Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cooldown
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 34
Na forumu od: 25. 7. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a cooldown » 26. Jul. 2016 15:04

Izbrisano.
Zadnjič spremenil cooldown, dne 30. Sep. 2016 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 26. Jul. 2016 22:56

-je še zadnja izmed ožjega kroga kolegic iz osnovne prekinila s svojim prvim resnim fantom in zdaj smo vse ali samske ali pri drugem resnem fantu :D. Prav zanimivo kako odraščamo in kako hitro se pravzaprav odvija življenje. Ko takole sedimo,pijemo vsako svojo pijačo,čvekamo,spodbujamo druga drugo, imam občutek, da je čas zamrznil,ali se vsaj upočasnil in je od skupnega otroštva,zgodnjega najstništva minilo le par trenutkov. V svojem bistvu smo še vedno iste osebe,a hkrati nikoli ne stopimo v isto reko dvakrat.
-imam občutek,upam!, da se moje bolj čudno obdobje zadnji dve leti začenja normalizirati. Mislim,da se mi je takrat malo zavrtelo,sem izgubila ravnotežje,padla.
-je poletja zame konec,če ne štejem konca septembra,se morava oba s fantom spravit za knjige,vsak v svojem kraju in se najverjetneje vidiva šele na prvem izpitu :?
-so bili Gramatik in Matter v nedeljo zakonn,sm se malo bolj naplesala po dolgem času :razz:
-ponosna na prijateljico,vedno je bila posebna, zlata oseba,lajf ji zdej totalno laufa,je čisti dokaz za obstoj pozitivne karme. Je res talentirana,verjamem, da jo zelo kmalu čaka tudi mednarodni uspeh in komaj čakam, da vidim njeno zadnje,hkrati prvo čisto njeno, delo, pa še novega (premožnega :P )fanta ima s katerim se res ujameta in na polno potujeta po različnih koncih
-zdaj sva še midva s fantom zaželjena v enem krajšem filmčku ali pa jaz in en bolj pro igralec
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Jul. 2016 23:03

-* je bil naporen petek, se mi ni dalo en, in sem si raje spekel kremenatel in končno bral eno nestrokovno branje.
-* sem zadnje dva tedna bral samo o socialnemu marketingu, in če sem se prej izogibal tega izogibal kot hudič križa, se mi po 5 knjigah vsaj približno nekaj sanja. Sem izdelal nekaj primerov in jih poslal kolegu iz agencije, in me čaka revizija da vidimo če sem kaj pobral.
-* imam občasen napad panike,ko začnem šteti mesece, in dneve do predvidenega odhoda, ker je še daleč vse od dokončanega, dokončnega in naučenega. Potem pa se enostavno spravim brati ali delati na stvareh, in strah mine, in v temu je cel point planiranja...pomirjanje samega sebe, najbrž mečeš 70% časa stran, ampak pomaga.
-* sem ta teden zbrcal dva člana širše familije k terapevtu, naredil urnik ljudi ki morajo hoditi zraven, ene par sem jih poslal v k., pa začel z učenjem komunikacije, in potem sem šel na pico. Je cel point družine ta, da te prisili da se družiš z ljudmi z katerimi se nikoli ne bi, in da vidiš da smo ljudje drugačni.
Enostavno ne prenesem več cincanja, in slabe komunikacije, vsak ima probleme, jaz imam probleme, ampak je treba nekaj narediti glede tega,
ne samo čakati da te zadane rešitev in komunicirati z kimanjem.
-* sem našel en hidden gem od filma: Sing street. Pozabite generičen naslov, je Billy Elliot kvaliteta štorije/glasbe/settinga. Top.
-* je lajf gud, imam dobre prijatelje, familijo ki me podpira, in delam na temu da uresničim otroško željo, in vsak dan rečem hvala. Čez 10 let, Jezus Fuck, kako bo šele takrat dobro...
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Jul. 2016 6:01

-pogrešam morje,ahhh :(
-sva se dogovarjala, da bi pred izpiti stisnila še en vikend off do morja, ma najverjetneje ne bo zneslo :(
-me je ena prijateljica ful vztajno prepričevala za it ven včeraj,samo nimam časa za žure te dni,če že, bi si ga vzela za morje
-še trije tedni do izpitov,panika! :eek:
-zdej grem delat joga vadbo,nato malo stretchinga,tek in pol spet učenje
-zdej že ful časa nism nč slišala bivšega,ne vem če je še vedno v bolnici in koliko časa bo še bil,fak,grozno,sem razmišljala,da bi spet malo njegove starše povprašala o tem, kako mu gre..
-je moj dal en moj priljubljen film na seznam 'dude night' filmov,baje je to tradicija,ko se štirje tipi dobijo in gledajo 'bolj ženske filme',jao :roll: :lach:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 01. Avg. 2016 8:57

* končno vseljena v novo stanovanje :) nov svež začetek v Ljubljani. sounds like a fairytale ^^ sobica je super kjut, danes še grem po neke stvari, da bo bolj domače :D happy :)
* sem po dobrem mesecu končno prosta. neverjetno. prej učenje, potem vsak dan šiht. ampak sem vesela. denar imam, lahk užgem en treat yo self.
* v sredo pa grem še na morje wiuuu. to bo odkloop. fajn mi je, ker grem z zelo dobro prijateljico, k se nažalost malo manj vidima in bo to super, da se mal bondama :D
* so se stvari res pošlihtale, vesolje kaže znake, da se lahko sprostim. se lahko?
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1222
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 01. Avg. 2016 12:54

*pa kaj je s fanti narobe? zakaj je tak težko verjet, da če rečem, da mi naj pove po resnici pa bo vse vredu, da to dejansko drži?! joo, kak sem jezna. v bistvu sem jezna na vse ženske, ki to rečejo, pa tega ne mislijo in majo pol oni slabe izkušnje s tem in še naprej lažejo. kr nekaj, res
newsflash, če te 5 žensk ni razumelo, še ne pomeni da te šesta tud ne bo. :roll:
*da sem htela met svoje 'hoe years', ampak sem se tak spremenila, da se mi prav gabijo vsi. zakaj nisem več nezrela in naivna tak kot sem bila pri 18tih no :rolleyes:
*razpadam, tako navznoter kot navzven
*dost mam vsega, spet bom hodla ven, pila pa kadila, bodo spet nihanja v razpoloženju, ampak bom vsaj čutla nekaj
*ajd, šibam
Zadnjič spremenil Mishela, dne 14. Avg. 2016 15:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Avg. 2016 19:42

-js sm najbrž mela 'hoe years' v srednji,na faxu nč,mogoče ena noč je bla mal taka,k sm se šla neke nove stvari poskušat..ma se meni tudi zdi d je to skoraj bolj sprejemljivo za najstnike,ker pozneje pa najbrž res že bolj hoe izpadeš,hm..
-da js bi toooolk stvari naredila drugače,če bi bla še enkrat 'mlajša' :/
-da nism že miljon let kadila,sploh ne vem kdaj sem nazadnje,moj pa glih učeri,mi je malo žal,da nism na njegovem koncu :/
-me skrbi za tega bivšega,ker je tolk časa v bolnici,pride za vikend ven,ampak to še ni konec kot zgleda
-govorila z njegovimi,a nč kaj dosti zvedla,sprašujem eno,odgovarjajo mi drugo,zdej me malo skrbi še zanje
-zdej ma pa še moj neke stvari pretegnjene in more na fizioterapije hodit,pa noče svojim doma povedat,da jih ne bi skrbelo,jao
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Avg. 2016 0:30

-* bo moj najboljši kolega iz SŠ naslednje leto oče. Sem vesel za njega, ker ima dobro službo, kul punco, in bo dober oče.
-* sem se otresel tega razmišljanja, da moramo vsi imeti neke idealistične cilje, in premagovati samega sebe, tvegati...nekaterim so dovolj majhne stvari, ki so na koncu ogromne, in to je to. Realno je svet vedno v ravnovesju, imaš pijavke, idealiste, tradicionaliste, volkove, ovce, vodje in vodene.
#Deepshit
-* mi je smešno pri vas ženskah, da lahko delite vse informacije, od števila spolnih partnerjev, fax povpečja, karkoli....razen teže :D.
V življenju mi je samo ena povedala svojo težo, kar je komično.
Ne vem kaki so to strahovi, a mislite da vas bo nekdo zavrnil, in se zadrl da sexa samo za ženskami med 65-70kg? Plus, nismo ravno slepi, če vidim eno pikapolonico, in me vpraša koliko kg misliš da imam, ne bom rekel " 120 zih, pripelji Tineta, da gre na levo stran barke, drugače bomo šli v Italijo..."
Na temu svetu je samo eno dejstvo na koncu dneva: Fuckable pa unfuckable, vse ostalo so samo cifre, dela se pa glede tega kot da je to boks, in ne smemo vedeti v kateremu weight classu ste.
You funny.
-* jaz nisem verjel v hoe years, dokler mi ni moj kolega pokazal slike in videe, ko je poletje delal na Grških otokih, kjer je vsak dan priletelo nekaj avionov z ingliš chavs. Pomoje moraš poleg kondomov, imeti še JRKBO opremo, ker tole mora biti čudež da ne fašeš vsaj kake klamidije. Ki jo je, seveda :lol: .
-* sem z predala privlekel svoj fizični program, ki sem se ga držal pred vojsko. Bom do oktobra trpel, potem bo pa spet vredu. Jebiga, treba biti prištiman naslednje leto.

-* imam rad strah, ker je pomemben. Če se ne bojiš nečesa, potem to ni noben izziv.
Življenje je prekratko, da bi se ga izogibal, in ne bi poskušal stvari pri katerih bi imel nekaj ali ogromno za izgubiti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 02. Avg. 2016 2:09

- ^ ce lahko punce opredelite na fuckable/unfuckable, potem vas nasa cifra itak nic ne briga :P

- da se nisem tehtala ze leto in pol. Never felt so good in my own skin :D
- Da je bilo na morju lepooo, nauzila sem se sonca, morja in cudovitega mesta. Edino druzbo moram zamenjat, ker to je poden od podna. Ne vem, ali sem se jaz tako spremenila, ali se s polovico nase takozvane 'klape' sploh ne da vec pogovarjati.. Cesplja tu, cesplja tam, kera kul cesplja, lej jo cespljo, dovoooolj je :rolleyes: po tednu druzenja ti iq pade na temperaturo zmrznjene ribje palcke. Ce ne bi bilo dveh best frendov tam, bi ze drugi dan sla nekam sama na morje. Ampak ok, se je dalo. ;) Tako sva jo z bf-jem en vecer popihala in sla stopat do mesta, kjer je potekal cudoviiit festival animiranega filma in se imela super :) nocno kopanje pod neskoncnim zvezdnatim nebom included, nekaj najlepsega na svetu.
- Da mi je zveza z nekom superkul dobesedno ponujena na pladnju, pa si ne upam sprejet.. ko si enkrat toliko casa single se nenormalno razvadis - in tako razen v primeru, ko se v nekoga do uses zatreskas, zelo tezko pustis komu v svoj svet. Meh. Tu bo spet obveljal zakon 'f*ck yes' or 'f*uck no'.
Keri problemi, sej vem ;)
- Da se vcasih vprasam, ce se bom sploh kdajkoli sposobna osredotociti samo na enega cloveka.. Svoje case se nisem mogla nacuditi dokumentarcem o poligamnih zvezah, vsake toliko pa se ujamem, kako malo daydreamam o tem :lol: na svetu je toliko cudovitih, zanimivih in unikatnih ljudi, v zivljenju jih spoznas na stotine, ni vrag, da ne bos vsaj s 5-10 imel nek cisto poseben, life-long bond. :) kako med temi izbrati samo enega 'the one' mi je spanska vas. Romantik v meni me se vedno prepricuje, da pri ta pravem 'the one' na vse ostale preprosto pozabis. Cakam.
- Da obozujem Ljubljano napokano s turisti, oci si lahko dodobra odpocijejo na vseh Svedih, Nizozemcih, Belgijcih.. Ce bi imela cas, bi vsak vecer hengala z drugim :oops: hoe years indeed. Enkrat se zivi.
- Da sem se zdilala za super deal glede stanovanja - med tem, ko me ne bo, bo nekdo notri, ga luftal, mi zalival rozice in poravnal celo najemnino :cool: nisem si mislila, da bom nasla nekoga, ki bo hotel flet za samo 1,5 meseca. Inbox s povprasevanji je bil po enem dnevu nabit.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1222
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 02. Avg. 2016 14:43

*ah, sej to, srednja šola. kak mi je žal, da se nisem izživela takrat in je edina zabava takrat bil maturantski izlet, pa še tam nisem šla zvečer ven.
*zdaj zgubljam še družbo prek socialnih omrežij, ker vsi dobivajo punce in se ne smejo več pogovarjat z mano, žalostno da se pustijo tak obvladovat, ne vem kak zdržijo, ampak ok, če jim paše..
al pa so si vse zmislili, kaj te vem haha itak vsi samo še lažejo, sem se že navadla, ampak postaja brezveze in sem naveličana tega, ker je kr nekaj
Zadnjič spremenil Mishela, dne 14. Avg. 2016 15:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Hruska
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 2. 8. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Hruska » 02. Avg. 2016 17:01

- Kmalu bo en mesec odkar sem zakljucila 4,5 letno zvezo in se pocutim bolj izgubljeno, kot sem pricakovala. Ne trdim, da je to zaradi prej povedanega dejstva.
- Ne morem verjeti, da se clovek lahko tako hitro na novo zaljubi in to v osebo, ki jo je poznal ze celo zivljenje! :O
- Ta oseba gre kmalu na morje s svojo druzbo in priznam, da me zelo skrbi, kaj se bo dogajalo dol, ceprav nisva se nic "zapecatila".

-Priznam, da sem na Cosmu ze imela racun, pa sem ugotovila da sem bila premlada in glej, cez nekaj let sem nazaj. Haha :D

- Se pa spet pocutim kot nora 17-letnica, kar mi ni prav nic vsec, ker imam sedaj ze v bliznji prihodnosti zelo pomembne izpite, ki so pogoj za opravljen letnik in bi si res mogla zbistriti glavo in se vsesti za knjigo. Joj. :(
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 02. Avg. 2016 19:11

Saarijarvi, pa kje ti vse te švede najdeš? Sem fouš, jaz tako redko na kakšnega naletim :D

-doma z dopusta, bil dolg dan, letališč in čakanja res ne maram. Zmatrana, ampak zadovoljna. Bilo je fajn, ampak je lepo tudi nazaj domov priti, stran od nore vročine.
-sem snorklala na najlepšem predelu, kar sem ga dosedaj videla.ne bom nikoli pozabila.pa še nobenih ljudi ni bilo okoli, ker je bilo potrebno precej daleč dol po skalah zlesti, to se pa folku ne da, oz. ne upajo v natikačih.
-se je izkazalo, da je tip pri katerem sem stanovala tudi strasten liverpoolov navijač, tako se je parkrat super debata razvila.od kar z bivšo kolegico ne govoriva več, mi res manjka fuzbal friend :D
-me jezi, da nimam tu računalnika.
-sem končno zabrisala njegovo cifro iz telefona.korak v pravo smer morda.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Avg. 2016 20:30

-ah ja ..hoe years :D ..mislim,da js tudi še nism čisto ven iz tega,hvalabogu :D
-drugače nism misna tega izraza tako dobesedno,pr meni je bla srednja šola bolj mečkanje z različnimi ljudmi na žurih (nč tazga,od česar bi staknila kladmijo :D )
-nisem imela še nobenega šveda,tudi poznam ne nobenega,ma mi je všeč tak severnjaški videz :)
-me prou zanima če je en 'moj' anglež res letos na olimpijskih,kot je takrat mel planirano
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Flavij
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 353
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 02. Avg. 2016 21:08

...me zanima, če Firestorm pozna Emlyna Hughesa. :tongue:

Led Zeppelin napisal/-a:...
-* ne maram Ronalda, ampak vseeno si ne zasluži poškodb, tip je profi, tip je garač, in si ne zasluži tega.
...


To pa je bilo napisano na koncu zadnje oddaje o evropskem nogometnem prvenstvu na TV Slovenija, ampak z drugim podpisom. ;)
Pa še moje lastno mnenje o tem - zmaga Francozov bi pustila grenak priokus, češ da so zmagali samo zato, ker so dobesedno onemogočili Ronalda.

saarijarvi napisal/-a:...
- Da obozujem Ljubljano napokano s turisti, oci si lahko dodobra odpocijejo na vseh Svedih, Nizozemcih, Belgijcih.. Ce bi imela cas, bi vsak vecer hengala z drugim :oops: hoe years indeed. Enkrat se zivi.
...


In ker je bilo ravno govora o aplikacijah...
http://www.24ur.com/specialno/nega_in_z ... kuzbo.html

Mishela napisal/-a:...
*zdaj pa sem obsojena na večjo poslušanje kolegic kak so se imele fajn v srednji, začetku faksa, zdaj pa so se zresnile in ne čutijo več potrebe po neprespanih nočeh, menjavanju partnerjev, bedarij pod vplivom alkohola, itd. in sledi dvojna žalost, eno ko vem, da za mene še zdavnaj ni konec in sem zamudila lep del življenja, drugo pa ko vem, da ''zgubljam'' njih na tem področju in bo prišla nova družba.
...
*zdaj zgubljam še družbo prek socialnih omrežij, ker vsi dobivajo punce in se ne smejo več pogovarjat z mano, žalostno da se pustijo tak obvladovat, ne vem kak zdržijo, ampak ok, če jim paše..
...


Ena forumašica je na svojem blogu enkrat napisal članek People always leave (in kmalu zatem za vedno zapustila forum). :(

...sem spet izgubljal čas s prebiranjem zgodovine starega Rima. :) Brez dvoma smo v Elagabalovem obdobju, kar na žalost pomeni, da se nam še dolgo ne obeta nič dobrega. :(

...še vedno sovražim JavaScript! :machkaputt:

...sem kar 3 mesece čakal na plačilo. :sauer:

...vedno ko sem v tujini :supercool: odkrijem kakšen zabaven eksotičen film. :) Letos je to bila odbita francoska komedija Babysitting. :biggrin:

...je bilo zadnjič kar zabavno na koncertu Whitesnake. :musik:

...ne morem verjeti, kakšen dolgčas je Slakonjev Trump. :muede: Nič čudnega, da ima relativno majhno število ogledov. Klemnu bi se bolj izplačalo, da bi na angleških terasah imitiral Martina Fryja. ;)

...nisem vedel, da je München po italijansko Monaco, po slovensko pa Monakovo. ;)

...sem popil liter in pol zlate (brez kofeina in sladkorja) Coca-Cole, ki je bila glede na čuden okus in rok uporabe (2013) verjetno pokvarjena. :pale: Na zalogi pa imam še Coca-Colo BlāK z močno pretečenim rokom uporabe (2007). :confused:

...komaj čakam na Rules Don't Apply, čeprav si nisem mislil, da bo komedija. :o

...me olimpijske igre popolnoma nič ne zanimajo. :muede:
All is vanity, nothing is fair.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 02. Avg. 2016 21:34

Firestorm: Tinder, Metelkova.. Obcasno celo couchurfing.. :oops: :P sicer slednjega nikakor ne smartram kot dating-sitea, ampak jebiga. Se zgodi.
Ne nujno seks, o tem sem ze pisala, a se clovek lahko se kako drugace pozabava ;) std-ji so tako naceloma izkljuceni.

- Da sem za 2 minuti zamudila totalno je*acko ponudbo: letalske karte do Kube, povratni let 222€ :cry: Kolegom je se uspelo, jaz in dva druga smo izviseli..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]