Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Knjižnica
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kultura
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Hodiš v knjižnico?
Ja pogosto
58%
 58%  [ 63 ]
Srednje
30%
 30%  [ 33 ]
Nekajkrat na leto
9%
 9%  [ 10 ]
Nikoli
1%
 1%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 108

Avtor Sporočilo
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 17. Jun 2007 14:07

PrispevekObjavljeno: 21 Avg 21, 2008 21:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pri nas je brezplačno tudi za dijake, študente.. hodim.. pa odvisno, koliko sm razpoložena za branje in ali so končno počitnice biggrin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 15. Feb 2007 16:22
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: 21 Sep 21, 2008 11:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

na faxu je kr kul (FDV) sam nimajo tolk poljudne literature pa klasik. Jest sem vpisana še tle pri Figovcu. SUper knjižnica, 12 eur za celo leto kar je čist razumljivo.
Nazaj na vrh
Zvoncica
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 4. Nov 2005 15:43
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 24 Sep 24, 2008 20:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Joooooj, obožujem knjižnice!! Razz Če imam čas, se kar zakopljem notri, pa pol čepim tam na tleh, pa grdo gledam vse, k se mi guzijo pod nos, pa tut revije prelistam včasih, včasih si kakšen film sposodim, vsake toiko časa pa odnesem toliko, da komaj nosim...grda navada. Pa knjižničaarke me že na videz poznajo, vedno mi vse podaljšajo hehe, pa vedno čekiram une knjige, ki jih dajejo zastonj, pa si jih pol nagrebem...

Obožujem knjižnice Razz
Nazaj na vrh
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 28. Maj 2005 22:58
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: 24 Sep 24, 2008 21:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zvoncica je napisal/a:
hehe, pa vedno čekiram une knjige, ki jih dajejo zastonj, pa si jih pol nagrebem...

prvič slišim?!
Nazaj na vrh
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 13. Feb 2006 13:45
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: 24 Sep 24, 2008 22:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

rammsteingirl je napisal/a:
Zvoncica je napisal/a:
hehe, pa vedno čekiram une knjige, ki jih dajejo zastonj, pa si jih pol nagrebem...

prvič slišim?!
Ja, to majo tudi v moji knjižnici(zna bit, da v isto hodi Zvoncica) - ne vem, verjetno knjige, ki se jih ljudje naveličajo in jih "podarijo" knjižnici oz. verjetno dajo samo "v hrambo", pa si jih potem lahko obiskovalci vzamejo.
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 13. Sep 2005 0:31

PrispevekObjavljeno: 25 Sep 25, 2008 9:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pri nas imajo kakšne stare knjige, ki se premalo sposojajo, niso več aktualne in jemljejo prostor na policah.
Lahko jih pa kupiš za en evro; zastonj jih ne dajejo.
Nazaj na vrh
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

PrispevekObjavljeno: 25 Sep 25, 2008 12:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

aja. pri nas se to ne dogaja. imamo verjetno premajhno knjižnico.
Nazaj na vrh
Zvoncica
Cosmopsiho
Cosmopsiho

PrispevekObjavljeno: 25 Sep 25, 2008 18:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

purple_rain je napisal/a:
rammsteingirl je napisal/a:
Zvoncica je napisal/a:

prvič slišim?!
Ja, to majo tudi v moji knjižnici(zna bit, da v isto hodi Zvoncica) - ne vem, verjetno knjige, ki se jih ljudje naveličajo in jih "podarijo" knjižnici oz. verjetno dajo samo "v hrambo", pa si jih potem lahko obiskovalci vzamejo.

Ja, ja ja! Prežihov Voranc na Tržaški je zakon biggrin

Ena k sem jo vzela v roko včeri, ima letnico 1945 ali nekaj takega smile
Nazaj na vrh
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

PrispevekObjavljeno: 25 Sep 25, 2008 20:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fajn. a potem se da dobiti kakšne prav super knjige?
Nazaj na vrh
Zvoncica
Cosmopsiho
Cosmopsiho

PrispevekObjavljeno: 27 Sep 27, 2008 17:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jah no biggrin

Kok so super, je zdej zelo relativno. Glede na to, da jih dajejo zastonj, ker jih nihče noče brati... biggrin

Samo se da pa dobiti kaj zanimivega. In ko bom prebrala, jih bom vrnila spet na une zastonj police smile
Nazaj na vrh
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 28. Jun 2007 21:33

PrispevekObjavljeno: 9 Okt 09, 2008 22:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

katero knjižnico kaj priporočate v ljubljani? ne mislim za strokovno literaturo, te imamo na faksu dovolj, ampak za "normalne knjige". smile
Nazaj na vrh
floribunda
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 22. Feb 2007 14:28

PrispevekObjavljeno: 9 Okt 09, 2008 22:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

knjiznica otona župančiča je kul
Nazaj na vrh
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 7. Avg 2008 20:18

PrispevekObjavljeno: 10 Okt 10, 2008 9:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tigi je napisal/a:
Po koliko mate pa ve članarine?

Amm, ko sem se včlanila, sem mogla plačat mislim, da 500SIT, zdaj pa nič več smile drugače pa v knjižnico hodim parkrat na leto smile
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 11. Feb 2006 23:23

PrispevekObjavljeno: 12 Okt 12, 2008 15:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja maš zaston, k si al pod 18, al pa še nisi na faksu..
pol je pa v večino knjižncah treba dat za letno članarino 8€ za študente, drgač pa 10, 12€.
Nazaj na vrh
sončk
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 27. Dec 2005 2:53

PrispevekObjavljeno: 2 Nov 02, 2008 10:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sej zdej po tanovem so itak vse ljubljanske (in primestne, ki spadajo pod ljubljanske) knjižnice poenotene. Če si član ene, morš met v drugi knjižnici samo potrdilo, da si že plačal članarino, pa si lahko tut v tej izposojašsmile Pa cene morjo bit vsepovsod iste.

Jaz zbiram pogum, da grem podalšat članarino (knjižnica Prežihov Voranc), mam še stare dolgove biggrin
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kultura Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 3 od 6