Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 15. Avg. 2016 22:50

-* sem čisto prekurjen od pakiranja, enemu od sopotnikov se je zgodila slaba stvar, in sem prevzel še njegov del, in ja.. tri dni že skačem okoli, rihtam avto, dokumentacijo, rezerviram, pakiram, testiram opremo, ko pride jutri trip, bom imel manj dela.
-* je pa res nekaj, ko pride do potovanj, planiranja, sem kot Neo v Matrici, stres, nepredvidljive situacije, v tem sem dober.
-* nisem naredil nekega velikega plana, vem samo kdaj moram biti doma, in to je to, vse vmes je odprto inspiraciji, bioritmu in radovednosti.
-* bom šel septembra na morje, že od 10 leta nisem bil še na nobenemu sproščujočemu dopustu, vedno se ženem za doživetja, in pridem nazaj ves zjeban. Zdaj ko sem 26, in sem starec, bom vsako leto rabil nekaj dni da dobro jem, gledam filme in se grem malo namakati moji zjebani koleni, od vseh pizdarij ki sem jih že naredil do sedaj.
-* se veliko mojih prijateljev že poroča in dela otroke, in to je kul, sicer občasno dobim predavanje da bi moral biti bolj odgovoren glede svoje prihodnosti in denarja, in da je dolgo potovanje totalno neizkoriščen čas in jama v katero mečeš denar. Poslušam, in razumem, ampak ne vem, težko obrazložiti, enostavno se čuti prav, intuicija in vse se čuti kot neka totalna vera da bo vse ok.
Denar se lahko spet zasluži, stvari se lahko zgradijo, ljubezen je povsod, nič pa ne more nadomestiti časa, spominov, izkušenj.
-* si moram včasih vse ponovno napisati, ker včasih me dvomi in strahovi drugih vseeno zasejejo dvom, in se moram opomniti, da delam prav zase.
-* nisem fan nekih super čustvenih stavkov, ampak vesel bom ko bom tisoče kilometrov stran od nje, ker enostavno ne morem in ne morem ubiti čustev do nje. Racionaliziram si stvari, logika je na mestu, poskušam ignorirati čustva, poskušam biti hvaležen za druge stvari, srečujem druge ženske, sem z drugimi ženskami.
Ampak ko jaz nekaj vem, in čutim da je nekaj prav, sem suženj teh občutkov.
Rad bi rekel da je ego, rad bi rekel da iščem neko oporo, ampak ona je čudovita. Ni popolna, ima stvari ki bi me spravljale ob živce, ampak meni je neverjetna, in name ima dober vpliv, in enostavno jo imam rad.
Še nekaj mesecev, potem bo pa vročina, mraz in ostale stvari pogasile to sranje, ker problem tega da si tako vztrajen, strasten in impulziven, je to da ne moreš enostavno nekaj spustiti.
-* in točno to je sranje ki ga ne maram, to da pišem takšne stavke. Ampak jebiga, so hujše stvari, kot do da imaš nekoga rad, on pa tebe ne , tako da...fakit.
-*serbus
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 16. Avg. 2016 7:37

* tri dni žuranja. tri dni. and i'm still alive. wow. it was nice, ampak me nenehno preseneča, kak to, da mam magnet za čudn folk. kje jih najdem, res? :D
* sem obiskala veliko novih placov, me gusta mucho. alternativa for lajf <3
* se še zalotim, da se obremenjujem zarad totalno debilnih stvari - je pa zanimivo, da sem včasih ta filing vleklaa pa vleklaaaa, zdj pa pč se spomnem mal premlevam, in konec. pretirano analiziranje res škoduje.
* kul mi je tudi, ker sem prišla v kontakt z ljudmi k jih že sto let nisn vidla, in mi je blo res zanimivo opazovat kak so "odrasli", kak so se spremenili, kako so se spremenile njihove ambicije, pogled na svet. in seveda je še ostalo tisto navdušenje, da so še vedno isti loleki kot v srednji šoli :)
* mi edino služba res malo mori. malo še potrpim, da najdem voljo, da si poiščem kaj drugega, pa bom zamenjala. ne da se mi zafrkavat za klinc kej dnara. res.
* mi gre na živce, da moram kupiti hlače prov za to službo. zakaj? zakaj mi vi ne date primerne uniforme za opravljanje tega dela? ZAKAJ BI JAZ MORALA ZAPRAVLJAT DENAR? jao res jao. že 5e mi je tumač za dat, res.
* še vedno sem čisto sama v flatu. že dva tedna. heaven <3
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 16. Avg. 2016 15:54

-nor in zelo zaseden teden
-od 400 kandidatov prišla v zadnji krog razgovorov, fingers crossed da bo kaj iz tega, ampak imam precej dvomov, tako da nič kaj ne pričakujem, da ne bom potem razočarana.
-v življenju si želim res ohraniti samo še pozitivne ljudi
-moj kuža je najlepši in najboljši na svetu <3 <3
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1222
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 19. Avg. 2016 15:17

*marilyn manson ma koncert na japonskem novembra pa že gledam letalske karte, jojojoj :D
*okej letos pa bom res šla bordat
*kaj je s tem avgustom, da moramo nosit puloverje?!
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 482
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 24. Avg. 2016 22:42

- jutri začnem z novo službo. Me malo skrbi, kako bo, ker nikogar ne poznam; ne okolja, ne ljudi..saj z novo službo je vedno tako in vem, da na koncu ne bo nič groznega, me pa vseeno malo stiska in ne morem spati

- sem zadnje frej dni na polno izkoristila. Spet en hribovski izlet z zaključkom v Trenti in po Soški poti do Bovca :D Posočje je res meni najlepši konec Slovenije! Tri dni odklopa in uživanja v lepotah narave. Krasno! Še par novih kljukic na moji listi želja.

- za piko na i zvečer še odličen nastop in počitnice so se zaključile. Back to real life!

- in ja, spet premikam meje moje comfort zone...zaenkrat še nisem povsem prepričana, da je bil premik najbolj pametna zamisel, bom videla, kaj se bo izcimilo. Wish me luck! :D
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
MrBoombastic
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 40
Na forumu od: 9. 11. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MrBoombastic » 25. Avg. 2016 8:20

Mishela napisal/-a:*marilyn manson ma koncert na japonskem novembra pa že gledam letalske karte, jojojoj :D


- da povratna karta iz Ljubljane v Tokio takrat stane 550 eur
- da bi bilo bolje v Austin, Texas, kjer bi na mizo položilii še pravi steak
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Avg. 2016 8:54

-* je Romunija neverjetna dežela! Preden sem šel, so vsi govorili naj pazim kartice, ruzak, avto...in dejansko sem bil tako malo pazljiv, kot v Albaniji. Realna podoba Romunije: en človek me je vprašal za drobiž, mesta so neverjetno čista, in standard je nad Srbijo in večino Balkana.
-* edino kar nas je zjebalo, je to da imajo še nedokončan avtocestni križ, in se voziš po lokalnih cestah, zato smo spustili vzhod Romunije in se držali le Transilvanije. Transilvanija je pa čudovita, arhitektura je Ogrska, ker so spadali pod Ogre, in tam še vedno živi ogromno Madžarske manjšine (baje celo milijon).
-* Cluj mi je bil neverjetno všeč, podobno Ljubljan, Sibiu je uper lepo in prijazno peščcu, obenem majo en totalno bitchin nočni lokal, v Brashovu sem se imel pa fajn ker sem se spet družil z eno iz Sibiua, v Timisoari sem si kupil eno hudo ledrco in hude kavbojke ter tako lepo srajco da hočem da me pokopljejo v njej, potem sem šel pa še na golaž v Szeged in čevape v Novi Sad.
-* me je 11 dni road tripa, vse sem jedel zunaj, spal samo v hostlih, obiskal vse znamenitosti, dal 150 evrov za cote, gorivo in cestnine...stal 420 evrov. Realno, bi lahko brez problema prišel pod 250, kar je nič :D.
-* je hrana v Romuniji 70% cenejša, vstopnine so mizerne, vrhunski hostel v centru je 10 evrov, vinjeta je 3 evre, celodnevni parking je pol evra, kavbojke ki so 40 v Sloveniji, so 16 tam.
-* me je en kolega prijetno presenetil, en pa zelo neprijetno, in to je bistvo potovanja...posije na tvoje kvalitete in tvoje probleme. Midva z unim sva bila usklajena, nesebična, odločna, odprta do drugih ljudi, tolerantna, stkala sva prijateljstva, vedno sva se zabavala...drugi, he needs a lot of work. Pasivnost in negativen odnos do ljudi, žensk in vsega, ter agresivnost ko se vozi, ter umik iz ponujene odprte debate, to pač pri meni odbije pike, in enostavno mi je dol padlo glede pomoči. Moj ego je presenetljivo mehek in se ne obremenjujem, se opravičim, povem kot je, če mi je do česa povem, če mi je kaka všeč, ji povem, če imam slab dan, povem..on, nada, ništa, zero.
-* je še vedno moj dober prijatelj, ampak sam mora priti do nekih ugotovitev, ker drugače bo vedno slabe volje.
-* pod črto, v Romuniji sem se zabaval, počutil varno, videl sem neverjetne stvari, posnel sem en kup dobrih posnetkov, jedel sem najboljši hamburger in najboljšo pico v lafu, srečal neverjetne ljudi, in neverjetne ženske, videl čudovito naravo, slabo spal in dobro jedel, in videl da sem v zadnjih letih res spremenil odnos do ljudi, in kako se lahko počutim v temu svetu, da je vse odvisno od tebe in tvoje perspektive.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 01. Sep. 2016 22:11

-v procesu prenavljanja stanovanja. vse si ful dobro zamišljam, ampak z mojim budgetom bo težka :) No ja, slabše kot je pa vsekakor ne bo.
-kak teden nazaj sem se končno spravila Vikinge pogledat. seveda nisem mogla nehat, dokler nisem končala zadnje sezone. aaaa LOVE it, več takšnih serij prosim! Bjorn je moj ljubljenec :D
-danes sprobala nov hobi. so far so good.
-veriga od kolesa mi je dol padla in mi jo je mojstrsko uspelo spravit nazaj gor v treh minutah :mrgreen: pa nisem še nikoli prej tega počela in sem bila kar malo ponosna haha. sicer sem bila potem grozno črna in komaj je šlo dol, ampak ok.
-s službami še vedno slabo kaže :( fak no.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Sep. 2016 3:45

-umiram,a je treba zdržat do konca še dva tedna :heul:
-hvala bogu za fanta,s katerim delim vso agonijo,si zasluži medaljo al neki,js vem, da na njegovem mestu sebe ne bi prenašala :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 02. Sep. 2016 11:12

* preživljam enega najhujših PMSov ever. grozno. GROZNO. ob takih dnevih preklinjam, da sem ženska. drastične spremembe razpoloženja, histerični jok, bolečine v trebuhu. fml. fml fml fml :cry: :cry: :cry:
* bi najraje ostala doma pa se smilla sama seb, sam mam valda obveznosti.
* sem menjala službo, ker ne potrebujejo več študentov... bomo videli kak bo izpadl. bom pa sodelavce res pogrešala, ker sem se res poštekala z njimi. ah god damn it.
* danes imam še drugi razgovor za še eno službo. upam, da dobim. res res srčno upam.
* sem prebrala odlično knjigo - Babica se opravičuje in vas pozdravlja. res wow. mojstrsko napisana, preko dojemanja skozi oči otroka, malo poglobiš svoje lastno razmišljanje, lastne poglede. res navdušena. Še enkrat hvala LZ!
* imam urejen status. hvala bogu.
* sem hvaležna za vse piz*, ki so se mi zgodile, ker so porihtale druga področja v mojem življenju. sem pa še vseeno mnenja, da bo moralo preteči nekaj časa, da se vse lepo položi.
* sem samo človek in včasih še naredim kakšno bedarijo. mislim, da je to normalno, in da se moram naučiti oprostiti sami sebi.
* grem še ležat dokler lahko :(
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 02. Sep. 2016 21:19

Da ne vem, zakaj me to tako moti, ampak me. Prizadene me, ko ga vidim na slikah v družbi, z nekimi veselimi napisi ob slikah; ali pa napisi na njegovem FB profilu za rojstni dan, kjer so se mu ljudje zahvaljevali, ker je tako čudovit človek in super prijatelj. Očitno je bil tak samo do mene. Očitno ni pač samo crappy osebnost, ampak se mu preprosto ni zdelo vredno, da bi se do mene obnašal kot prijatelj, za katerega je na začetku trdil, da je. Očitno je vendarle nekaj narobe z mano, ne z njim.
Fuck him.
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 482
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 03. Sep. 2016 17:56

- je nova služba kul :) se pozna, da sem že tretjič začela z novo službo in je trenutna taka, kot sem jo že enkrat opravljala, tako da veliko manj kompliciram. Res je, da je šele začetek in glavni bum papirologoje še pride, ampak se mi zdi, da bom uspela vse opravit tako, kot je treba. Se pa pozna, da sem nova, ker vse dodatne obveznosti naložijo meni, ampak sem se tudi to že naučila, da je kdaj treba reči ne (sploh, če si vedno ti prvi na spisku za dodatno delo). Tako sem se v petek že izvlekla :)

- sem se danes končno spet lotila magistrske - in se mi je spet ustavilo. Sestavljam vprašalnik pa ne vem niti, kje začet, kaj vključit in na kakšen način ... potem pa iščem po literaturi in dobim morje idej, pa ne vem, koliko od tega zajet ... pa se mi vse ustavi.

- sem bila danes na poroki, spet s spremstvom svoje sence. Ena sama žalost (poroka mislim). Jaz se bom poročila v hribih v majhnem krogu ljudi, nobenega kompliciranja glede obleke, okraševanja, pogostitve itd. Čist simpl :)

- me matra utrujenost, pa ne vem, ali se mi spet podira ravnovesje hormonov ali je kriva kri ... ali pa preprosto nisem vajena tempa dela, ki ga imam zadnji teden in je prišlo za mano. Bom videla, kaj bo jutri.

- LAUFAT MORAM ZAČET!!
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 03. Sep. 2016 22:14

-* se mi je zgodilo hudo sranje ta teden, sem konkretno zajebal, in čeprav bi lahko zelo elegantno rešil stvarmi z uporabo moje temne plati, sem se posul s pepelom, in pač dobil svojo lekcijo.
-* ne bom več stvari reševal s tem da se izogibam odgovornosti, lažem ali se skrivam. Več let sem imel probleme s tem, da nisem znal kontrolirati tega da sem bolj živčen in izgledam kriv, ko ne lažem. Bolj kot sem bil emocionalen, bolj kot sem bil živčen, več je bilo res, laž je bila lahka, niti zatresla se mi ni roka. Ampak se mi ne da več, odkar sem totalno iskren do sebe, in vem zakaj sem počel nekatere stvari, sem začel delati in govoriti kot je.
-* bolj in bolj ugotavljam, da je samo zavedanje verjetno najbolj pomembna "veščina" ki jo lahko človek razvije pri sebi. Razumevanje, zakaj nekaj počneš, zakaj se na neko stvar odzoveš tako kot se, ko to pogruntaš, lahko resnično spremeniš nekaj, ali se bolj razumeš. Zato je joga tako priljubljena, ker upočasni človeka, in imaš čas da razmišljaš, in poslušaš svoje telo, čutiš okolico.
-* sem zadnji mesec res dobil totalen vpogled v to tematiko, ker dve leti nazaj sem bil jaz na istemu, ali začnem nekatere stvari drugače sprejemati, prevzamem odgovornost zase, svoja dejanja, ali krivim druge, in si postavljam okvirje kdo sem, in kaj mi je kul.
-* ne pišem teh stvari da pametujem, ampak da preberem nekaj dni kasneje in se malo opomnim.
-* sem v zadnjih mesecih prevzel preveč emocionalnega bremena v družini, in sem malo pregorel v zadnjemu času. Obenem so se mi začele pojavljati enak tip sanj kot sem jih imel v vojski, tam sem sanjal da sem se ustrelil v glavo med rutinskim čiščenjem, sedaj sanjam da crknem nekje v tujini na razne načine. Pritisk se počasi nabira, in ven prihajajo strahovi, dvomi, ampak to je del procesa, če se nečesa ne bojiš, potem sploh ni vredno tebe. Treba je samo verjeti v to v čemer si dober, vedeti v čem si slab, in enostavno spustiti upanje da lahko nadzoruješ vse, in da bo vse ok. Ker ne bo, ampak se prilagodiš, stisneš, narediš kar je treba.
-* je letos prvo leto od 10. leta ko ne bom šel v Bohinj, jebiga, žrtve, ta je majhna, tako da sem lahko hvaležen da se moram odpovedati takšnim stvarem, se ne bom niti pritoževal. Grem pa naslednje leto za več časa.
-* bom crknil od sreče če mi bo pri tripu pomagal en moj prijatelj, ki je en najbolj perspektivnih mulcev v marketingu v Sloveniji, sem mu vrgel trnek in dobre stvari za njega, sedaj pa upam da bo zagrabil, ker imeti njega v mojemu timu, huh, fuck :D, ker on je res na nekemu svojemu levelu.
Sem si že zdavnaj priznal da nisem dober v mnogo stvareh, tako da iščem ljudi ki bi lahko uporabljali mene, si vzeli del, jaz bi pa dobil rast. Spet, dolgo naprej, hipotetične situacije, ampak, ampak.
-* sem cel dan pucal, delal na bajti, jutri grem na Šmarno, jedel bom filane paprike, dokončal Narcose, in to bo to.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3448
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 05. Sep. 2016 14:42

- Faaaak, kiri teden.
- Še zadnji izpit na faksu lajk ever. Oh God, tako zelo zelo zelo rabim še to zadnjo pozitivno. Skromnih 55%. Za katere sem vložila toliko enega časa, ampak če ženska da nek hurdur izpit, nimam nekih možnosti za lepo oceno. Samo naj bo pozitivno </3 </3
- Za vikend sem prvič strateško načrtovala. Zanimivo, ampak naporno, ker se moraš res poglobit v svoje močne in šibke točke, se sprijaznit s faili, ki si jih delal prej in res razmislit kako izboljšat delo. Moraš it res čez sebe, da lepo sprejmeš konstruktivno kritiko in delaš na njej, in spet se moraš potrudit, da pohvališ in (razumno) skritiziraš tudi delo ostalih. En tak moment za osebno rast :D
- Slabomijeslabomijeslabomije. ŽivčnaŽivčnaŽivčna. Sarissima dej se zbrihtaj, fak no.
- Umrla, ko mi je "mentor-to-be" sredi najbolj formalnega sestanka ever izjavil, da je imet opravek z določeno profesorico, kot da bi scal na odprto žico :D
- Kolegica že kr v Beogradu. Brez da bi jo uspela stisnit preden gre. Bo treba čimprej en road trip. Tako jo pogrešam </3.
- Pms.
Slika
- Blehblehblehbleh.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 06. Sep. 2016 9:10

* sem zvedla, da je moja prijateljica s katero sva se včasih družili sama izvedela, ali od nekoga drugega, da sem aktivna na tem forumu in kao izvedla kakšne stvari sem pisala o njej. oh the drama :D HELLO THERE! pozdravljena, če to bereš! :D
* je bil petek najhujši dan ever. res. pms je bil nevzdržen, krči, morala sem it delat... po koncu službe kličem mamo kak se bedno počutim, pa vidim bivšega z novo punco. tip me je zanalašč zignoriru, skos gledu v tla. sem mislila, da so take srednješolske fore mimo, ampak očitno ne. zdej sm valda čist kul, ampak je bil res slab tajming, pa me je mal vrglo s tira. lajf <3
* ampak sem šla v petek ven in sem se mela res dbest.
* mi grejo na živce šefi, ki ne razumejo, da včasih ne moreš priti delat, ker se pač res res slabo počutiš. in mi grejo na živce, ker se na razgovorih predstavijo kot neke ful kul osebe, k so totalno razumljive pa pol vidiš kaki so, ko te spremljajo po delovnem mestu s kamero, da se niti s sodelavci ne morš normalno pogovoarjat, ker skos živčno oprezajo, če jih kdo opazuje. lool no. ka nardi EN MAL moči ljudem. to je neverjetno.
* should i change my job? :s
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]