Pridružen/-a: 25. Jun 2004 18:45 Prispevkov: 1442 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 8 Dec 08, 2005 17:42 Naslov sporočila:
a je to mogoče znaka, da prihajajo naše dolgo pričakovane nove rubrike? _________________ Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Objavljeno: 30 Dec 30, 2005 13:58 Naslov sporočila:
Mene pa avatar zajebava... sploh ne morm naložit slikce k sm jo 1x že imela al pa katerekol druge (ustrezne kriterijem). _________________ The key is, never stop doing what you love!
Pridružen/-a: 31. Jan 2005 22:55 Prispevkov: 1223 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 30 Dec 30, 2005 14:05 Naslov sporočila:
Začasna rešitev...
...za avatarje je ta da uploadate slikico v www.imageshack.us in zadnji link kopirate v zadnji oknček v Tvoj profil.
Če še vedno komu ni jasno naj mi ZSja pa mu podrobno razložim.
Objavljeno: 30 Dec 30, 2005 15:57 Naslov sporočila:
Jah, mene tud tale avtomatična prijava zajebava ... ne dela
Zdele ene dva, tri dni mi tale forum čudno dela, medtem ko ostali normalno.
Sploh mi ne pokaže novih objav (oranžno), če pa jih že, se pa takoj zbrišejo vse oranžne oznake, čim pogledam eno temo. _________________ * ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Objavljeno: 30 Dec 30, 2005 16:02 Naslov sporočila:
meni pa je končno začel avatar delat...sem že vse probala...pol pa sem imageschack-om...pa dela.... _________________ ...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Pridružen/-a: 28. Jun 2004 9:46 Prispevkov: 593 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 15 Mar 15, 2006 8:11 Naslov sporočila:
*Mucy* je napisal/a:
amm..mene pa zanima zaka se js ne morm prjavit na forum kadar uporabljam mozillo...kr zdle sm probala pa z explorer-jem pa sm se lahka
Mogl bi delat tako z IE-jem kot tudi z Firefoxom... Oboje dela brez problemov. Tud z Opero se da prijavit. Tako da rsenično ne vem. _________________ And now something completely different
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3, ... 26, 27, 28Naslednja
Stran 2 od 28
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu