Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Spodnje perilo
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 18, 19, 20

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Moda
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 18. Jun 2005 20:18

PrispevekObjavljeno: 26 Maj 26, 2012 7:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nogavicka je napisal/a:
a katera ve kako je z reciklažo modrcv v intimissimiju? prineseš modrce in ona ti da denar al kako? biggrin

1 za 1 gre: torej kupiš 1 modrc, se ti odšteje samo za 1 modrc; torej -3€
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 18. Jun 2005 20:18

PrispevekObjavljeno: 26 Maj 26, 2012 7:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nogavicka je napisal/a:
a katera ve kako je z reciklažo modrcv v intimissimiju? prineseš modrce in ona ti da denar al kako? biggrin

1 za 1 gre: torej kupiš 1 modrc, se ti odšteje samo za 1 modrc; torej -3€
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 30. Jun 2004 18:45
Kraj: Se selim...

PrispevekObjavljeno: 26 Maj 26, 2012 9:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Rokerca, poskusi Liscin Smart Memory Bra. Meni je to ena boljših stvari sploh.

Imam pa večino nedrčkov iz Lisce in ostajam zvesta stranka.

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Angie951
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 21. Feb 2012 11:34

PrispevekObjavljeno: 27 Maj 27, 2012 9:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dot je napisal/a:
^^ Nee, to je zihr tako kot tudi v Calzedonii zdaj (itak spadata firmi skupaj) - prineseš star kos in se ti všteje določena vsota v ceno novega, ki ga hkrati kupiš smile

Saj verjetno natančneje piše na njihovi strani ali pa na letakih v trgovini, pri Calzedonii imajo to za kopalke - tam je 5 EUR popusta ob nakupu novih ženskih kopalk, pri moških 3 EUR, pri otroških pa 2 EUR, če se ne motim (moraš pa prinesti kopalke iste vrste, kot jih potem kupiš, ne moreš ženskih vnovčit npr. za moške).

A je pri Calzedonii tako, da lahko prineseš dvoje kopalke in dobiš popust tako na spodnji, kot na zgornji del. Se pravi skupaj 10eu popusta?
Nazaj na vrh
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 27. Apr 2010 17:58

PrispevekObjavljeno: 27 Maj 27, 2012 9:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^ Ne vem točno, samo pomoje ne smile Se mi zdi, da sem na letaku prebrala, kot da velja ta popust na komplet (bikinke) ali enodelne kopalke nix weiss Se pravi, če prineseš dvoje bikinke, jih lahko vnovčiš oboje samo, če kupiš dvoje nove bikinke, ne moreš obojega uveljavljat za en komplet.
Nazaj na vrh
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

PrispevekObjavljeno: 22 Jun 22, 2012 15:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

*mala* je napisal/a:
Samo sprememba prodajnega programa bo mnde. Tudi te naše trgovine naj bi ostale še odprte. Ogromno novega kapitala! Sedaj imajo istega lastnika kot Victoria's Secret smile

Danes sem šla mimo v Cityparku, očitno so vseeno zaprli, zdaj je tam Women's secret naja To je pa tista španska zadeva, ki je bila že pred 6 leti na Čopovi, pa je tudi crknila potem... bomo videli, kako jim bo zdaj šlo smile
Nazaj na vrh
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 3. Avg 2004 14:39

PrispevekObjavljeno: 22 Jun 22, 2012 16:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na srečo sem si naredila precejšnjo zalogo.
Vsaj spletno stran naj odprejo, pa mi bo vseeno smile
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Pridružen/-a: 6. Jul 2004 19:26
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 29 Jun 29, 2012 6:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

rokerca je napisal/a:
Punce, tiste, ki mate malo večje joške, kje kupujete modrce?

V H&Mu nimajo številk (75D redko najdeš) v Intimissimi pa imajo sicer lepe zadeve, a zelo netrpežne. Skinny ima tudi take tanke naramnice, Benetton nima večjih številk.

Se jih tut v H&Mu najde. Ravno ta teden sem jih videla na Rudniku v Supernovi, pa še med popusti se kaj najde. Drugače pa čisto navadne, brez kakšnih potiskov, čipke ipd. imajo tudi v C&A (zdaj so tut znižani 2-bel in črn za ceno 7 evrov; s čipko sta 2 za ceno 15 evrov).
Nazaj na vrh
*Lani*
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 1. Dec 2011 5:31

PrispevekObjavljeno: 2 Jul 02, 2012 0:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ima katera mogoče kakšno predstavo kje bi se dalo kupiti podobne artikle kot v La Senzi, podobnih velikosti in za podobno ceno? Imam nakupčkanih kar nekaj artiklov, ki sem si jih kupila pri njih odkar sem prvič prebrala, da jim ne gre dobro, ampak ne vem kam bom šla potem, ko bom hotela kupiti kakšne nove hlačke in modrčke. Meni so v La Senzi edini imeli dejansko luštkane artikle, pravih velikosti in ne predrage. sad Nisem našla nič tako primernega zase v Intimissimi, Lisci, Triumphu in podobnih trgovinah. Confused
Nazaj na vrh
*cukrr*
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 29. Jan 2012 20:12

PrispevekObjavljeno: 5 Jul 05, 2012 22:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A mogoče katera ve kje se da dobit kakšen negližejček al pa korzet? Sem gledala že preko interneta na edinstvena.si pa se bojim naročit zaradi velikosti. sad Pa tolk so mi všečnii joooj biggrin
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

PrispevekObjavljeno: 5 Jul 05, 2012 22:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^ Sem šla pokukat na to stran... Ravno prejšnji teden sem listala BTC vodnik (tista revija od BTC-ja, ki občasno izhaja in predstavi novosti) in so bile noter reklame za vsaj dve erotično obarvani trgovini v Hali A biggrin - in na slikah so bili prav taki kompletki, korzeti in negližeji, kot jih tu na netu prodajajo... pa samostoječe nogavice tudi... še neki popusti al kupončki so bili zraven, se mi zdi smile Se pa ne spomnim več imen trgovin, ampak saj verjetno jih ni težko najti tam.
Nazaj na vrh
*cukrr*
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 29. Jan 2012 20:12

PrispevekObjavljeno: 6 Jul 06, 2012 19:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aha okej hvala. biggrin Ma če bi vedela za približno velikost košaric naročim takoj. Twisted Evil
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Moda Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 18, 19, 20
Stran 20 od 20