Pridružen/-a: 15. Feb 2007 16:22 Prispevkov: 295 Kraj: ljubljana
Objavljeno: 21 Sep 21, 2008 11:29 Naslov sporočila:
na faxu je kr kul (FDV) sam nimajo tolk poljudne literature pa klasik. Jest sem vpisana še tle pri Figovcu. SUper knjižnica, 12 eur za celo leto kar je čist razumljivo.
Pridružen/-a: 4. Nov 2005 15:43 Prispevkov: 3721 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 24 Sep 24, 2008 20:32 Naslov sporočila:
Joooooj, obožujem knjižnice!! Če imam čas, se kar zakopljem notri, pa pol čepim tam na tleh, pa grdo gledam vse, k se mi guzijo pod nos, pa tut revije prelistam včasih, včasih si kakšen film sposodim, vsake toiko časa pa odnesem toliko, da komaj nosim...grda navada. Pa knjižničaarke me že na videz poznajo, vedno mi vse podaljšajo hehe, pa vedno čekiram une knjige, ki jih dajejo zastonj, pa si jih pol nagrebem...
Objavljeno: 25 Sep 25, 2008 9:48 Naslov sporočila:
Pri nas imajo kakšne stare knjige, ki se premalo sposojajo, niso več aktualne in jemljejo prostor na policah.
Lahko jih pa kupiš za en evro; zastonj jih ne dajejo. _________________ Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Pridružen/-a: 4. Nov 2005 15:43 Prispevkov: 3721 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 25 Sep 25, 2008 18:55 Naslov sporočila:
purple_rain je napisal/a:
rammsteingirl je napisal/a:
Zvoncica je napisal/a:
hehe, pa vedno čekiram une knjige, ki jih dajejo zastonj, pa si jih pol nagrebem...
prvič slišim?!
Ja, to majo tudi v moji knjižnici(zna bit, da v isto hodi Zvoncica) - ne vem, verjetno knjige, ki se jih ljudje naveličajo in jih "podarijo" knjižnici oz. verjetno dajo samo "v hrambo", pa si jih potem lahko obiskovalci vzamejo.
Ja, ja ja! Prežihov Voranc na Tržaški je zakon
Ena k sem jo vzela v roko včeri, ima letnico 1945 ali nekaj takega
Objavljeno: 10 Okt 10, 2008 9:12 Naslov sporočila:
Tigi je napisal/a:
Po koliko mate pa ve članarine?
Amm, ko sem se včlanila, sem mogla plačat mislim, da 500SIT, zdaj pa nič več drugače pa v knjižnico hodim parkrat na leto _________________ We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Objavljeno: 2 Nov 02, 2008 10:23 Naslov sporočila:
Sej zdej po tanovem so itak vse ljubljanske (in primestne, ki spadajo pod ljubljanske) knjižnice poenotene. Če si član ene, morš met v drugi knjižnici samo potrdilo, da si že plačal članarino, pa si lahko tut v tej izposojaš Pa cene morjo bit vsepovsod iste.
Jaz zbiram pogum, da grem podalšat članarino (knjižnica Prežihov Voranc), mam še stare dolgove
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3, 4, 5, 6Naslednja
Stran 3 od 6
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu