Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Knjižnica
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kultura
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Hodiš v knjižnico?
Ja pogosto
58%
 58%  [ 63 ]
Srednje
30%
 30%  [ 33 ]
Nekajkrat na leto
9%
 9%  [ 10 ]
Nikoli
1%
 1%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 108

Avtor Sporočilo
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 29. Jan 2005 8:25
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

PrispevekObjavljeno: 21 Mar 21, 2006 10:56    Naslov sporočila: Knjižnica Odgovori s citatom

No mene zanima koliko dajete za članarine v knjižnicah???

Pri nas je do 18.leta brezpalčna.
Potem za dijake, študente, zaposlene in upokojence pa 3.100,00sit.

Meni se zdi kar veliko...

Po koliko mate pa ve članarine?

P.S. Upam, da me naute tepl zarad te odprte teme. Ampak vse pregledala pa nč najdla.
**Daisy**
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 7. Avg 2005 15:30

PrispevekObjavljeno: 21 Mar 21, 2006 11:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pri nas ne vem koliko znaša članarina, k na internetu ni objavljena, do 15. leta pa je zastonj. Sm mislm da je dost drago, ja.
Jst mam recimo zastonj, ker sem na zavodu za zaposlovanje.(no vsaj ena prednost tega) biggrin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 9. Feb 2005 13:28
Kraj: Prelepa Dolenjska

PrispevekObjavljeno: 21 Mar 21, 2006 11:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jst kr precej hodm v knjižnico. v naši knjižnici je vpis 1500 in to je tud vse, kar rabš plačat.
Nazaj na vrh
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 29. Jan 2005 8:25
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

PrispevekObjavljeno: 21 Mar 21, 2006 11:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jau kaj mate pocen Confused

Jst pa 3.100,00sit Confused
sweet_kitty
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 24. Feb 2005 11:34

PrispevekObjavljeno: 21 Mar 21, 2006 11:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jap, hodm v knižnco prbližno ene 3x na teden. Ker rada mal brskam po policah biggrin !
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 8. Sep 2004 16:35
Kraj: notranjska

PrispevekObjavljeno: 21 Mar 21, 2006 15:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jst sm stara 18 pa mi ni še noben reku d bi mogla kej plačat gruebel mogoč je pa zastojn za študente pa dijake,...

Drgač pa redno hodm u knižnco, pa še bl redno plačujem visoko zamudnino roll
No dns me je knjižničarka opozorila, da morem plačat 1500 sit za članarino ... ups sad
ustavil čas in že se dani (Neisha)

Nazadnje urejal/a gemini 29 Mar 29, 2006 19:04; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
marateja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 25. Jun 2004 18:45
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 21 Mar 21, 2006 16:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jst sem prijavljena v Domžalski knižnici in sem ob vpisu plačala 300 SIT za kartico.
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 10. Nov 2004 17:02
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: 21 Mar 21, 2006 17:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jst sm prjavljena v CTK-ju pa NUK-u pa nikjer nism plačala, k mamo študenti, ki študiramo v lj to zastonj...no vsaj men se zdi d je tko. Možn, tut d smo ob vpisu plačal to gruebel . Jst sam vem, da k sem se šla prjaut ni blo treba nč plačat biggrin
Come on
I've been waiting for you
Nazaj na vrh
MySelf
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 3. Mar 2005 14:14
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: 21 Mar 21, 2006 17:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hodim v knjiznico na na faxu in je zastonj...
v nuku je pa tudi zastonj, placas samo za kartico za v citalnico...
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 16. Nov 2004 13:25
Kraj: BLTNC

PrispevekObjavljeno: 21 Mar 21, 2006 17:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz pa dajem 500 sit. Sem pa precej pogosto v knjižnici.
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 13. Sep 2005 0:31

PrispevekObjavljeno: 21 Mar 21, 2006 18:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če se ne motim, je 3 jurje. Sem včlanjena v dve knjižnici in vsak teden sem vsaj v eni... zasvojena, definitivno wink Preberem tam od 2 do 5 knjig na teden...
Nazaj na vrh
LARIKA
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 6. Feb 2005 8:17

PrispevekObjavljeno: 21 Mar 21, 2006 18:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz grem v knjižnico v zadnjem času samo kadar rabim kakšno knjigo za predavanja ali za izpit. Med časom ko nimam izpitov,pa zelo rada grem v knjižnico in potem brskam za knjigami, pa malo prelistam kakšno knjigo,pa knjižničarke sprašujem kaj mi priporočajo za branje,.... Včlanjena sem pa v knjižnico bežigrad, pa na pravno (ja študijsko literaturo dobivam več ali manj tam, potem pa v knjižnico na faxu). Članarina pa znaša na pravni 2000sit, prav tako v bežigrajski knjižnici. meni se ne zdi veliko,glede na to da si precej sposojam knjige. Pa po cd-je greva včasih z lubijem,pa kakšno knjigo si tudi on sposodi.
katjuska20
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 3. Nov 2005 0:16
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 22 Mar 22, 2006 1:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V Mariborski knjižnici ni članarine, kar je super, imaš več enot, skratka knjig ne zmanjka smile. Sem pa bila kr presenečena, ko sem šla v Ljubljano študirat in sem se včlanla v knjižnico Otona Župančiča, pa sem morala vsako leto plačevat članarino. Pa sta samo dve enoti, in od teh je ena celo zdaj zaprta, medtem ko je npr. v Mariborski knjižnici 20 enot.
Nazaj na vrh
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 24. Nov 2005 12:51
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: 22 Mar 22, 2006 9:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Obožujem knjižnico!!
Res, ful rada hodim, ker imajo tudi zelo veliko revij in vedno pregledam, veliko čitalnico, kjer si lahko v miru,
in pri nas delajo na tem,da bi imeli čimveč članov, tako da je članarina brezplačan oz. je sploh ni. To je najboljše.

DVDje in videokasete za en dan izposojajo zastonj!!
Edino zoprno je, ker ni v mojem kraju ta knjižnica in se morm pač 20 km stran odpeljat.
Nazaj na vrh
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Pridružen/-a: 6. Jul 2004 19:26
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 22 Mar 22, 2006 12:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na faxu je članarina za knjižnico všteta v vpisnino.

V KOŽ-u pa mislim, da je 1.500 SIT za študente (nism šur).

Pa nisem preveč redna obiskovalka knjižnic, no sedaj zaradi diplome več
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kultura Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 1 od 6