Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 18. Maj. 2016 14:50

Led Zeppelin napisal/-a:
Maja 2017 grem na 22 mesečno potovanje po Aziji.


Kul, greš službeno ali v lastni režiji?


-finale EL danes, komaj čakam, optimistično upam na zmago in s tem na možnost CL naslednje leto. ynwa
-sem tako izčrpana in zaspana, da komaj držim oči odprte.
-sem hotela danes na potopisno predavanje, samo ne vem, če sem zj sploh sposobna it
- je bil moj bicikel par dni zunaj na dežju, pa sem sedež obrisala in je bil navidez suh, potem se pa usedem gor in se že kak kilometer peljem, ko ugotovim, da je očitno nekje znotraj prepojen z vodo. Do takrat imam že povsem premočene hlače in niti slučajno dovolj časa, da bi se šla nazaj domov preoblečt. Skratka, hoditi okrog pol dneva s puloverjem zavezanim okrog pasu in mokrimi hlačami ni prijetna izkušnja. Nazaj sem se peljala kot največji idiot z vrečko pregrnjeno čez sedež, ampak je bilo vsaj suho.
-sem danes izvedela, da opcija študija, ki sem jo prvotno želela, ni več možna. dobre novice se zadnje dni kar vrstijo.
-mi pri zdravniku vedno grozno nabije pritisk, da aparat kaže domala predinfarktno stanje, čeprav imam doma, ko merim, povsem normalen pritisk. očitno se pred zdravniki res ne morem sprostiti.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 20. Maj. 2016 13:28

-* sem še vedno travmatiziran od zadnjega obiska frizerke, ko sem na stolu moral poslušati pogovor treh žensk srednjih let, kdo ima najdaljšega v moji vasi.
To je bil kos informacije, ki ga res nisem potreboval za svoje preživetje.
Je včasih moje življenje podobno epizodi Curb your enthusiasm.
-* sem včeraj cel dan testiral kamere in leče, in sem prišel do ugotovitve da bom kupil GH4 z 24-70 2.8 lečo, je top videokamera, ima stabilizator slike, in komplet tehta 900g, v primerjavi z Canonom, 1.6kg. Najbolj pomembno pa je, da je weather sealed, kar pomeni, mraz Himalaje, pesek Gobija in vlaga Indonezijskega pragozda, je ne ubijeta tako hitro. Dobil bom konkreten popust, in zadeva bo finančno čisto lahko izvedljiva.
-* organiziram en poker večer, s samimi super fani GOT , pa bomo malo igrali poker, pa debatirali o GOT. To je to.
-* moram iti ta vikend pogledati Nice guys, reviewi so top.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 20. Maj. 2016 17:32

* te moje sanje me ubijajo. grozne grozne sanje imam zadnje čase, zbudim se čist zblojena, prestrašena, potem se pa še ne morem znebit tistga ogabnega feelinga čez cel dan :s wtf. iz podzavest očitno na polno buta.
* sem se danes skor skregala s sodelavko, ki mi skos, ampak res skos nabija neke bedne a la "nimaš družine, ne veš kaj so prave obveznosti". danes sn ji kr mal nazaj zabrusla... fa*, neke svoje frustracije izliva na men. če je tvoja življenjska želja imeti otroke in moža, good for you.
* imam cel nasledn teden in cel junij tako natrpan, da mi je slabo :( naslednji teden imam 4 dneve po 10/11 ur. pa ker ne znam rečt ne, sem si natrpala še ene inštrukcije za eno punco. god have mercy.
* mi je pisal bivši, če imam čas zanj. malo morgen dragi moj fant, tak sem ga lepo odj*, da se mi je še celi dan smejalo. eni res ne poznajo sramu. prvo se obnašajo do tebe ko do največjega dr*, pol ti pa pišejo.
* konec maja imam izpit za avto. hohoo
* sem si butnala en dober liquid dnb mix in veselo delat zapiske za faks. ni več izgovorov. konec junija me čaka izpit, js pa totalno neresna.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 21. Maj. 2016 8:03

2x
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 21. Maj. 2016 8:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 21. Maj. 2016 8:03

-* grem včeraj jesti v fast food na Bavarcu, in me vpraša kuhar preko sobe kaj bom jedel, in rečem: pohan sir.
Pridem k pultu, in tip ven vleče sirov burek, in si pač mislim, itak je za drugega, in potem me vpraša kaj bom zraven, rečem da tatarsko.
Tip potem začne po sirovemu bureku polivati tatarsko omako, in jaz mu rečem za koga je ta burek s tatarsko omako.
"Zate".
Slika
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 482
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 21. Maj. 2016 17:41

- bi zvečer ful šla na koncert, pa ne najdem nikogar, da bi šel z mano :/ Sem obrnila cel imenik v telefonu naokrog in nobeden ne more/ni zainteresiran.. pa sem bila ziher, da bom že enga najdla za zraven, zdaj bom pa, kot kaže, ostala doma

- dopoldne sem bila prostovoljka na prireditvi, kjer sem srečala stare sodelavce. Ugotovila sem, da kar malo pogrešam službo in otroke, tko da je bilo prav luštno! Še vreme je top :) Sploh mi je pa bilo všeč, da so se me vsi spomnili in so pokazali interes, kaj počnem in če se jim septembra spet pridružim :)

- podiram rekorde, na KG sem prišla 4 minute hitreje kot pred 14 dnevi; je fajn občutek, ko vidiš, da se trening obrestuje :)

- so se nenavadne stvari, ki so se mi dogajale zadnja dva tedna, umirile, kar pogrešam vse to navdušenje in dobro voljo. Upam, da se mi kmalu zgodi spet kaj neverjetnega ;)
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3646
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 21. Maj. 2016 22:28

PRiZN@m dA:

- sem sama nase jezna kot ris, ker včasih ne znam rečt NE. "Ne, žal mi je, v nedeljo nimam časa." :mad: Niti prebrat se mi ne ljubi teksta...

- ugotavljam, da sem včasih čist preveč spala, kadar je bila priložnost. noup. komot funkcioniram tudi če spim cca. 4-5 ur na noč (ker se seveda namesto ob 10ih, spravim spat ob 2) :P

- biti mama sploh ni neka znanost - razen, da ne vem kako froca oblačit v tem vremenu (še sebe ne znam). pa sneg pa +28 pa mrzli veter pa vročina pa hud naliv pa ... eh. :<

- da je res hecno, kakšna ponavljajoča se vprašanja dobiva menda vsaka nova mami "a je lačen?" - to je the best of. ali pa "dojiš?" WTF? ali pa "spi ponoči?" klasika. ne, ni lačen. ne dojim. spi celo noč - 8-10 ur brez futranja. in potem surle. za crknit no. :lol:

- čeprav si včasih res mislim "ali mi je treba vedno reči JA, bom, ni problema" pa potem itak stuhtam, da sem "podkupljiva" samo za stvari, ki jih rada delam. in kurc, samo enkrat se živi, jebeš te tri nedeljske ure, spucal mi ne bo nobeden nič. so baje rekli včasih "Nikoli ne veš kdaj si zlomiš nogo, kdaj ti cigel pade na glavo in kdaj se ti ftrga". resnica. ;D

- da je ura komaj 11:15, meeeeh. zakon. :mrgreen:

- da sem totalno totalno netehničen tip. v totalko. telefona mi računalnik ne zazna (razen da se polni baterija) in jaz bom dejansko mogla nekega majstra poklicat, ker niti ene minute več ne guglam, ne inštaliram drajverjev, ne vtikam ven/not uesbejev, ne. konec. :!: :!:

- prej na pijači reče en znanec " blablabla je na snepčetu". ha? nimam pojma kaj govori. potem je nekaj fotkal in 10 sekund, 10 min, 24 ur, milijon let wtf? nič jasno. ok, neka nova zadeva, da eden drugemu kažejo fotke. :lach:

- je hecno sedet v gledališču zraven samih omik. po možnosti seveda takih finih, ki kupijo abonma ala "nek se vidi razkoš" in pol se ne upa smejat, ne upa spat, čaka da mine,... :evil:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Maj. 2016 9:19

-* Nice guys je odličen film. Shane Black piše res dobre scenarije, Gosling je tako zabaven da sem crkoval cel film.
-* je bilo ponoči noro v Ljubljani, kamorkoli smo šli, sem moral poslušati o Olimpiji, s čimer seveda nimam problemov...ampak s tem da so bili vsi pijani, in hoteli jesti moj pomfri. Pridem ven iz Surf&fries, boom takoj name, kot da je epizoda Walking dead.
Moj pomfri, pizde.
-* jutri z kolegom vodim neko odprto mizo o poceni potovanjih, in upam da ne bo prišlo toliko ljudi kot jih je prijavljenih, ker je malo preveč :D.
Je cilj preprost, ne sme postati tekmovanje v merjenju kurcev, in si izmenjati informacije.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 23. Maj. 2016 0:35

- Perfekten vikend :hearts:
- Petek zur do zore, sobota in nedelja uzivancija na bledu s handsome avstralcem :jive: zajemanje zivljenja z veliko zlico! Je pasalo, po enem mesecu dezja in zdenja v sobi.
- Da bo treba zacet mal zategovat pas, ta kes kr frci. Dobesedno. Zadnjic sem v baru stresla celo denarnico 'vecjih' kovancev po tleh, pomoje je polovica ostala v rezah lesenega poda. ;( stor.
- Da sem sama prevelik pussy za low budget potovanja, brez 1-2k na racunu si ne bi upala niti Evrotripa delat. Pa dalec od tega, da rabim nek luksuz, ampak brez enega osnovnega obcutka varnosti.. bo tezka.
- Se veselim novega tedna, celo obveznosti :D Bring it!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Maj. 2016 9:21

-mi je zelo žal,da mi ni uspelo dobit kart za eno predstavo. Kar depresivna sem. :cry:
-mi gre na živce,da sva skregana s prijateljem (nekdaj z bonusi). Mi je on zameril zaradi novega fanta. Mi gre na k***c, ker za vse živo krivi izključno mene. Malo boli vse skupaj. :(
-je bilo fajn na Ibsenovi predstavi,še veliko pogosteje bi bila po gledališčih,če bi mi čas dopuščal(oz. če bi se bolje organizirala) :hearts:
-z njim še nimava svojega lokala in ga baje morava najt..kjer bo obema všeč in še noben od naju ni bil :hearts:
-bo pester teden
-čakam zadnjo verzijo scenarija
-sem ga zadnjič prvič brala v dodelani različici in sem se morala prav zadrževat,da nisem preveč padla noter in se ob tem razjokala v pričo ostalih,sem bila že skoraj na pol poti do tja,đizs.
-se moram bolje organizirat z vsemi obveznostmi,damn! :motz:
-sem že kar malo excited,upam, da bo energija prava,bo eksperimentiranje šlo v pravo smer in bomo dobili ven to kar iščemo..da bo ekipa zadovoljna. :hearts:
-moram pogledat #samokažem in Flesh and bone, komaj čakam :hearts:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 23. Maj. 2016 18:24

priznam,
- da se je dan začel šokantno, zdaj pa je bolje.
- da je iphonov ringtone samo en razlog več zakaj je ta telefon samo za ob tla fuknit
- da je spet cvetni prah fest. brisanje nosu bo spet glavna fukncija papirnatih robčkov.
- da se mi vse poklapa trenutno :) life is good!
- da mi je všeč vreme, čeprav bi blo fajn če ne bi bil dež grozil vsakih 5 min
- da mi grejo na živce ljudje ki komaj čakajo da na glas blebetajo.. ko pa slišiš njihov histeričen pijanski smeh te pa mine da bi se kadarkoli spet zasmejal.
- da komaj čakam poletje, ki bo eno najboljših v lajfu, če le ne bo šlo kaj narobe.
- da že nekaj časa nisem nobene nove punce spoznal, pri že znanih je zgodba zaključena. in prav paše, nobene obremenitve, nobenga sanjarjenja. naj ostane tako nekaj časa.
- da bom raztrgal gobec naslednjemu ki mi spoila game of thrones. brez heca. pa mi dol visi če kej izvem, pač ni fajn ampak preživim. ko pa nekdo kar tako razblebeta neki.. za take je poseben prostor v peklu.
hej norci :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 25. Maj. 2016 14:38

slovenc79 napisal/-a:brisanje nosu bo spet glavna fukncija papirnatih robčkov.


:lach:

- Da je sonce in sem zmackana in nic se mi ne da.
- Grem v fitnes odsvicat alkohol.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 25. Maj. 2016 20:28

-* je potovalni dogodek uspel, prišlo je 40 folka, in je bilo kul in zabavno.
-* bova z frendom ustvarila neko skupnost, v kateri bo prišlo do druženja, izmenjav informacij glede potovanj in da se družijo enako misleči ljudje.
-* se ne pritožujem nad dejstvom da je 3/4 žensk, kar spet dokazuje mojo teorijo: Če delaš stvari ki so tebi zanimive, in nič ne siliš, in nimaš nobenih skritih motivov, razen lastna zabavo, se nasprotni spol pojavi sam od sebe.
-* se bodo junija počasi začeli pikniki v Tivoliju, kaka žurka na našemu vikendu, in je to to.
-* ne bom kupoval nove vmesne kamere, do zime bom lepo snemal s svojo staro kamero, naložil sem si nov firmwire s katerim sem dobil slow motion in stop motion, in bom delal s tem kar imam. Če ne znaš z osnovno opremo, ne boš znal z vrhunsko. Pozimi se pa kupi vrhunsko opremo.
-* sem začel z večernim tekom, ob 22ih se spravim tečt, in je kar zajebano...mi je pa všeč, ker je mir in tišina, hlad, definitivno boljše kot zjutraj ali po vročini.
-* jo spet večkrat vidim, ker sva v istemu krogu, in itak me vleče k njej kot plima k Luni, ampak čez 11 mesecev mene ne bo več tukaj, in takrat bo vse to postalo samo luft.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 267
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a disketa » 26. Maj. 2016 7:54

- Končno sem začela malo bolj resno športat, do konca julija bi lahko šla vsaj ene 3 kg dol ...
- Si moram nabavit eno kapo/trak/nekaj, ker na moji relaciji zmeraj piha in me potem cuka v ušesu
- Imam en tak love-hate relationship z radiem Aktual, ki ga poslušamo v službi. Najprej yugo poc ala Mišo Kovač & Co., v glavnem glasba, ki je ne prenesem več kot nekaj komadov. Potem pa pride rubrika 'stara šola' in RN'R oldies. :love:
- Dejansko ni nekega pametnega radia, ki bi vrtel meni všečno glasbo in se ne bi ponavljal do amena, kot se npr. Rock radio. Razen če menjavam razne online zadeve.
- Moj bog, v službi so mi dali nek predpotopni prenosnik, ki šteka pri najbolj simpl zadevah. Kill me now.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 26. Maj. 2016 8:50

jaz ko poslušam aktual, mi IQ avtomatsko pade za 30 točk. Torej v negativo. :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]