Seks prijatelj/ica [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 433
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 14. Jul. 2008 19:28

marypa napisal/-a:Čist nobenih ;) Nimaš kj potrjat, s tem samo smetiš temo in ne poveš ničesar novega, ker samo citiraš in taki posti (citirano+se podpišem/strinjam/kušnem) bi se morali brisat.

Briga koga a se ti strinjaš.. če nimaš povedat kj novga, bodi tiho. Če nis prebrala teme, pač napišeš (se ponoviš) z drugimi besedami. g3t the point ;)


Jaz bi pa brisala tiste, ki neprestano blatijo druge in mislijo, da je cela tema njihova. In če se ena punca slučajno ne strinja s teboj, ampak z nekom drugim, ni treba, da jo blatiš tukaj :evil:
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 357
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 14. Jul. 2008 22:13

Pri naju zgleda tako, da eden ali drugi pokliče (oz. piše sms) in se zmeniva, če se dobiva pri meni al pri njemu... Potem pa npr. jaz pridem k njemu, se poljubiva, slečeva, stuširava, če se nisva že prej... potem pa sledi seks in crkljanje... vse skupaj kakšni dve uri al kaj podobnega... potem pa spet pod tuš, če imava čas... objem, poljub in domov :) Nikoli ne prespim pri njemu, pa tudi on ne pri meni... to bi se nama zdelo že preveč podobno resni zvezi :)
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 357
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 14. Jul. 2008 22:14

se pa tudi dosti pogovarjava o vsem možnem :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1341
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 14. Jul. 2008 22:29

jagoda-malina napisal/-a:Jaz bi pa brisala tiste, ki neprestano blatijo druge in mislijo, da je cela tema njihova. In če se ena punca slučajno ne strinja s teboj, ampak z nekom drugim, ni treba, da jo blatiš tukaj :evil:

Sploh ne gre za to. Različna mnenja so ok. Nisi dojela sploh. .. se ne bom več ukvarjala z enmi osebki. (kar pomeni, da ti dobesedno napišem.-konc z moje strani z offtopicom)
Uporabniški avatar
_Avalon_
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 15. 7. 2008
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _Avalon_ » 15. Jul. 2008 9:55

Ja,sem bla v takem položaju in je nekej časa klapalo, čeprou je res, da je bil ta ff prej moj fant. Pa tut sama nisem bla prpravljena na neke resne veze,tko da mi je taka "veza" čist pasala.. čeprou mi je sčasoma postalo bedno, čeprou tip sexa vrhunsko in tut zgleda božansko...sam je pa v glavi totalna tema in s takimi js hitr zaključm.. tko da, sem prekinla to, čeprou me on še vedno vsak dan kliče in piše itd. ampak mene ne gane... :D
Rina
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 26. 5. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Rina » 26. Maj. 2014 12:26

kozarec napisal/-a:Mene pa zanima kako mnenje imate razmerju, ki kao ni resno razmerje v bistvu nista fant in punca bolj sex prijatelja ali f... frenda po domače?

Ste že bile v takem razmerju? Kako se je končalo? Ali se vam to zdi sploh mogoče, se z nekom dol dajat brez nekih obveznosti v bistvu brez ljubezni?
Kako punce gledate na to? Kako fantje?
Se sploh lahko npr. kar nekaj časa dol daješ z nekom, ne da bi bilo vsaj nekaj čustev pri vsem tem? Sam zarad dobrega seksa?

Na splošno me zanima kako gledate na vse to?
[color=#BF0080][b][/b][/color]
Ko se dva odločita da bi bila samo prijatelja za sex, pol že avtomatsko veš da kle nesmeš mešat čustev umes. Am pr men se je tako končalo, da jst sm dobila partnerja in sem potem ..f** frendu povedala da imam fanta in nočem nadaljevat z njim..- (f** frendom) in on pa tega ni sprejeu zlahka, ker se je navezu name in se celo zaljubiv, ampak tudi če bi mi to prej povedal .... nevem če bi bila z njim ..ker me je bilo strah da bi me prizadeu...nekak nisem ob njemu čutla ..da bi biu lahko on moj partner za dalj časa... no nevem č sm ti lih zdej povedala ..odgovor ampak ja... s cajtom pol pozabiš en na druzga... in pol use zgleda kot da se nisi nikoool spoznau.. .. žalostno ampak resnično.. :/ :wink: .. je pa res da sm se pa velikokrat spraševala kako bi bilo če bi se ujela z njim... in če bi bila par... ali bi me hotu kot celoto ali samo zaradi sexa. .... :S... :)
bibuba
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 8. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a bibuba » 27. Maj. 2014 9:16

Evo, tukaj pa ena ki se ravno spušča v nekaj takega :D Situacija je taka: skoraj dve leti po razhodu sem še vedno mal zaljubljena v bivšega - ali pa je to samo zato, ker je bil moj edini fant in me vsi lepi spomini glede ljubavi vežejo na njega, ampak to je stvar druge teme. V glavnem, za kaj resnega mi res ni, potrebe so, ne da se mi pa več preganjat enih levakov po diskačih. Čez 3 mesece grem za (vsaj) leto in pol na magisterij v tujino - se pravi da ima zadeva rok trajanja in nobenemu od naju ne bo treba rečt "konec je", tudi zaradi tega ne bi blo fino če bi imela resnega fanta in nebi mogla polno uživat tujine (ne zato ker se nebi mogla it casual seksa, ampak ker bi ga ves čas pogrešala).

Tipa poznam iz počitnic, kjer sva imela en one night stand, potem sva se pa slučajno srečala še enkrat na fešti, obujala spomine in padla je ideja da bi imela neki na stran. Je štiri leta mlajši, samovšečen, razvajen in hudo potreben mulček, sicer pa noro fejst in res dobro seksa, tako da je to edino kar mi je res všeč na njem. Prvič se dobiva v pojutrišnjem, da dorečeva pravila in se pač požgeva :D Noben ne more vedet kako se bo končalo, ampak jebiga, dokler bo zabavno bo sploh fajn, če bo pa kakšen srček zlomljen pa tud ne bo konc sveta :)
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 133
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 31. Maj. 2014 8:30

kak pa je, da praviš, da noro dobro seksa?
bibuba
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 8. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a bibuba » 18. Jun. 2014 21:47

Kako to misliš? Vsak, ki je imel vsaj dva spolna partnerja ve, da niti dva človeka pri teh zadevah nista ista in tudi niti dvem ne paše čist isto. On pač počne prave stvari na pravi način, tako da so meni všeč - lahko pa da bi bil kateri drugi čist grozen. Ne vem, ni neke stvari ki bi jo izpostavla, lahko bi rekla da je nežen, ampak odločen, da ima krasen "posluh" za to v čem še posebi uživam in se temu več posveča itd itd.

Če koga zanima se pa zaenkrat super obnese :D Pogovarjava se bolj malo, se pa crkljava in vedno dava lupčka preden greva vsak po svoje. Kar se čustev tiče me je pa kar malo presenetu ker je v resnici kar v redu poba, ampak se zavedam da bi bil obupen partner in TAKOJ ko me prime da bi o njem razmišljala kot o potencialnem fantu, to zavestno odmislim in ga niti ne dojemam več kot možnega kandidata. On je pač simpatičen znanec s katerim se imava fajn ampak kaj počneva izven skupnega časa pa nič ne briga ne enega ne drugega, tudi nisem niti mal ljubosumna, pa vem da ima kar pestro življenje kar se seksa tiče. Je pa vse skupaj tako simpl - vedno je za, vedno je vesel ko se slišva in potem dobiva, ko pridem domov ne tuhtam kaj je mislu ko je to in to reku, odpisuje mi takoj, zmenva se hitro, v glavnem: se je kar izkazal. Zaenkrat torej vse krasno :)
Uporabniški avatar
Macola
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 50
Na forumu od: 13. 6. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Macola » 21. Jun. 2014 7:48

vrocamucka napisal/-a:kak pa je, da praviš, da noro dobro seksa?


(Super) atraktiven tip -> nor sex.

cvetkaaa napisal/-a:

...Poleg tega me preseneča, da jih ima tukaj polovica FF ...

več kot 50% punc ima FF in pa več kot 70% ga je imelo. Zakaj?Ker lahko.


Še najmanj pa mi pade na pamet, da bi nekoga imela samo za sex, samo za opravit zadevo, brez besed, pogovora,... Pa to je isto kot vibrator.


Zanimivo, da se še najdete posameznice, ki tako govorite in tudi stojite za tem (če?). Ob vsem tem masovnem, random f.karjenju med ženskami človeka zaboli glava.
loren123
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 1. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a loren123 » 01. Okt. 2014 22:04

...
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 570
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 04. Okt. 2014 13:06

Iz zadnjih odgovorov sem prišel do tega, da če je tip hud po videzu, avtomatsko tud dobro seksa :D Moram naredit raziskavo kako je s tem pri puncah ..
on 45 mb
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 15. 2. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a on 45 mb » 15. Feb. 2015 11:04

le kdo je neb mel f frendico...ampak....drugače razmišljajo ženske kot mi..
kakadu123
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 15
Na forumu od: 10. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a kakadu123 » 18. Feb. 2015 14:05

Živjo. Kako pa bi komentirali tole. Z enimi prjatlom sva se spoznala pred dvema letoma na enem krožku in se od takrat srečujeva 2x tedensko, če so kakšni nastopi pa še pogosteje. Že takoj sva se zelo dobro ujela, ampak je imel on punco, js sm pa tut kmal dobla fanta. No pred dvema mesecama sva pa oba končala zvezo (on po 3eh, jaz po enem letu) in na eni žurki sva plesala in sem mu nekako poslala signal, da sem samska in tako so padli poljubi.. in takrat sva se dva tedna nonstop dopisovala, šla na pijačko in se res res poštekala.. nisem točno vedela, kaj si želi od mene in po dveh tednih sem nekako ugotovila da najbrž samo sex. Ker se mi ni več dalo dopisovat sem ga kar naravnost prašala če je to tisto kar želi in je rekel da ja. Pa sem mu rekla naj pove kdaj bo imel čas, da bi se tudi jaz samo malo zabavala pa da mi ni problem to narest. No in res sva naredila to in bilo je v redu. Lahko bi blo bolš ampak za prvič je blo čist fajn. :) Ampak od tukej naprej mi pa ni več jasno. Prej mi je pisal tudi po 3x na dan, po tem pa ne več. To je seveda logično in prav, ampak čudi me, da mi tudi za sex ne piše več. In se malo bojim kaj se dogaja. Ponudila sem mu možnost sexa kadarkoli se mu bo zaljubilo in strinjal se je, sedaj pa ni nič od tega. Tudi v živo je bil po tem res zadržan, kar ni v njegovi navadi. Imava pa 100x več eye-contactov kot kadarkoli prej. In edino kar me skrbi je, ali je bil sex tako slab, da si me ne želi več (to bi res zbilo moj ego hh), si je v resnici želel samo enega sexa, ali sem jaz čudna in delam štalo iz nepotrebnih stvari? Malo smotana situacija se mi zdi, ker se pač redno srečujeva. Če bi vedela da bova samo 1x, potem se tega sploh nebi šla.. :/
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 18. Feb. 2015 14:36

Vprašaj ga a ne....


Ne vem zakaj ženske raje porabite ogromno časa da pretuhtate vse iz različnih zornih kotov, in se mučite...namesto da bi ga enostavno vprašala.

Pa noben sex ni tako slab da si ne bi želel sexati, eni se hitro ujamejo, eni rabijomalo časa...tako da to možnost vzemi ven.

Bolj verjetna možnost je, da je dobil svoje, in sedaj gre naprej v nove dogodivščine.
Ker če bi se zanimal zate, bi ti to povedal.

Sicer pa, noben moški ni tako glup da bo rekel da ga zanima samo ena noč, smo ravno tako preračunljivi kot ve.

Vprašaj ga, če ti odgovor ne bo všeč ga pa pošlji v tri pm..to ponavadi pomaga egu :P .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov