Kaj je s puncami in njihovimi bivšimi fanti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 03. Maj. 2015 9:51

Povej jim da so bivšega omenile že 100x in da zarad tebe lahko gredo k njemu, če jim je bilo tako zelo fajn.

Eh, če maš enga rad, ti nikol ni čisto ravno ko zveza razpade, tut če jo ti končaš, ampak se pa res z vsakim razpadom zveze za 70 % lažje prebolet, vsaj meni :))

No odvisno tut od tega koliko dolga je bla zveza, kako pogosto si se videval s partnerjem...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 03. Maj. 2015 9:52

Itak, mene je prva zveza potolkla ker še nisem imel obrambnega sistema in zemljevida kako se spraviti iz dreka.

Zdaj, :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 03. Maj. 2015 10:02

Res je, prvič res misliš da je to to, da se bosta poročila in imela otroka - konec te potolče nenormalno.

Potem pa si že bolj pameten in previden :D :ja: In ti niti 10 % tak hudo ko se razideš, v primerjavi s tem kak ti je blo prvič grozno.

Prvih par mesecev po koncu svoje prve resne zveze se iskreno niti ne spomnim, vse mi je v megli. Shujšala sm, če sm lahko sm spala in jedla, ostalo sm počela samo tiste reči, ki so ble nujne da me ohranjanjo pri življenju (obveznosti). V tistih mesecih sem spila tolko alkohola kot ga v celem svojem lajfu nisem in ga tut najbrž nikol več ne bom. Sm si mislila, al bom prebolela al pa alkoholik postala :lol:
Blo je noro težko, vsem sm najedala z eno in isto zgodbo. Po parih mesecih sm se scoolirala in začela delat na sebi, potem je šlo vse sam še navzgor.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3322
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 05. Maj. 2015 12:38

To si samo ti skos naletel na isti vzorec. Možno sicer, da je katera izmed teh deklet omenjala bivšega s kakšnim indirektnim namigom oz. so razlogi za to omenjanje drugačni kot ti misliš. Mogoče je katera dala skozi psihično in/ali fizično nasilje ali kaj drugega kar še v psihi ni predelala in se še bojuje s temi "demoni" v svoji glavi, in ker te še ne pozna dovolj dobro ali ti ne želi vsega zaupati, ker jo je morda sram, ti govori o drugih motečih faktorjih na bivšem.

Eno je pa sigurno; da večina punc govori o bivših, če so z njimi končale še nedolgo nazaj in še niso zmogle vsega procesirati, pa to poskusijo početi s tabo (čeprav verjetno večina teh potihem upa, da bi še kdaj bile nazaj skupaj z bivšim). Ali pa preprosto še po enem letu (ja, tudi take obstajajo) niso prebolele bivših in vsakega novega primerjajo z njim, tanovemu pa težijo z zgodbicami o bivših.

Dejstvo je, da če bi spoznal kakšno pravo zase, ki bi ji bil všeč in bi opravila s preteklostjo, ti ne bi bivšega omenila več kot enkrat oz. takrat, če bi jo sam vprašal kaj o tem. Kot pa si že sam povedal, so to mlada dekleta, tako da gre predvsem za neizkušenost s prebolevanjem. Move on (z nekoliko zrelejšimi po možnosti, čeprav ne vem koliko si star sam). :wink:
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 516
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 05. Maj. 2015 21:29

Samo da dodam še mojo izkušnjo, niso samo punce take :D
Sem šla 1x (prvič in zadnjič) na zmenek (pomoje najkrajši zmenek ever) z enim tipom, kao frajerjem, kjer je najmanj ene 45 min imel monolog o njegovi bivši, o vseh problemih, ki sta jih imela in razlogih zakaj sta šla narazen ter kakšen odnos imata sedaj.
Js nisem mogla verjet svojim ušesom. Ok, da razlaga o svoji bivši na prvem zmenku je itak no go, ampak s takim zaničevanjem in vzvišenostjo.. Meni se je ta bivša zasmilila kako trobi njune intimne stvari okoli, še posebej pa meni - kr eni neznanki.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 05. Maj. 2015 23:14

Že dolgoo nazaj sem tudi jz imela zmenek, ko mi je fant nabijal o svoji bivši, non-stop je govoril o njej, kaj sta počela, kaj punca počne v življenju...
Ne, nisva se več dobila :P
Tko, da očitno niso ženske edine, ki morijo o bivših :D

Zmenek s potencialno partnerko in debata o bivši punci je NO GO, če me aj zanima, bom že vprašala. Ponavad vprašam ali je imel kako daljšo zvezo (meni je to pomembno), saj sm nazadnje imela nekega tipa, ki je bolj fural neresne zveze in s takšnim je težko kaj resnega gradit, ko daljše zveze kot pol leta praktično ni imel oz. je imel zelo dolgo nazaj...
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1222
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 06. Maj. 2015 20:04

če bi jaz govorila o bivšem, bi htela dat fantu/zmenku vedet, da iščem prijatelja, kateremu se lahko izpovem
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 718
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 07. Maj. 2015 18:58

Meni gredo na živce dvojna merila. En je tudi meni skos nažigal o bivši in jo črnil (to več pove o njem kot o njej; mene bivše ne zanimajo) in ko sem omenila, da sem na osnovi odnosa z enim izmed bivših sama osnovala kriterije, od katerih ne odstopam, je bil pa cel po luftu (ja, strah pred neobstoječo konkurenco, LOL). Sva zaključila po dveh zmenkih.
As your lover describes you, so you are.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 07. Maj. 2015 20:37

Vse me oblikujemo kriterije glede na prejšnje izkušnje - nič nenavadnega torej. Ne razumem zakaj ga je to zmotilo.

Ne prenesem kovanje bivših v zvezd, niti grdo govorjenje da so ga prevarale, da so prasice... bla, bla... Niti se zapletam s takimi tipi, sm imela tipa, ki ga je kao bivša prevarala in je bil ful ljubosumen.

Tut sm že doživela da je o bivši pel slavospeve, to meni da občutek, da jo ni prebolel, čeprav sta bla narazen 3/4 leta, ona pa mu je dala konc, prej sta bla pa frenda in potem sta tut hodila na kavice in je ona imela tipa in ga še vedno ima...
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1222
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 08. Maj. 2015 16:48

men je tudi podn od podn, ko nekatere govorijo grdo o bivših, zanalašč seveda, torej govorim o pretiravanju in zmišljevanju nekih novih stvari, da bi izpadel kot najslabši fant na svetu. še bolj butasto pa se mi zdi, ko začnejo govorit o njegovih osebnih zadevah, zadevah ki jih je zaupal samo njej in verjetno tudi pričakoval, da bodo pri njej ostale. mislim :rolleyes: kak naj človek pol sploh komu zaupa, če ti gredo vse izblebetat drugim, ko je konec zveze?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 09. Maj. 2015 9:10

S tem da grdo govoriš o bivših poveš največ o sebi. Tega nikol ne počnem, vsi so bli super, naučili so me ogromno in danes ne bi bla to kar sem, če njih ne bi bilo :) To je to, ni tukaj neke večje filozofije. Ko me nov parner kaj vpraša glede bivšega povem, drugače se ne pogavarjam o bivših, ker nimam potrebo po tem.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov