f* frend v kak vec

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3322
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 10. Maj. 2015 15:16

Meni se zdi hecno, ko ste nekatere razmišljanja, da z nekom moraš slej ko prej seksati, da vidiš, če seks štima. Jaz res ne vem kaj naj bi tukaj štimalo oz. ne bi štimalo. Če nekoga spoznaš kot dobrega v odnosu do tebe, da ne gleda samo nase (in seveda še nekaj drugih vam pomembnih prioritet), potem se bo po tej logiki tudi v postelji dobro odrezal. Če slučajno ne bo že prvič naredil nečesa, kar je vam vau, mu pa to lahko poveste, tudi pokažete (in to sploh ne pomeni, da tip ne ve kako se zadovolji žensko). Saj je splošno znano dejstvo, da toliko kolikor je žensk toliko je tudi načinov, da se jo zadovolji. :wink:

In če greš v posteljo z vsakim (takoj ali skoraj takoj - teden do dva je zame že skoraj takoj), da ga najprej stestiraš kako se bo odrezal v postelji, potem ste pa res plitkega razmišljanja. :? Drugo je, če po mesecu dni ali kolikor nekoga najprej samo spoznavaš, ugotoviš, da ima res majhnega in sploh ne uživate v seksu z njim, ma dobro no, to so res ekstremi.
Če se z nekom res ujameš in vidiš, da se ne dobiva s tabo samo zaradi videza, pač pa je v tebi videl in začutil še kaj več, ter se povezal s tabo kot se povežeta dva, ki imata potencial, da na tem zgradita neko resno zvezo, se boš z njim ujel tudi v posteljnih aktivnostih, tudi če šele čez mesec dni ali še več. Mogoče ne bo takoj vau, bo pa zato drugič in vsakič naslednjič toliko bolj. Med nekaterimi pa je že prvič nepozabno, čisto odvisno.
Tako sem jaz nekoga spoznavala kar precej časa, brez seksa, ker pri njem enostavno nisem začutila, da bi me lahko tudi vzljubil - tako kot sem, pač pa me je bolj gledal z vizualnega vidika in me gledal kot da me bo vsak čas pojedel. Čeprav se je zdel prijazen in vse, nisem začutila tiste povezave in zato pri meni tudi nikoli ni dobil tistega, kar je iskal. On si je mislil da se jaz verjetno grem neke "hard to get" igre, pa ni bilo tako. Gledala sem na to, da ne bom na koncu samo razočarana. In pravilno sem sklepala, saj sem čez dva meseca ugotovila, da ni ravno nek resen tip, se pa kot takega predstavlja vsem puncam, ki jih osvaja in je v tem zelo vztrajen, zato se ti hitro zdi, da se je res zagledal vate. Dlje od videza ta tip ne vidi. :)

Kar hočem povedati, je to, da čas, ki si ga namenil za spoznavanje neke osebe (brez seksa), ni izgubljen čas. Hkrati pa tudi nimam nič proti takim, ki se magari intimno spoznajo že zelo hitro, ker se tudi iz tega lahko razvije zveza. (seveda če to narediš enkrat ali dvakrat v življenju, ker si pred tem začutil neverjetno in pristno energijo, tako miselno povezanost kot fizično privlačnost). In z zaščito seveda. :wink:

Dokler je tako, se mi ne zdi nič takega. Take, ki pa zvezo iščejo skozi seks in se najprej z vsakim dajo dol, pa se potem sprašujejo, zakaj se iz tega ni razvila zveza, pa ne morejo ravno jamrati, ker jih verjetno tip ni jemal resno že zaradi tega, če je to naredila vsaj še z dvema ki ju on pozna ali če med njima ni bilo nikakršne povezave. In predvsem - če ni bilo obojestranske energije (in ne, energija ni samo to, da te nekdo požira z očmi).

Tako da, to je eno, nekaj povsem drugega pa je delati to z vsemi, ki jih spoznate in so vam všeč, ali celo prejemati denar od moškega/ih in nato še pričakovati vezo s taistim moškim. First, taki tipi najbrž niso ravno resni, če punci plačajo seks (zakaj že ne bi mogli tega početi zastonj, a se kaj manj uživa v tem primeru?). Last but not least, tudi če bi iskal take vrste tip resno vezo, je sigurno ne bo začel s punco, ki je pristala na seks z denar z njim. Taka mu bo samo za potešitev in razvedrilo, resno punco bo pa iskal drugje (čeprav po moji logiki taki nima kaj iskat resne punce, če sam ni r od resnega).

Samo v razmislek. :wink:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 10. Maj. 2015 15:49

Tamala_Mrha je super povzela :ja:
Hja, dejansko je kar nekaj možnosti da v postelji ne štima (da nimata podoben libido, da je tip prehiter, da cm ne štimajo v karekoli smeri že...).

Večina tipov gleda punce vizuelno, če jim je zunanjost všeč, jo bodo spoznali, če ne jo bodo spregledali :/ Meni je ta način malo mimo, ker je telo samo oblika in prej al slej se postaramo...

Sex po enem tednu ali dveh pa je meni itak NO GO :) Če imaš v mislih neko resno zvezo. Ja, lahko tipu poveš in pokažeš kaj ti ustreza, samo mu zdej non stop govorit to mi paše in to ne, da mu morš enourno predavanje nardit, meni je to mimo, ne bi se mi dalo vsakič razlagat. Če je nekdo npr. egoističen ali grob ali kaj tretjega mu pač ni pomoči, ker ne bo opazil, da je grob in egocentričen, ker gleda samo nase.
Je pa res, da se že pri cartanju brez sexa da sklepat kako se tip potrudi za punco.

Pa npr. starejši tipi, ki gredo proti 40-tim, njim se enostavno ne da več tolk cartat (vsaj večini), oni so to že dali čez in bodo sexali 2x na teden in to je to, ajde če s partnerko živijo si jo bodo bolj pogosto želel, ampak ni primerjave s kakšnim 20-letnikom, če me razumete.

Pa npr. če tipu rečete da je prehiter in potem tega ne upošteva, dvomim, da boste čakale leta in leta da se kaj spremeni na boljše. Ker če sex ne štima, potem gre par zelo hitro narazen.
Zadnjič spremenil čuftika, dne 10. Maj. 2015 16:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4999
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 10. Maj. 2015 16:16

Tamala_mrha :zustimm:
Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 267
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a disketa » 10. Maj. 2015 20:26

haley napisal/-a:Hm sicer s tem nimam izkušenj... Samo verjetno se tudi v tem času, ko se spoznavaš pogovarjaš kaj o seksu?
Si ne predstavljam, da se nekdo recimo spoznava 5 mesecev in se v tem času nič ne pogovarja o seksu. :)

čuftika napisal/-a:Pomoje se kaj pogovarjaš tut o sexu in o "stilih" :)

No jaz sem svojega spoznala slabo leto preden sva začela. Zadnje mesece pecanja sva se precej intenzivno pogovarjala, pa nikoli nisva govorila o seksu. Na srečo se ujameva, ampak po mojem je seks z novim zmeraj malo tombola, tudi če se prej par mesecev spoznavaš.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 10. Maj. 2015 20:46

Se strinjam da je eno teorija, drugo praksa. Eno so besede tipov, druga pa dejanja (tudi v postelji) :)
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 10. Maj. 2015 22:42

čuftika napisal/-a:Večina tipov gleda punce vizuelno, če jim je zunanjost všeč, jo bodo spoznali, če ne jo bodo spregledali :/ Meni je ta način malo mimo, ker je telo samo oblika in prej al slej se postaramo...


Joj joj smo fini ... lepo je biti teoretik :roll:
No potem pa pojdi do prvega vegana in končana zgodba, saj ni važn videz samo da je vegan ker jaz sem ženska in sem fina ....

No lahko bi se počasi že nehali vsi skupaj metat pesek v oči, dejstvo da je na prvem mestu videz in to je tudi prav. Je lahko ena mentalno in v pogledih na svet na mojem nivoju pa če mi vizualno ni všeč ni teorije. Ja lahko se potem silim samo hitro bodo maske padle ko pač stojan nebo vstal in basta... Dobro ženskam je malo lažje dvig riti, veliko vzdihovanja, pa lažen odgovor dobro si naredil, samo nam tipov pa če mi je antipatična je končana zgodba, lahko se farbam samo hitro te da stojan na realna tla :wink: Pri ženskah pa tudi mislim da počasi tudi njo minejo lažni odgovori, ali se pa farbajmo do smrti ...
Zadnjič spremenil capo di banda, dne 10. Maj. 2015 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 10. Maj. 2015 22:54

haha, nisem fina, niti najmanj. In ne rabi bit vegan, ti prav vse moje poste preštudiraš in potem ven mečeš nekaj kar nima smisla :nein:

Ja, oprosti, če je nekdo z mano samo zarad videza, mi to ni cool, sej se potem spoznaš še karakterno, ampak če bi imela 30 kg več bi me spregledal.
Ne vem zakaj bi se dotikal mojega telesa, če se ne dotakne moje duše. In ne, ne gledam samo na videz, bolj na karizmo, obnašanje, dejanja...
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 718
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 11. Maj. 2015 6:40

Meni so te debate o plehkosti, če se seksa pred nekim fiktivnim rokom, ki si ga nekdo postavi, tako mimo, da ne morem povedati. Ker seks ne bo nič drugačen, če seksaš po prvem zmenku, enem tednu, dveh mesecih ali pa po enem letu - kot ste že ugotovili, je teorija eno (kaj je komu všeč, blabla), praksa pa drugo (kako se dejansko to udejanji; in, ja, lahko je zanič in izgovori, da bo naslednjič, ko se bolje spoznata, boljše, pri meni ne vzdržijo). Pač, meni osebno je seks del spoznavanja in ne nek "next level" kot v kakšni žajfasti romantični komediji. In, ja, seveda mi more bit tip najprej hud do nebes, da sploh pomislim kaj imet z njim. Meni to, da se najprej poseksaš in potem gradiš na razmerju, ne pomeni, da je seks edini temelj. Smo si pač različni. :)
As your lover describes you, so you are.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 11. Maj. 2015 8:46

Sej s tem ni nič narobe, če keri paše sexat na 1. zmenku pa naj. Sama tega še nisem naredila in dvomim, da bom kdaj.

Ko sm bla nedolžna, sva s fantom prvič spala do dveh mesecih, ne rečem da je blo prehitro, sex je še bolj naju povezal in nato sva zgradila odnos, ki je trajal več let. Ni pa nujno, da te sex s vsakim partnerjem poveže, ker te ne, odnosno kakšen je odnos, če je površinski, potem sex ničesar ne spremeni, te ne zbliža s partnerjem.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3322
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 27. Maj. 2015 17:52

Veerle napisal/-a:Meni so te debate o plehkosti, če se seksa pred nekim fiktivnim rokom, ki si ga nekdo postavi, tako mimo, da ne morem povedati. Ker seks ne bo nič drugačen, če seksaš po prvem zmenku, enem tednu, dveh mesecih ali pa po enem letu - kot ste že ugotovili, je teorija eno (kaj je komu všeč, blabla), praksa pa drugo (kako se dejansko to udejanji; in, ja, lahko je zanič in izgovori, da bo naslednjič, ko se bolje spoznata, boljše, pri meni ne vzdržijo). Pač, meni osebno je seks del spoznavanja in ne nek "next level" kot v kakšni žajfasti romantični komediji. In, ja, seveda mi more bit tip najprej hud do nebes, da sploh pomislim kaj imet z njim. Meni to, da se najprej poseksaš in potem gradiš na razmerju, ne pomeni, da je seks edini temelj. Smo si pač različni. :)

Vsekakor ni problem (samo) v tem, če nekdo seksa z nekom že na prvem zmenku. Čisto možno se iz tega lahko razvije resna zveza, a je to prej izjema kot pravilo. Problem, če temu lahko tako rečemo, je v tem, ko nekdo to počne z vsemi (da seksa še preden izve kaj več o svojem zmenku) in potem ne ve, zakaj se druga stran nikoli ne odloči za zvezo z njo. Konstantno prakticirati tak način spoznavanja oz. vrstni red, je mimo iz tega stališča, ker bo na koncu taka oseba dala v 6 letih skozi malo morje moških in z nobenim se ni izšlo. Just saying ...
To, da ti mora biti tip hud do nebes, da sploh pomisliš na kaj več z njim, je pa itak samoumevno. Ne pomeni pa logične poteze - češ prej kot ga "stestiraš" kakšen je v postelji, boljši pregled boste imele nad možnostmi glede morebitne zveze z njim.
Uporabniški avatar
slast
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 53
Na forumu od: 20. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a slast » 20. Jun. 2015 18:11

čuftika napisal/-a:Sej s tem ni nič narobe, če keri paše sexat na 1. zmenku pa naj. Sama tega še nisem naredila in dvomim, da bom kdaj.

Ko sm bla nedolžna, sva s fantom prvič spala do dveh mesecih, ne rečem da je blo prehitro, sex je še bolj naju povezal in nato sva zgradila odnos, ki je trajal več let. Ni pa nujno, da te sex s vsakim partnerjem poveže, ker te ne, odnosno kakšen je odnos, če je površinski, potem sex ničesar ne spremeni, te ne zbliža s partnerjem.


2 mesca matraš modele?če to velja za vse fante s katerimi si seksala, svaka čast. to zna bit danes prava redkost, ker enostavno preveč deklin da že prvi večer, ali pa enkrat do tretjega srečanja...kar se pa zgodi v roku dveh tednov. nekatere še prašajo ne, če je zaščita gor ali jih pa brez prerekanja prepričaš v pull-out metodo. "where did all hard to get girls go...", *vzdihlaj*.
Slika
Slika
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 20. Jun. 2015 23:26

:D
Nič ga nisem matrala, bil je moj prvi in sm rabila čas da ga spoznam. Rekla bi da sva se odločila za idealen trenutek, ker je blo potem ful lepo. Seveda sva poskušala tut prej, ampak je mene bolelo in ni šlo - prvič pač.

Glede ostalih tipov pa sm mnenja da če malo počakajo na sex, to ni nič slabega. Jz ne morm spat z nekom, ki ga ne poznam in sex v prvih dveh tednih odpade... Verjamem pa da večina punc s tem nima problemov.

Mislim, da je dobro najprej zgradit nek trden odnos in šele nato sexat, ker če narediš obratno je potem včasih težko za nazaj popravljat, ampak čisto odvisno od tega ali je odnos površinski ali globlji. Sex te poveže s partnerjem le če so temelji zveze trdni, sicer pa niti ne, vsaj po mojih izkušnjah. In naslednjega bom pustila čakati še dlje, minimalno 3 meseca.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 21. Jun. 2015 10:29

Ne bi mogla seksati z nekom, ki ga ne poznaš. Po točno kateri metodi spoznaš človeka v dveh tednih?
Da o zaljubljeni fazi, ko na človeka gledaš skozi rožnata očala in ga ponavadi gledaš na način, ki ti ustreza, niti ne začnem.
The world is as you are.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 21. Jun. 2015 10:44

Napisala sm da po dveh tednih ne spim s moškim, saj rabim več časa da ga spoznam. Faza zaljubljenosti je daleč od ljubezni in je pri meni čedalje manj prisotna. Najbolj izrazita je bila prvič, ko je trajala 6 mesecev in sm bila slepa za vse.

Moške spoznavam skozi pogovor, vendar besedam ne dajem velikega pomena, bolj pomembna so mi dejanja in ne to kar mi reče. Se pravi kako se obnaša do mene, do drugih, do natakarjev v gostilnah in podobno :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1222
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 21. Jun. 2015 12:23

jaz pa si ne predstavljam, da bi spala z nekom, ki ga poznam manj kot eno leto.
je pa res, da če ti je oseba ful všeč, kao zareskanost, pol se dajo stvari spremenit

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov