Fant in čudna facebook sporočila

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kierary
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 8
Na forumu od: 26. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a kierary » 29. Avg. 2015 21:20

Ja sej sex še kr štima...no vsaj mislim, čeprov je tud ta vedno bolj hitrejši in mu je včasih res že skoraj vseeno, če sploh ne. Včasih je bil takoj užaljen, če sem rekla, da ni časa ali pa kaj podobnega. Glede na to, da sta vsak iz svojega konca Slovenije, moram rečt, da kadar gre službeno delat nekam za vikend je ona kot slučajno tam. Pišeta si pa kr dolga sporočila, meni sploh nikoli ne napiše tako dolgega sms-a. Ona pa,glede na to da ima menda ful prijateljic mu vedno bolj pogosto piše o svojim problemih, ga prosi za nasvete in ga vabi na obisk. Ona ve, da ima punco, vendar se mi zdi sumljivo, ker vabi samo njega in kam vse ga bo peljala in mu razkazala. Meni pa tudi bolj pogosto pravi, da je še nešteto lepih punc zunaj in da se mu ne zdi nič narobe, če pe katero pohvali, da je lepa in luštna itd. Nekako se mi zdi, da mu čisto preveč zaupam in ga imam rada, vendar me je res strah, kaj bo iz tega. Ta ženska mi res ni všeč in nočem, da mi ga prevzame. Samo, verjetno ne morem nič proti temu storiti, saj se sam odloča.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7523
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Avg. 2015 7:42

To se sliši pa že kr malo tu mač. Meni ne bi bilo prav vse to druženje, bi tudi dvomila,da ni že kaj več, nekaj bi te pa že mogel upoštevat kot punco, ne da čisto vse dela kot njemu paše..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4999
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 30. Avg. 2015 10:14

Ok tole se pa res ne sliši preveč dobro. :/
celjanar
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 442
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 30. Avg. 2015 12:28

To je to...kmalu boš samska.
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 31. Avg. 2015 14:58

Am. Vara te. In ti si tega nočeš priznat. Daj, pusti ga zdaj, dokler še imaš nekaj osebnostnega dostojanstva. (In ne mu pozabit povedat, da je navadna lažniva rit.) Verjetno si še mlada ... daj, ne zapravljaj časa z ljudmi, ki imajo do tebe tako slab odnos. Kako me razjezijo taki osebki kot je ta tvoj ''fant''. :evil:

hayley: Je že v začetku napisala, da gre za novo poznanstvo in intenzivne pogovore, samo o pogostosti ni pisala.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1222
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 31. Avg. 2015 19:51

MarijaNana napisal/-a:. Kako me razjezijo taki osebki kot je ta tvoj ''fant''. :evil:


in kaj je narobe s tem fantom? :D
je pač spoznal novo punco in se počasi zaljublja.. a ve bi tipa kr pustile pa pol komaj spoznavale drugega, preden bi bile ziher, da vam ta novi bolj ustreza?
logično je, da prvo nekaj časa traja, da novega izbranca/izbranko spoznaš in vidiš, da si lahko ''za ziher'', da ne boš potem ostal brez obeh ali pa pustil sedanjega partnerja in se bo potem izkazalo, da ta novi ni tak fajn, kot je kazalo na začetku
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Avg. 2015 20:09

Tebi je dejansko ok, da se ti malo "spoznavaš" okrog in tipaš teren, preden pustiš sedanjega?
Grozno se mi zdi, da osebe, ki ti je dala (in obratno) svoj čas ne spoštuješ niti toliko, da ko ne gre več ali poskušaš rešiti ali pa končaš vezo. Ljudje, ki ne znajo biti sami so mi resnično veliko bolj patetični od ljudi, ki pustijo svojega partnerja in se potem iščejo ter ugibajo kaj bi sploh radi.
Sploh pa tega "novega" v tem času wnb spoznavanja zagotovo ne poznaš. Včasih človeka ne poznaš niti po mesecih, letih, vedno pridejo neke nove situacije, ki se pač ne zgodijo tako hitro.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7523
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Avg. 2015 20:10

What? Absolutno! Špekulacij se ne grem. Ubistvu js to tud sem že naredila, s tem da v odnosu so tud že prej bili problemi, ne d bi ga samo zarad novga fanta pustila. Če pridem sploh do točke,ko sm ga pripravljena zamenjat za druzga,že to pomeni da ni blo to to pr taprvem. Če 'ostanem brez obeh ' pa prav. Raje tvegam in počnem to kar mi notranji občutek pravi kot da neki špekuliram samo,da nisem sama. + če mi je nekdo ful všeč, da bi tud kaj bol resnega imela, potem se tudi veliko raje zčenjam z njim zapletat ko mam v glavi razčiščeno in poštimano s prejšnjim, ker čene mam občutek kot da vse skupaj meče slabo luč še na odnos s 'tanovim'.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1222
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 31. Avg. 2015 20:38

hmm, zanimivo :D
ne poznam nobenega (vsaj ne izmed tistih, s katerimi smo se to menli, seveda), ki bi prej pustil partnerja, preden bi bil ziher, da je novi kul :D
my whole life was a lieeeee
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Avg. 2015 20:40

Če govorim iz svojega stališča-nikoli, tudi v vezi, ki me ni osrečevala nisem niti pomislila, da bi to zapolnila s spoznavanjem novih tipov. To enostavno ni prišlo v upoštev. Tako da ti, ki to delajo naj kar delajo dalje, jaz pa nisem in ne bom del tega :P
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7523
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Avg. 2015 20:55

Se popolnoma strinjam z emanuelo. Sploh kako lahko potem ostaneš s tistim fantom, če si bla enkrat ga pripravljena pustit zarad nekoga drugega, pomojem to čisto razvrednoti odnos. Meni tudi mi je bolje, da z novim začnem, ko sem že razčistila s prejšnjim in sem samska, ker se mi zdi to slab temelj nove zveze, da se z njim zapleteš, ko si še z drugim.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 31. Avg. 2015 22:04

^^ Uou, Mishela - kaj? Ko se začneš ozirat z nekom in vlagat v nek drug odnos nekje, je to nezvestoba partnerju in očiten znak, da razmerje nima nobene prihodnosti. Kaj - se ti ves čas še za nekom oziraš medtem ko si v zvezi ali kako? Jaz sploh ne razumem, zakaj bi bil potem v zvezi ...

Se mi je, ko sva imela s fantom totalno norišnico, se nisva videla, bila oba psihično izžeta, nič od življenja, nič od zveze (res nula, delala po 15 ur na dan, vse nama je šlo na živce, tisto je bilo slabo, slabo na vseh nivojih), zgodilo, da sem v službi sodelovala z enim fantom, ki me je zelo pritegnil; bil je energičen, živahen, poln energije, vse je jemal zlahka ... in lahko bi rekla, da ''uau, kako me je pa ta pritegnil, noro itd.'', ampak sem o tem govorila s svojim fantom in sama pri sebi potem razčistila, da me ni pritegnil ta sodelavec kot oseba (ker me tudi res ni, sem ga kar dobro spoznala), da ni šlo ''zanj'', ampak za to, da je imel v tistem momentu reči, ki sem jih pogrešala v svojem življenju, pri sebi, v zvezi. In ni šlo niti za njegove lastnosti, ampak za nek splošen zunanji vtis, samo to. Podzavest mi je sporočala, da to rabim. In res ... je šlo tisto obdobje mimo, sva imela s fantom čas zase in se je vse uredilo, vrnilo v stare tire ... Pa ne, nisem nikoli šla s tem sodelavcem na kavo, se veliko pogovarjala z njim (v bistvu samo nujne reči), nobenega odnosa nisva imela. Vseeno me je to zelo žrlo v tistem času ... to, da me je pritegnil nekdo zunaj zveze na ta način, čeprav mi je bilo jasno, kaj je to in zakaj se mi je zgodilo ... (plus projekt, ki sva ga skupaj delala je bil take narave) ...

Hočem reč: pride obdobje, ko se lahko vsakomur zgodi, da opazi nekoga izven zveze, ampak pomembno je, kaj potem narediš s tem in ali znaš presodit, zakaj se je to zgodilo. Da pa poskušaš dva odnosa furat, pa preverjaš druge ljudi, pa se nekaj družiš z njimi, pa neke globoke pogovore vzpostavljaš, pa dejansko nekaj iščeš pri teh ljudeh ... to je pa meni zgrešeno. Iskren odnos ali pa nič. Če bi sama verjela takrat, da moj fant ni prava oseba zame, bi zvezo končala. S tistim fantom nikoli ne bi imela ničesar ... in vedno se mi je zdelo nemogoče, da bi šla iz ene zveze v nek nov odnos kar tako - brez neke ''pavze''. Ne vem, kake odnose moraš imet, da ti to tako ''deluje''.
Tinkerbell88
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 22. 9. 2015
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinkerbell88 » 23. Sep. 2015 13:45

nisem vsega brala, ampak samo prvotno sporočilo.... kaj pa če je s to punco imel neverjetno božanski sex, ali mu je neverjetno blazno všeč in takrat pred dvemi leti ni bilo neke šanse baš za kej, med tem časom tebe spoznal in ugotovil da bi le rad sprobal še z njo? nwm na glas razmišljam o več možnostih..?! :idea:
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 23. Sep. 2015 15:40

Ne preveč na glas razmišljat, da ne boš sosedov zbudila :roll:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov