Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Najljubši manekeni in manekenke
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Moda
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
..Evelyn..
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 4. Apr 2008 18:32

PrispevekObjavljeno: 10 Feb 10, 2011 12:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Men je čudovit.. smile V vseh pogledih, kot moški in ženska..tudi izvrstna ideja se mi zdi prečkanje mej med žensko in moškim, družbeni konstrukti idealnih mer, vizualnega izgleda, dolžine las, kaj pritiče moškemu in kaj ženski, so navsezadnje samo fikcija, ločujejo nas zgolj in samo spolni organi(kar pa on še vedno ima, krši samo družbeno sprejeta(boljše rečeno, zapovedana) "pravila").
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 3. Avg 2004 14:39

PrispevekObjavljeno: 10 Feb 10, 2011 12:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^ Se strinjam. Fantastično napisano. Meni je fenomenalen!

Sicer pa še nekaj hudih:
* Masha Novoselova

* naša Valerija

* Sasha P.

* Iselin Steiro

* Edita Vilkeviciute- neverjetna lepotica hearts

purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 13. Feb 2006 13:45
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: 11 Feb 11, 2011 10:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

..Evelyn.. je napisal/a:
Men je čudovit.. smile V vseh pogledih, kot moški in ženska..tudi izvrstna ideja se mi zdi prečkanje mej med žensko in moškim, družbeni konstrukti idealnih mer, vizualnega izgleda, dolžine las, kaj pritiče moškemu in kaj ženski, so navsezadnje samo fikcija, ločujejo nas zgolj in samo spolni organi(kar pa on še vedno ima, krši samo družbeno sprejeta(boljše rečeno, zapovedana) "pravila").
Tole bi blo verjetno že za svojo temo..
Ampak mene pa ta androgenost dela confuzzled, priznam Embarassed (čeprav delno se strinjam z idejo); kako npr. nasloviš osebo, ki jo prvič vidiš in (če si tak smotko kot jz) ne ugotoviš takoj spola (ja ja, vem, da se uporabiti "gender neutral" besede)? Jz bi bla užaljena, če bi me kdo naslovil v moškem spolu..
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 21. Sep 2008 18:42

PrispevekObjavljeno: 13 Feb 13, 2011 19:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Marlon Teixeira
ojojojojoj hearts hearts
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 28. Jun 2007 15:24

PrispevekObjavljeno: 19 Feb 19, 2011 13:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

*mala* je napisal/a:
In britanska izdaja Dazed & Confused (marec) bo posvečena njen. Precej hitro eek

Evo štiri naslovnice za Dazed & Confused z Arizono smile

V eni hrvaški reviji sem pa ravno brala intervju z Andrejem. Meni je zakon smile
lol_iika
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 27. Jul 2009 13:59

PrispevekObjavljeno: 21 Feb 21, 2011 18:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

men osebno naaaj :
Chanel Iman in Naomi Cambell.
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

PrispevekObjavljeno: 21 Feb 21, 2011 18:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

joy23 je napisal/a:
Evo štiri naslovnice za Dazed & Confused z Arizono smile

Kul naslovnice (edino tretja mi ni všeč). 4 je že moje ozadje smile

Dons v H&M končno spet dobila tanovo H&M revijo in je Edita na naslovnici in se že cel dan slinim.
Nyree
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 23. Okt 2010 16:49

PrispevekObjavljeno: 25 Feb 25, 2011 18:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Rihanna je imela to Gaultierovo poročno obleko, ki jo nosi Andrej zdej pred kratkim, mislim, da na grammyih. Jst bi bla depresivna na njenem mestu-ker Andrej zgleda veliko boljše kot ona.
Nazaj na vrh
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 19. Mar 2008 23:03

PrispevekObjavljeno: 3 Mar 03, 2011 13:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

GINTA LAPINA flower

KLIK

KLIK

KLIK
ZvErCaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 1. Mar 2011 15:48

PrispevekObjavljeno: 3 Mar 03, 2011 15:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

eno vprasanje malce smešno pa vndarle kako prilepim sliko tukaj ko zdej pism ( tko kokr ste to nardil vi ) men je najboljša tyra banks sej bi prilepla še kaksno slikco če bi znala =)
Nazaj na vrh
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

PrispevekObjavljeno: 3 Mar 03, 2011 15:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

manjšanje slik wink

Constance Jablonski hearts

donna.
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 22. Avg 2010 0:10

PrispevekObjavljeno: 24 Apr 24, 2011 19:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

rosie huntington-whiteley
Nazaj na vrh
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 8. Jul 2008 12:20

PrispevekObjavljeno: 3 Maj 03, 2011 17:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nimam najljubše manekenke, me pa zanima tole, če bo katera vedla (bom uporabila kar to temo). Namreč, kdo je manekenka, ki nastopa v reklami za o.b. tampone... mislim, da je na koncu snemano na avtobusu pa tko smile Ful mi je luštna hearts
Nazaj na vrh
Chloe~°°
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 18. Mar 2011 21:25

PrispevekObjavljeno: 3 Maj 03, 2011 19:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Marlon Teixeira pa Natalia Vodianova smile
Nazaj na vrh
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 8. Mar 2007 8:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 23 Maj 23, 2011 7:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jst sm šele zdej slišala za Andreja. He's such an androgenyous beauty hearts Pa rojen v istem mestu k jst tongue
<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GHHBmbaohf0?fs=1&amp;hl=sl_SI"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GHHBmbaohf0?fs=1&amp;hl=sl_SI" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/a3V4Qg8AlAQ?fs=1&amp;hl=sl_SI"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/a3V4Qg8AlAQ?fs=1&amp;hl=sl_SI" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Moda Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Naslednja
Stran 15 od 16