Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Cosmopolitan junij 2013
Knjižnica
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kultura
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Hodiš v knjižnico?
Ja pogosto
58%
 58%  [ 63 ]
Srednje
30%
 30%  [ 33 ]
Nekajkrat na leto
9%
 9%  [ 10 ]
Nikoli
1%
 1%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 108

Avtor Sporočilo
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 31. Avg 2009 16:33

PrispevekObjavljeno: 2 Sep 02, 2009 18:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

purple_rain je napisal/a:
TOM-Lady je napisal/a:
Včasih paše malo.. wink
Včasih pa paše velik. smile

No nek knjižni molj nisem... biggrin ampak točn tk k si rekla. sam kaj k enostavno zmanjka časa. Čudim se, da se sploh obstajajo knjižnice oziroma da folk se kaj bere, ko pa se mi zdi, da vse kar počnemo je to, da smo pred TV-je in compom.biggrin malce pretiravam, ampak okvirno sm pa menda kar zadela..
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 30. Sep 2008 17:14
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: 2 Sep 02, 2009 18:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hodim se ucit tja...
Nazaj na vrh
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 4. Jun 2009 11:25
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 2 Sep 02, 2009 20:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nisem lih nevem ljubiteljica knjig,ampak kej zanimivega si pa grem sposodit...Nazadnje sm si sposodla neki o angelih,če res obstajajo in je kr creepy k bereš kaj je folk vse doživel pa jih je kao nek angel varuh rešiu roll
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 11. Feb 2006 23:23

PrispevekObjavljeno: 8 Okt 08, 2009 16:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

TOM-Lady je napisal/a:
purple_rain je napisal/a:
TOM-Lady je napisal/a:
Včasih paše malo.. wink
Včasih pa paše velik. smile

No nek knjižni molj nisem... biggrin ampak točn tk k si rekla. sam kaj k enostavno zmanjka časa. Čudim se, da se sploh obstajajo knjižnice oziroma da folk se kaj bere, ko pa se mi zdi, da vse kar počnemo je to, da smo pred TV-je in compom.biggrin malce pretiravam, ampak okvirno sm pa menda kar zadela..

ej js se pa ne bi mogla strinjat s tabo - k pridš v knžnco je tm včasih kr gužva smile
Nazaj na vrh
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 9. Nov 2005 22:16
Kraj: tu pa tam

PrispevekObjavljeno: 11 Okt 11, 2009 13:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

eno pomoc bi rabila.

sem v londonu in nama je uspelo zgubit vodic, ki je bil jasno izposojen. kako je stem? brala sm na spl str knjiznice da je min odskodnina 20 eur, pa me zanima ce katera kaj vec ve o tem. js sm misnla tu kar novga kupit in ga samo izrocit tam, samo vse kaze da ne bom tko pocen skos prsla cry
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

PrispevekObjavljeno: 11 Okt 11, 2009 13:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

eno pomoc bi rabila.

sem v londonu in nama je uspelo zgubit vodic, ki je bil jasno izposojen. kako je stem? brala sm na spl str knjiznice da je min odskodnina 20 eur, pa me zanima ce katera kaj vec ve o tem. js sm misnla tu kar novga kupit in ga samo izrocit tam, samo vse kaze da ne bom tko pocen skos prsla cry
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 13. Feb 2006 13:45
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: 11 Okt 11, 2009 14:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

inaa je napisal/a:
eno pomoc bi rabila.

Lahko probaš poiskat in kupit nov izvod vodiča, ki si ga mela, in z njim potem se vrnit v tvojo knjižnico in lepo razložit, da se je pač zgodila nesreča, da valda nisi namerno zgubila njihove knjige in bla bla, ter ponudit novo in upat na najboljš. smile Če tega ni v njihovih pogojih "poslovanja", jo pa še vedno lahko obdržiš al pa prodaš naprej.
Tako bi jz nardila.
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

PrispevekObjavljeno: 11 Okt 11, 2009 16:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sej mas prou ja, sm tut sama ze o tem razmisljala. Prejle sva sla s tipom u knjigarno in sva clo eno Leto novejso izdajo najdla tko da upava na najbols=))
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 21. Sep 2009 16:32

PrispevekObjavljeno: 11 Okt 11, 2009 16:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

inaa je napisal/a:
Sej mas prou ja, sm tut sama ze o tem razmisljala. Prejle sva sla s tipom u knjigarno in sva clo eno Leto novejso izdajo najdla tko da upava na najbols=))

pri meni se je isto zgodilo, zgubila sm knjigo in sm šla novo kupit.. sm vseeno bolj poceni skozi prišla, ker moreš za izgubljeno knjigo še pol plačati polno ceni in še stroške naročila.. boš pa kljub temu, da neseš svojo knjigo, morala plačati še stroške obdelave, sam tisto kolikor vem ni tako drago biggrin

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
floribunda
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 22. Feb 2007 14:28

PrispevekObjavljeno: 31 Mar 31, 2011 11:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kavka je napisal/a:
Ali prav vidim, da take teme še nimamo? smile Razpišite se, v katero knjižnico ste včlanjeni, kje so prijazni in pomagajo pri iskanju željene knjige ipd. Ko sem še študirala v Lj, sem bila včlanjena v mestno knjižnico Otona Ž. (tam na Kersnikovi) in sem bila zadovoljna. Zdaj pa ne vem v katero bi se včlanila v Mb.
Aja, pa še to me zanima! Ali takrat, ko že vnaprej veste kaj si boste izposodili, pokažete seznam kar komu od zaposlenih v knjižnici ali poiščete sami? Sama sem se večkrat sama matrala z iskanjem in je bilo zelo zamudno, zato sem ponavadi kar poprosila koga tam, pa so me tetke tam včasih malce nejevoljno pogledale, a potem vseeno pomagale. A niso ravno s tem namenom tam, da članom olajšajo iskanje? Confused
Nazaj na vrh
floribunda
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 22. Feb 2007 14:28

PrispevekObjavljeno: 31 Mar 31, 2011 11:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sama sem včlanjena v 3 ljubljanske knjižnice. najbolj všeč mi je KOŽ, čeprav ni ravno najbolje založena na področju, ki mene zanima. in čitalnica je čisto prevč glasna.

NUKa ne maram, to da ne morem sama hodit med policami in listat po knjigah me blazno moti. parkrat sem se poskušala učit v njihovi čitalnici, ampak je preveč tiha (never satisified smile ). Glede strokovne literature je še najboljši CTK, ampak CTK mi pa sploh ni všeč.

Drugače pa ful rada hodim v knjižnice, ker je brskanj epo knjižnih policah večji relax, kot ležanje v viseči mreži na Tenerifih.
Nazaj na vrh
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 21. Okt 2006 20:23

PrispevekObjavljeno: 17 Okt 17, 2011 15:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Odkar sem v Mb, sem včlanjena v UKM. Če nimam časa ali pa česa ne najdem kljub iskanju, pač prosim koga od zaposlenih, da mi poišče.
Nazaj na vrh
Nincha II
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 16. Nov 2006 10:06

PrispevekObjavljeno: 17 Okt 17, 2011 18:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zelo rada berem, ampak knjižnic pa ne maram. Tam se zmeraj počutim osamljeno, staro, zabačeno...

Vsaj radio bi lahko imeli, da bi bila zadeva malce bolj "živa".
Nazaj na vrh
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 3. Avg 2004 14:39

PrispevekObjavljeno: 17 Okt 17, 2011 18:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Js nekak razumem knjižnice tako, da se sprehajaš med policami, najdeš mamljivo knjigo, se usedeš, na hitro preletiš, prebereš par prvih strani, v miru in tišini in se odločiš, če bi si sposodil knjigo. Ne predstavljam si tega počet ob Lady Gaga iz radia biggrin

Js se počutim vedno super v knjižnici, tako mirno. Obožujem knjižnice in sprehajanje po njih hearts
Tudi za učenje so super smile
Nincha II
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 16. Nov 2006 10:06

PrispevekObjavljeno: 17 Okt 17, 2011 18:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zame je glasba sproščujoča. In če jo ni, se počutim nelagodno in osamljeno.
Ravno med sprehajanjem med policami in izbiranjem knjig, bi ravno prav sedla kakšna luštna melodija iz ozadja.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kultura Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 5 od 6

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z obiskom in uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih...V redu!