Pridružen/-a: Tor Nov 2005 17:59 Prispevkov: 731 Kraj: New York
Objavljeno: Sob Jul 22, 2006 14:01 Naslov sporočila:
***Ally*** je napisal/a:
ah..jaz se je kar ne morem nagledat.
kaj je blo z njo in Parisko? najprej sta ble frendice zdaj pa ne več al kak?
"Why are Paris and Nicole not friends any more?
Well, neither have revealed the complete story, but Paris said, "Its no big secret that Nicole and I are no longer friends. I will not go into the details of what happened. All I will say is that Nicole knows what she did and that's all I am ever going to say about it."
Not directly coming from the Hiltons, but a source revealed (New York Daily News) that Nicole is being blamed for an embarrassing incident at Nicky Hilton's home when she tried to show a group of friends a video of Paris hosting Saturday Night Live, But, the tape happened to be the famous (or not so famous) One Night in Paris sex tape… " _________________ How blind can you get and still have eyes?
Objavljeno: Sob Jul 22, 2006 15:24 Naslov sporočila:
Baje bo zdaj v 4. sezoni Simple life-a preobrat na koncu, da bosta kao spet postali prijateljici da javno zakopata sekiro _________________ And I''ll take you for who you are
If you take me for everything I''ll do it all over again...
Pridružen/-a: Sob Maj 2005 16:13 Prispevkov: 824 Kraj: kjerkoli kadarkoli
Objavljeno: Sob Jul 22, 2006 19:43 Naslov sporočila:
meni ta ženska definitivno ni nič prav lušna...totalno preveč je suha....in no....ko ima še gor kakšna ogromna očala...pa res zgleda kot 80 letna babica...ne..meni res ni nič posebnega _________________ Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3, ... 28, 29, 30Naslednja
Stran 2 od 30
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu