena Sam sj jz sm tut precej suha pa niam tok vlke glave. Se mi zdi? _________________ Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Objavljeno: Sob Jul 29, 2006 13:58 Naslov sporočila:
ful je luškana pa hud stil ma...mrbit bi morala mal prej nehat hujšat, da ne bi mela tok suhcane nogice... pa blagor njej, k je tok shujšala, pa ma še vedno normalne prsi in nč strij ne opazm... itak je pa to holivud, kdo pa ma tm strije
Pridružen/-a: Pon Jan 2006 13:33 Prispevkov: 1420 Kraj: Prlekija
Objavljeno: Sob Jul 29, 2006 19:36 Naslov sporočila:
pomoje je to fotomontaža. _________________ "Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Pridružen/-a: Sre Jan 2006 20:05 Prispevkov: 1056 Kraj: v pravljici*
Objavljeno: Sob Jul 29, 2006 19:50 Naslov sporočila:
ženska se je ful spremenila ampak men je ona fenomenalna! luškana, simpatična... pa ful dobr stil oblačenja ma _________________ Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Objavljeno: Sob Jul 29, 2006 20:21 Naslov sporočila:
skinny je napisal/a:
pomoje je to fotomontaža.
kaj pa vem... ona je ziher (na sliki), pa če pomislimo, da je mela res kar nekaj kg več.... in; kolko žensk pa danes nima celulita? sploh če imaš kak kg preveč... pomoje je ona & ni fotomontaža... Prej so zmontirane vse slike z fotošutingov, ki jih vidimo v cajtngah...
saj ni pomembno... glavno da ji je uspelo & da je danes res fashion ikona!
Pridružen/-a: Pon Jan 2006 13:33 Prispevkov: 1420 Kraj: Prlekija
Objavljeno: Ned Jul 30, 2006 10:27 Naslov sporočila:
SIEENA je napisal/a:
skinny ko bi bla usaj fotomontaža.
če primerjamo sedaj, pa prej kr ne morem verjeti
aja, jaz sem zaljubljana v njen tattoo _________________ "Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Pridružen/-a: Pet Sep 2004 15:03 Prispevkov: 1621 Kraj: Domžale
Objavljeno: Ned Jul 30, 2006 10:45 Naslov sporočila:
Bolj luškana kot Paris itak...sam je pa ful presuha zdej, kak dodaten kg ji ne bi škodil...sicer pa mi spada med "krneki wannabe zvezde"...pač lucky girl, ki je slavna sam zarad bogatega in slavnega fotra...da bi pa mela kak ultra talent....mnja... _________________ _______________________________________
Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
Pridružen/-a: Pon Okt 2004 18:59 Prispevkov: 1132 Kraj: ljubljana
Objavljeno: Ned Jul 30, 2006 11:09 Naslov sporočila:
"I know I'm too thin right now, so I wouldn't want any young girl looking at me and saying, 'That's what I want to look like,' " Richie tells Vanity Fair in its June issue. "I do know that they will, which is another reason I really do need to do something about it. I'm not happy with the way I look right now."
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3, 4 ... 28, 29, 30Naslednja
Stran 3 od 30
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu