Devičnik

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

simpatični
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 5. 3. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a simpatični » 05. Mar. 2015 12:41

Pozdravljene.
Prosim vzemite me resno. Sem 22 let star, simpatični študent, športnik. Tukaj pišem nekako iz zadnjega obupa. Sem še devičnik in bi rad dobil žensko da me popelje v svet spolnosti. Danarja nimam na pretek zato denarne nagrade ne morem dati, lahko samo povabim na pijačo. Mogoče se sprašujete kako je možno da v vseh teh letih nisem dobil ženske. To se še sam sprašujem. Sem dokaj lep in simpatičen ampak nekako ne znam z ženskami oz. sem neroden okoli njih, kar se vse skupaj stopnjuje ko sem starejši. Preveč sem se tudi posvečal faksu in hobijem. Drugače sem čisto fit, urejen in redno hodim v fitnes. Po nadaljnem pogovoru lahko pošljem svoje slike.

Če je kakšna pri volji naj mi prosim sporoči in ne se prosim norca delati,

Lp
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 05. Mar. 2015 12:53

Zakaj ne dobiš ženske? Zarad tega^^!! Obupanosti. Ženske absolutno ne marajo obupanega dedca.

Priporočam ti malo branje kake knjige na to temo. Jaz ti lahko priporočam zelo hvaljeno Models: How to attract women through honesty od Marka Mansona, priporočam ti tud branje njegovega bloga markmanson.net, ali pa od Corey Wayna: How to be a 3 % man, ali pa da gledaš malo njegove videe na youtubu. Se lahko veliko naučiš iz njih. https://www.youtube.com/user/coachcoreywayne

Ne znaš angleško dovol dobro, da bi lahko bral pa poslušal v angleščini? Nauči se. Tud to je ženskam privlačno. Moški z ambicijami, ki je tolko razgledan, da zna zelo dobro angleško. ;)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Mar. 2015 22:08

Mja, človek..narobe delaš, zakaj k. bi pošiljal slike?

S tem se tržiš, ponujaš in nižaš ceno.

In kar si napisal, dokaj lep, uspešen na faxu, simpatičen...to je en navaden k***c.

Privlačnost in samozavest prihaja iz tega da se poznaš, veš kaj te žene, veš kaj te privlači, veš kaj si želiš in tudi česa si ne želiš.

Jaz osebno iščem samozavestno in močno žensko, ki ve kaj hoče v življenju, da je čustveno neodvisna, da ima svoj socialni krog in da ima močno ženstveno plat. Na drugo ne pristajam

Zdaj, kako se obnašati okoli žensk. Normalno, niso boginje, ženske so kul in zabavne.
Samo zavedaj se, da jih ni treba impresionirati, da lahko mirno poveš kaj želiš in iščeš, kaj ti je všeč in kaj ti ni všeč, nikoli ne poveš vsega o sebi in se zavedaš da ženske iščejo le tri zadeve:

- varnost
- privlačnost
- zabavo

In grdo je, da misliš da lahko žensko kupiš...če hočeš imeti res pravo žensko se boš moral potruditi. Ženske niso stvar, ki se jo da kupiti.

Jaz osebno imam eno pravilo, prvi zmenek me ne košta več kot 10 evrov...ker kupiti jih nočem, hočem pa pokazati da sem iznajdljiv in zabaven. Prvo punco sem peljal na Orinoco razstavo v etnografski muzej in cool pito v Maca, z eno sva v Beogradu šla iskati vsa mesta kjer je Nato bombardiral Miloševićevo vlado...butasto? Niti ne, ker sem pač to jaz, sem spontan, zaletav..in ne iščem ženske ki bi jo posušal kupiti, ampak bolj sopotnico za moje avanture.

In verjemi, ne ponujam samo dobrih stvari...imam tudi svoje probleme in pomanjkljivosti.

Tako da, delaj na tem da se spoznaš, spoštuj ženske, hecaj se z njimi, bodi iskren in to je to.

Verjemi, pri 22 sem moral tudi jaz resno razmisliti, kdo sem jaz, kakšen moški sem, in sedaj ko vem kdo sem, mi gre prekleto dobro. Komaj čakam kak bom šele pri 30ih.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 06. Mar. 2015 1:42

Bodo kar držali odgovori edino pri varnosti ženske za dolgoročno iščejo bolj denarno varnost kot pa kakšno drugo varnost, se pravi stanovanje in normalno denarno bivanje za družino...
Zan91
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 20
Na forumu od: 24. 3. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Zan91 » 26. Mar. 2015 22:52

za žensko devičnik je tko kot kurbica za moškega - 0% interesa. Če do zdaj nisi dobil za f*kat od niti ene promiskuitetne slovenke (večina punc), potem se ti slabo piše
Slika

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov