Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Spodnje perilo
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 18, 19, 20  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Moda
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 27. Apr 2010 17:58

PrispevekObjavljeno: 20 Apr 20, 2012 20:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uf, ne, saj nisem samo tega tam kupila, to je bil samo najbolj slikovit prikaz biggrin Imam tud par kosov gatk, samostoječe nogavičke (ki so bile kljub navedenim višinam na embalaži čisto prekratke potem, ko sem jih kupila, pa sploh nisem visoka sad ... prodajalka je rekla, da so očitno napačno velikost noter zapakirali), kjut podvezice s pentljo sploh nisem mogla kupit, ker je bila pentlja čisto postrani nalepljena (?) nanjo (še lepilo se je poznalo okrog, čist čudno, bolj logično bi se mi zdelo, da bi jo prišili) ipd. smile Škoda, ker izgleda pa vse lepo, mogoče imam pač smolo smile

Hehe, pri meni pa ravno obratno, modrčki so mi praktično izključno samo iz H&M kot uliti, samo je pa res, da jaz majhne rabim smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Flavij
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 14. Apr 2012 4:21

PrispevekObjavljeno: 28 Apr 28, 2012 3:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@dot:
Hvala za 'La Senza' story! smile
Nazaj na vrh
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 8. Maj 2010 17:14
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 28 Apr 28, 2012 17:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz mam pa ful dobre izkušnje z La Senza perilom - predvsem s tangicami
Nazaj na vrh
kathya.
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 11. Maj 2012 20:45

PrispevekObjavljeno: 11 Maj 11, 2012 21:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

men victoria's secret spodnje perilo še nikdar ni razočaralo in močno priporočam. <3
Nazaj na vrh
timeya
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 13. Maj 2012 8:02

PrispevekObjavljeno: 13 Maj 13, 2012 8:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

La Senza je tudi meni najljubša, ko grem v nakup spodnjega perila ali spalne srajčke, takoj za njo pa Palmers in Yamamay (če sem v Grazu ali Lj), sicer pa v Mb grem večkrat tudi v Intimissimi. smile
Nazaj na vrh
rokerca
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 20. Jul 2010 14:21

PrispevekObjavljeno: 25 Maj 25, 2012 12:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Punce, tiste, ki mate malo večje joške, kje kupujete modrce?

V H&Mu nimajo številk (75D redko najdeš) v Intimissimi pa imajo sicer lepe zadeve, a zelo netrpežne. Skinny ima tudi take tanke naramnice, Benetton nima večjih številk.

Edino Triumph je recimo okej glede modelov, ampak 50 evrov za 1 modrc Confused, malo preveč za ubogi študentski žep.

Ostane sploh še katera trgovina ali sem kaj spregledala?

Pa isti problem je pol s kopalkami, tiste v H&Mu so na meni katastrofa, na reklamah pa zelo lepo izgledajo.

Obstaja kakšna trgovina s kvalitetnimi kopalkami in lepimi modeli? Ker se mi zdi, da je to spet misija nemogoče
Confused
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 13. Feb 2006 13:45
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: 25 Maj 25, 2012 12:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

rokerca je napisal/a:
Edino Triumph je recimo okej glede modelov, ampak 50 evrov za 1 modrc Confused, malo preveč za ubogi študentski žep.
Ta je pa mal kruta, 50. Ja no, so res mal dražji (cca 30), ampak men se zdijo ful kvalitetni, trpežni; super so mi.
rokerca
Kofetarica
Kofetarica

PrispevekObjavljeno: 25 Maj 25, 2012 13:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja saj imajo tudi take za 30, ampak mi košarica ne paše, ker mi pol vse ven začne viseti spredaj pri robovih, tisti z višjimi košaricami pa so malo dražji ponavadi.

Kaj pa Lisca - imaš mogoče izkušnje z njihovimi?
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 11. Sep 2011 13:53

PrispevekObjavljeno: 25 Maj 25, 2012 17:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni so tudi od Triumpha super, so pa nekje 30 eur, ja. 50 je, se strinjam, malo preveč. Sicer sem pa v zadnjem času navdušena nad Esprit perilom (predvsem modrci) - lepi modeli, košarica mi ful paše (ni "prenizko odrezana" da bi potem karkoli ven sililo biggrin) so pa tudi nekje 30, 40 eur.
rokerca
Kofetarica
Kofetarica

PrispevekObjavljeno: 25 Maj 25, 2012 17:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kje pa to kupiš? Nisem še videla da bi imeli v ESPRITU spodnje perilo - no, mogoče sem spregledala ali pa jih pri nas nimajo.
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 29. Maj 2010 19:50

PrispevekObjavljeno: 25 Maj 25, 2012 18:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz kupujem Lisco, La Senzo in potem karkoli, kar mi je všeč in je moje številke v drugih trgovinah (mam 80DD). Lisca je najs, kvalitetna. Isto La Senza (tu sem celo dobila lep balconette, kar ni tok lahko). Kopalke mam že par let iz Intimissimi, ker lahko kombiniraš različne številke spodnjega in zgornjega dela. Drage, ampak kvalitetne in se pomoje splača.
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 11. Sep 2011 13:53

PrispevekObjavljeno: 25 Maj 25, 2012 19:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

rokerca je napisal/a:
Kje pa to kupiš? Nisem še videla da bi imeli v ESPRITU spodnje perilo - no, mogoče sem spregledala ali pa jih pri nas nimajo.

Prav v Espritovi trgovini tudi jaz ne...v Kranju imamo eno luštno trgovinico, kjer imajo različne znamke malo kvalitetnejšega spodnjega perila (ala Triumph, Benetton, Lisca...), tam sem prvič odkrila da ima Esprit tudi perilo. smile
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 4. Jul 2010 11:57

PrispevekObjavljeno: 25 Maj 25, 2012 19:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

a katera ve kako je z reciklažo modrcv v intimissimiju? prineseš modrce in ona ti da denar al kako? biggrin
Nazaj na vrh
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 27. Apr 2010 17:58

PrispevekObjavljeno: 25 Maj 25, 2012 20:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^ Nee, to je zihr tako kot tudi v Calzedonii zdaj (itak spadata firmi skupaj) - prineseš star kos in se ti všteje določena vsota v ceno novega, ki ga hkrati kupiš smile

Saj verjetno natančneje piše na njihovi strani ali pa na letakih v trgovini, pri Calzedonii imajo to za kopalke - tam je 5 EUR popusta ob nakupu novih ženskih kopalk, pri moških 3 EUR, pri otroških pa 2 EUR, če se ne motim (moraš pa prinesti kopalke iste vrste, kot jih potem kupiš, ne moreš ženskih vnovčit npr. za moške).
Nazaj na vrh
MetteMHolter
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 5. Mar 2012 17:30

PrispevekObjavljeno: 25 Maj 25, 2012 21:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

prej sem kupovala spodnje perilo tako po navdihu, pa nikoli mi ni bil modrček kot ulit, potem pa sem odkrila da mi H&M modrčki (balconet modeli) res ustrezajo....tako da kupujem v kompletih (tistih ki jih 1x na 14 dni menjajo na unih mizah glavnih pri perilu)....
vedno kupim 1 modrček + 2,3 hlačke.... jih mam že celo zbirko barv in vzorcev smile

material zgornjega je predvsem čipka in elastika....za bombažno pa naročam iz victoria's secret k majo paket 5 hlačk za 25$ smile pa so kul.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Moda Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 18, 19, 20  Naslednja
Stran 19 od 20