Pridružen/-a: Sob Maj 2006 19:34 Prispevkov: 518 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: Sre Jul 19, 2006 19:28 Naslov sporočila: Nicole Richie
Nicole Richie, ki so jo mediji na začetku zelo kritizirali zaradi slabega okusa za modo, postaja prava modna ikona.
Posvojena hčerka pevca Lionela Richieja, ki se je prvič javnosti predstavila z nastopom v resničnostni oddaji 'The simple life' leta 2003, skupaj s svojo zdaj že nekdanjo najboljšo prijateljico Paris Hilton postaja zgled modnega okusa.
V zadnjem času jo videvajo oblečeno v okusnih oblačilih priznanih modnih znamk.
Na neki prireditvi se je pojavila oblečena v prikupno škrlatno obleko italijanske modne hiše Pucci, svojo podobo pa je še izboljšala z okusnimi modnimi dodatki.
Nicole se je pred kratkim pojavila tudi v oglaševalski akciji modnega oblikovalca Jimmyja Chooja.
Pridružen/-a: Tor Nov 2005 17:59 Prispevkov: 731 Kraj: New York
Objavljeno: Sre Jul 19, 2006 20:50 Naslov sporočila:
Men je pa ona res ful všeč, odkar ni več z uno Parisko, pa odkar je čist spremenila stil. Najbolj mi je všeč njena kratka frizurca, res ful mi je seksi, sm že sama razmišljala da bi temo o njej odprla. Ne vem zakaj ampak res se mi zdi neki posebnga
_________________ How blind can you get and still have eyes?
Pridružen/-a: Pon Okt 2004 18:59 Prispevkov: 1132 Kraj: ljubljana
Objavljeno: Sre Jul 19, 2006 20:51 Naslov sporočila:
Če bi mogla izbirat med nicole in paris, bi definitivno izbrala nicole.sam je pa res v zadnjem cajtu preveč shujšala.
_________________ http://lalalovesfashion.blogspot.com
Nicole se je pred kratkim pojavila tudi v oglaševalski akciji modnega oblikovalca Jimmyja Chooja.
aham. meni so všeč reklamce :
drugače pa ni slaba. sej je lušna. na nek svoj način :
in še nekaj sem opazila:
ta slika se mi zdi zelooooo podobna tej: _________________ "Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Objavljeno: Čet Jul 20, 2006 2:34 Naslov sporočila:
Zdaj, ko je shujsala... je lepa, lepsa, najlepsa
Obozujem jo. _________________ And I''ll take you for who you are
If you take me for everything I''ll do it all over again...
Objavljeno: Čet Jul 20, 2006 2:42 Naslov sporočila:
Men je tud Nicole zdej ful fajn ratala. Odkar je shujšalain odkar se ne druži več s Paris se je totalno spremenila in je čist svoja, pa zlo fajn stil ma. Ušeč mi je tut to, da je dost naravna.
Ta zadnja oblekca mi je ful kjuuut. : ) _________________ This too shall pass.
niti ni slab. meni je boljši kot od pariske. _________________ "Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Pridružen/-a: Ned Jan 2006 14:12 Prispevkov: 301 Kraj: Kranj
Objavljeno: Čet Jul 20, 2006 15:17 Naslov sporočila:
Men pa ni vsec. Prevec je suha. Reees prevec. Sam ja... dons je itak moderno da mas 25 kil. Ampak men je to vseen grdo. Sej prov, da bi mal shujsala sam ne pa tok prevec.
Pridružen/-a: Sre Jul 2006 10:13 Prispevkov: 7 Kraj: nova zelandija
Objavljeno: Čet Jul 20, 2006 15:28 Naslov sporočila:
se strinjam,manjka ji mal ženskih oblin,k da bi lohanovo tekmovale skoz katero se bo prej čez vidl! _________________ hello my frend,we meet again,its been a while,where should we begin?creed
Pridružen/-a: Pon Jan 2006 13:33 Prispevkov: 1420 Kraj: Prlekija
Objavljeno: Pet Jul 21, 2006 11:06 Naslov sporočila:
na tej dveh slikah je čiiiiiiisto popolna _________________ "Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 28, 29, 30Naslednja
Stran 1 od 30
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu