Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 21. Jul. 2016 22:47

-* moj nedeljski relaxing day se je potem spremenil v, I dont want to die day ko mi je crknil avto sredi tunela. Hvalabogu sem bil priseben, in je bila situacija rešena v 5ih minutah.
Nikoli več nočem tega izkusiti, ker pač nočem umreti bedne smrti v tunelu.
-* v hribih je bilo lepo, nisem bil že dolgo v Logarski, in nisem pustil da en pokvarjen avto uniči cel dan. Shit happens, get over it, ko sem po nekaj urah DARSa, avtovleke prispel v Ljubljano, sem si naročil pico, kupil flašo Coca Cole, izbral ležalnik na Špici in usekal debato o GOT z frendi.
-* Stranger things je neverjetno dobra miniserija, mešanica Spielberga/Stephen Kinga, top top top zadeva, vsi ki imate radi kvaliteto in pogrešate GOT, si poglejte vsaj trailer. Top.
-* spet ogromno berem, sem počasi dvigoval število predelanega gradiva, in mi sede, zdaj bom pa počasi dodal še druge elemente. Trenutno lahko furam samo branje in fizični trening, želim dodati še video in pisanje, da je vsaj nekaj ur namenjeno temu.
-* sem totalno izvem elementa za študij,in imam probleme z koncentracijo, ampak počasi se vračam nazaj in je vsak teden lažje.
-* sem v vse tem delu tako zakopan, da sem jo totalno pozabil, čustva so umrla. Vse je bilo iskreno in močno, ampak zdaj ni nič, če gre mimo mene ne čutim nič.
Sem vesel da je konec, obenem sem pa pomirjen ker sem vložil 100% v to, karte so bile na mizi,pripravljen sem bil dati del sebe v to, bilo mi je mar zanjo. Sedaj mi pa ni več.
-*bolj in bolj ugotavljam, da sem imel zadnjih nekaj let nedefinirane cilje, jaz sem pa človek ki rabi pritisk cilja. Po vojski, Caminu in vseh stvareh, nisem vedel kaj naj. Vedel sem kaj nočem, to da nočem obsedeti v eni službi, če tudi je dobra, da enostavno nočem biti na avtopilotu, in biti neka sredina. Ironija je pa ta, da sem zapadel v apatijo, igral igre, se izogibal obveznostim, nič konkretnega dokončal, enostavno sem obtičal.
-* sedaj ko imam jasno definirane cilje, in vem kaj želim dati in vložiti, sem neverjetno motiviran, deloven, in v smislu outputa je razlika 1000%.
-* je moj problem da še ne znam loviti sredine, ko sem nekaj vpičen, je to to, je vse ostalo na stranskemu tiru. Nujno moram izboljšati to da lahko delim svoj čas in energijo.
-* moram avgusta ali septembra organizirati en velik houseparty na našemu vikendu, frend ki je v znanemu indie bandu bo imel musko čez, kolega botanik bo prinesel sadove, malo mesa, ps4, karaoke, frendi in lepe ženske, in je to to.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 22. Jul. 2016 1:37

- Da imam filing, kot da ze sto let nisem pisala na forumu.. ampak je poletje ze v teku, hihi
- Linz je lepo mestece, koncert Sigur Ros je bil do solz fantasticen in vreden vsake kapljice dezja, ki nas je namocila cez dan. Sicer je bila voznja domov v premocenih, mrzlih cunjah ena najdaljsih v mojem zivljenju (sploh, ker te v avtu z neznanci iz prevozov.org vsake 7min tisci na wc :lach: ) ampak ja, smo preziveli.
- Koncert v Siski je bil tudi eden izmed highlighov prejsnjega tedna, znanec, ki je kot del predskupine prvic igral pred taksno publiko, je se teden po tem cisto v cvetju.. Res me veseli, ko vidim, da se nekomu obrestujeta delo in trud. :ja: in res so razturali.
- Da v novem placu lahko koncno v miru hostam, v cemer nenormalno uzivam, ker prihaja res super folk. Zadnji tedni so tako bili obarvani anglesko, nemsko, nizozemsko in svicarsko. Lustni fantje pa so samo pika na i ;D
- Da sem danes frendici pomagala pri odnasanju starih stvari iz stanovanja, v katerega se bosta vselila s fantom. Prasna, cudna a hkrati zabavna izkusnja, saj je v njej zivela sedaj pokojna 90 let stara zenica, z ocitno pestrim zivljenjem :) nasli sva svega i svasta, od cudovitih albumov s starisnskimi fotografijami, seksi ljubavnih romanov iz 80ih, do necesa mrtvega, kar je nekoc ocitno nosila okrog vratu in je skoraj skocilo iz vrece. Fuj :lach:
- Priznam, da je vcasih obema malo cudno, kako razlicna sta najina zivljenjska stila in na kako razlicnih tockah stojiva, pa se vseeno tako dobro razumeva.. :) prva si ustvarja gnezdece s fantom, gleda nacrte za vgradne omare in mi maha s sampli laminatov, druga jamra o tem, da je ze tretjic ta teden zmackana. Saj bi me skrbelo, a cisto prevec uzivam ;)
- Da sem nenormalno hvalezna za vse, kar mi je bilo v zadnjem letu dano. Res sem rojena pod srecno zvezdo.
- Da grem jutri na date s tipom, ki bo v ta namen prepotoval 130km :lach: kaj naj recem.. Upam, da bo moja druzba vredna te geste. Vsekakor sem pocascena.
- Edina stvar, nad katero bom pojamrala, je vrocina.. :) sama bi prezivela, a se bo moj nesrecni laptop en dan samo vnel.

P.s., kje je slovenc? :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 23. Jul. 2016 1:11

mja, slovenc pa Bunk, kje sta modela?

-* sem danes srečal najbolj butasto osebo v življenju, in verjemite mi, delal sem z človekom ki je polkovniku rekel naj Slovenija naredi vesoljsko postajo, ter da moramo imeti zvezdna vrata. Verjemite mi, to so še pametne izjave ki jih je imel.
-* me kliče ta ženska, da pride v naše podjetje,reče da je skoraj v Ljubljani, in rečem kul a ne, kje pa ste točno? Maribor, jaz rečem to je 100km stran "če pa vidim tablo za LJ"?
Se izgubi, in me kliče, rečem kje je, reče, ne vem, bere table krajev, Ljubljana, Novo mesto, Domžale, zavijam desno, zavijam desno, kje sem, kje sem? Ne vem, pi*********************.
Pride v podjetje, reče da je bila v trgovini, in rečem, a imate kaj hitro pokvarljivega, da se vam mudi ? "Imam meso, a mislite da se bo speklo v avtu."
Drugih stvari ne bom govoril, zaradi vrste službe, samo resno, predstavljajte si 40 letno blondinko, ki ima 2 čivavi s sabo in so zgoraj omenjene izjave, bolj inteligentne narave.
-* je na poti do sem videla ovce, in mi reče: " te ovce so bile mučene, so čisto gole", rečem, ovce se strižejo. "niso imele vode!",jaz rečem da so jo imele in da ni videla, "videla sem jih, te uboge ovčike", vprašam kako hitro se je peljala mimo "80kmh".
-* smo razvili to civilizacijo do te mere,da lahko retardi preživijo, in kar je najbolj grozno je to da imajo ponavadi več otrok. Naša dolžnost je, da napravimo čimveč otrok da kompenziramo idiotske otroke idiotov.
It is us, or them.
-* sem prišel iz službe, sem stopil k prijatelju po dobro Indico da sem se pomiril, ker sem bil tako šokiran nad idiotizmom.
-* grem jutri na naš vikend, spekel si bom pico, bral bom knjige, pogledal bom kak film, in potem bom spal in spal.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 23. Jul. 2016 17:15

Jaz imam 25+ staro sodelavko, ki na prste do 10 steje pa je iz racunovodstva diplomirala. Zato nas nezemljani nocejo kontaktirat.
- Da komaj cakam. Dost je haus aresta. Se en mesec.
- Imam lepe prihranke doma se bom potepala po Balkanu, dokler jih ne bo vec.
- Da me je moj zvlekel na neko druzinsko zadevo. Je prisla 90-letna babica in vprasala mojega, ce sem njegova prijateljica. Ji pritrdi in babica se zasmeji in rece, da "razume". In zacne, drobcena, micena zenica v sari zavita, sredi sobe plesat nek vaski ples, ki ga ponavadi plese na porokah. Najbolj pasivno agresivno namigovanje, kar sem ga dozivela, od kar sva skupaj :D
- Potem so od nekod privlekli se dojencka. WTF!? SPLOH NE VEM CIGAV DOJENCEK JE BIL! Verjetno so sli okol po soseski iskat dojencka, ker se je en spomnil "Hej bela bejba se ni dovolj awkward, dejmo jim v roke dojencka in naredimo en kup fotk".
- Da sta bila macka danes prvic skupaj v sobi v krhkem premirju. Jutri bosta ze bffs in pol bo sranje :lach:
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 482
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 23. Jul. 2016 20:57

- so bili pretekli trije dnevi uresničitev treh želja, ki sem jih uspela združit v eno --> nastal je en super izlet! Tam, v gorah, je res lepo! Še vreme mi je bilo naklonjeno, tako da sem vsa ponosna nase, ker:
a) sem uresničila dolgoletne želje v enem "dogodku"
b) sem sama splanirala pot in dodatne aktivnosti
c) sem se prvič za več dni odpravila v hribe in vse izpeljala po načrtih
d) sem imela tako načrtovan izlet, da sem bila povsem odvisna od sebe oz. javnega prevoza
e) MI JE USPELO!!

- sem vesela, da sem spoznala, kako lepo je v hribih in si želim čim prej spet nazaj! Čisti mir, malo ljudi, sami fajn hribolazci ... in kar je najlepše: čudoviti razgledi. Slovenija je res lepa, pa na to pogosto pozabimo. Hribe imamo pred nosom, mi pa odhajamo na potovanja nekam daleč stran. Pojdi za 3 dni v hribe in mi potem povej, če je še dopust ob morju tisto, kar te napolni z energijo. Zame je par dni hribov dovolj, ker se hočeš-nočeš odklopiš od vsakodnevnega ritma življenja. Slab signal, nobenega interneta in elektronskih naprav...samo ti in narava! Počakaš sončni zahod, greš spat, zjutraj pa zajtrk ob sončnem vzhodu in pot pod noge ... Ni lepšega!

- imam v mislih že pot za naslednjič, tokrat bo daljša in štartam od doma; spet pa zaključim v mojem najljubšem kraju: Bovcu!

- jutri še delam, v ponedeljek pa nadaljujem z nabiranjem profesionalnih izkušenj. Bo naporno, ampak mislim da vredno. Ko se vrnem, pa spet malo v hribe!

- sem postala pravi google sherlock V Bovcu sem sedela nasproti človeku, ki mi je bil na videz poznan, ampak nisem vedela, kam bi ga dala...imela sem občutek, da sem tudi jaz njemu znana, ampak si ga nisem upala vprašati, od kje bi ga lahko poznala. In to, kdo je ta človek, me je danes tako morilo, da sem dejansko prebrskala FB in ga s pomočjo vseh možnih povezav in slik končno našla ...! Call me a wierdo, ampak zdaj vsaj vem, kdo je bil in lahko mirno spim :D

- sem si pravkar nastavila budilko: opozorilo nastavljeno za 5 ur in 12 minut od zdaj. Spat!
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Mataio_1
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 180
Na forumu od: 8. 10. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio_1 » 23. Jul. 2016 21:14

_patchouli_ napisal/-a:Jaz imam 25+ staro sodelavko, ki na prste do 10 steje pa je iz racunovodstva diplomirala. Zato nas nezemljani nocejo kontaktirat.

Tudi jaz kakšne zadeve štejem na prste, pa ne zato, ker mi matematika ne bi šla.

- bom v torek pridobil 7. stopnjo izobrazbe
- mi je prijalo v četrtek in petek delat na lažjem delovnem mestu
- vprašanje, kako dolgo še bom na lažjem delovnem mestu
- bom v torek še fotografiral nekaj za na določeno spletno stran
- če bo po sreči, bom v torek po nekaj mesecih dopisovanja se končno v živo dobil z enim dekletom
- pride moja v začetku avgusta in jo mahneva direkt na morje
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 24. Jul. 2016 5:39

^ Resno? Ce mors ugotovit kolk je 5 plus 3, mors prste uporabit?

Mataio_1 napisal/-a:- bom v torek pridobil 7. stopnjo izobrazbe


You sure? :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1674
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 24. Jul. 2016 9:00

Šteti in seštevati ni isto :wink:

Da ne bo OT:
* dopust je bil super in čisto prekratek
* me čaka menjava službe in se grozno veselim. Po drugi strani sem pa živčna, kako se bom izkazala. Sploh ker imam hudo in sitno konkurenco.
* ne razumem, kako imajo lahko ljudje radi poletje. Mene tale vročina ubija in grem iz hiše samo za najnujnejše opravke. Komaj čakam jesen :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1674
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 24. Jul. 2016 9:00

... dvojni post.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Jul. 2016 9:53

-ljubim poletje! :hearts:
-morje z njim je bilo čudovito,samo veliko prehitro je minilo,bi bila kar cel mesec tam,kar bi bilo možno,če se ne bi bilo treba vrniti zaradi učenja :<
-sva najprej načrtovala iti na njegov vikend samo za konec tedna,a nama je čas tako hitro mineval,da sva tiste tri dni razpotegnila še na celoten naslednji teden,mimogrede spustila rojstni bestfrendice in jaz še en žlahtni piknik tamlajše generacije.
-sem prvič bila na plaži zgoraj brez in sem ugotovila, da mi ful sede. :D
-obožujem jutranji tek ob morju
-me mika se it z njim malo potikat po Bovcu,Kobaridu in bližnji okolici
-bi še miljon stvari počela to poletje ampak me začenja čas in preostali izpiti vedno bolj priganjati :(
-sem se po dolgem času spet malo lotila leposlovja,erotičnega romana,Millerjevega Seksusa,in kar uživam ob branju. :D Mi je ta vrsta literature všeč,medtem ko se mi zdi kakšna znanstvena fantastika,kar fant bere,čisti dolgčas. :D Obožujem kako se lahko potopim v protagonistovo filozofijo,razmišljnje in sočne dogodivščine.
-bi bilo super it naslednjo leto ali v bližnji prihodnosti spet kaj jadrat :hearts:
-komaj čakam Gramatik danes :cool:
-že precej časa nisem nič slišala bivšega,upam,da je ok in da se mu bo uspelo čustveno pobrat. Sem par dni pred odhodom na morje govorila z njegovim očetom,mi je res dobro del pogovor,so se nekoliko sprostile skrbi,ki sem jih imela.
-se bom jutri spokala z Ljubljane v domači kraj in se videla z mojimi babami po sto letih :hearts:
-komaj čakam Festival slovenskega filma! Imam res lepe spomine nanj iz prejšnjega leta,še enega fanta sem tam spoznala, s katerim sva bila potem prijatelja z bonusom še naslednjih par mesecev. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Mataio_1
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 180
Na forumu od: 8. 10. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio_1 » 24. Jul. 2016 10:05

_patchouli_ napisal/-a:^ Resno? Ce mors ugotovit kolk je 5 plus 3, mors prste uporabit?

Preberi somebodyjin post.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 24. Jul. 2016 10:57

Mislila sem sestevanje s stetjem na prste. A ves, prestejes 3 prste, pol pa se stejes 4 dalje, da vidis, kolk je vsota. A bo slo? :D
Pa js sem drugac porazna v matematiki :P Sicer se pa hecam mal, Mataio, cestitam za diplomo!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 25. Jul. 2016 21:00

-* je moja sestra sprejeta na logopedijo! Ima že zrihtano štipendijo, in odprte šanse do doktorata, ker je zaželjeno. Sem brez dvoma da ji bo uspelo, in bo ponucala potencial ki je bil dan meni in bratu, samo midva sva pač...midva.
-* brat trdo dela, in špara za svojo vizijo, tako da: Kids are alright.
-* je čuden občutek,ko spoznaš da so ljudje, na katere si kot otrok gledal, kot da imajo vse pod kontrolo, da so beton...in potem se zlomijo pred tabo, in ti govorijo svoje demone.
Je problem moje familije, da vsi držijo zase svoje stvari, in potem useka ven...in sedaj je moja misija preden grem, da spravim komunikacijo na nivo, da lahko vsak pove kaj ga jeb*. Ožja familija je in tune, širša, konkretno več dela, ampak jbg, vem da lahko to popravim, točno vem na koga je treba pritisniti, proti komu je treba kaj uporabiti da bo vse delovalo...na lep način.
-* me to nič ne izčrpa emocionalno, ker sem razvil odpornost na sranje in dramo, plus znam paziti nase, kar je kul.
-* sem šel na relaxing day na vikend, pogruntal da je ena cev počila v drenaži, kopal cel dan,porihtal in umrl. Fuck off, že drugo nedeljo da si ne morem vzeti v easy dneva.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3448
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 26. Jul. 2016 14:58

- da me je strah ker kolega štopa iz gruzije do slo. zbrcala ga bom če se mu kaj zgodi, sploh ker ima zgodovino brskanja in šunjanja v zadeve, ki se ga ne tičejo in je obseden z enklavami, mejno varnimi območji in tveganjem na splošno. Planira prekrižarit pratično celo Turčijo in res ne vem če se bo uspel izognit problemom.
- je šla spletna banka nekaj v franže in bom očitno morala it na pošto al nekam plačat dejansko fizično položnico. a tam se dobi prazne položnice? rabim met s sabo dejansko gotovino? ful sem noob ker nisem še nikdar tako plačevala.
- kolegica končno vesela nosečka :hearts:. ful sem srečna za njo.
- se že cel dan sprašujem koliko "manbunsofinstagram" "sexyhairstylemen" "beardworship" "menandmeows" "hotguysandcats" "beardporn" stranem je še normalno da sledi mlad hetero moški. Sprejemam predloge in utemeljitve.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 26. Jul. 2016 15:01

Sarissima napisal/-a:- da me je strah ker kolega štopa iz gruzije do slo. zbrcala ga bom če se mu kaj zgodi, sploh ker ima zgodovino brskanja in šunjanja v zadeve, ki se ga ne tičejo in je obseden z enklavami, mejno varnimi območji in tveganjem na splošno. Planira prekrižarit pratično celo Turčijo in res ne vem če se bo uspel izognit problemom.


Njegov selfie game je pa strong.

Bo že, tak folk ga nikoli ne nastrada.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron