Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Maj. 2016 17:43

-sm malo v dilemi,če so meni tud punce všeč,posebi (naravne)rdečelaske očitno. Sem mutla z eno in mela en instant crush na njo. :/
-se bojim,če bi to praula svojim prjatlcam,da bi mele kašno čudno mnenje o meni,ker so vse čisto samo na fante.
-se bom pogovorila z enim frendom/bivšim fwb o tem k je tak ful odprt človek :)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3448
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 04. Maj. 2016 7:53

saarijarvi napisal/-a:- Da mi je zanimivo.. sploh ni vazno.. koliko ljudi imas okoli sebe.. si introvert, ekstrovert, btk.. v tistem kljucnem momentu, so najbolj pomembne maksimalno tiste 2, 3 osebi, nic drugega. Taksni ljudje so redki, taksnih se je treba oklepati.. Vse ostalo je le 'za okras'


http://www.iflscience.com/editors-blog/ ... ding-study

- Da, kdor trdi, da je ful produktiven in motiviran ko je zaljubljen - laže!
- Mi je ful kul in lepo, ko mava te zagone najstniške zaljubljenosti z metuljčki in vsem, ampak oh.my.god sem neproduktivna. Lahko bi cel dan gledala v luft in se smehljala sama sebi.
- Da bom šla danes zgodaj s šihta, nič se mi ne ljubi.
- Čakam, da mi kolegica prepošlje svojo otroško pravljico, ki jo bo potem snemala za nek projekt. Kakšne odštekane ideje ima, res brezmejna domišljija. Jaz se samo čudim :)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Maj. 2016 11:06

-* sem jo odrezal iz svojega življenja, to je to. Lahko prenesem da nikoli ne bo moja, ne morem je pa gledati ko se uničuje in sprejema slabe odločitve. Nisem rešitelj, sem imel pa iskrena čustva in toplino do nje, ampak ne ve kaj je sploh to da se imaš rad, in če se nimaš rad, kako lahko potem sploh nekomu dovoliš da te ima rad?
-* sem se rešil kompleksa rešitelja, nočem vlagati v osebe ki bi imele negativen vpliv na moje življenje. Enostavno ni tam kjer sem jaz že, in ko bo ona tam, bom jaz že veselo kje v Argentini :D.
-* je moj problem da vidim v ljudeh potencial, začutim da je ta človek nekdo ki mi lahko nekaj da, in da lahko z njim nekaj zgradim...pozabim pa na: vpliv okolice, družine, prijateljev, lifestyle... Potem gledam tega človeka, in je jasno kaj mora prenehati delati, ali kam mora iti, pa tega nikoli ne naredi...in nisem jezen na njega, ampak mi je iskreno škoda potenciala.
-* nisem jezen ali žalosten, sem vesel, ker vsaj vem da sem šel in bil dovolj odprt, ranljiv in pogumen da sem hotel nekoga, ki mi je bil poseben. Sem pa vesel ker sem znebil bremena, in skrbi zanjo.
-* sem pa zadnje dva tedna pisal en svoj pogled na ljubezen/privlačnost in ko sem končal sem bil zelo zadovoljen nad napisanim, in se veselim dnevov ko bom vsak teden imel nekaj tako resničnega/vznemirljivega da bom lahko razvil dobro idejo, ali opisal nekaj vrednega.
-* je trenutno življenje konkretno tečno, povsod se jebem na polno...ampak, fuck it...zadeve premikam naprej, delam na svojih veščinah in to je to.
-* mi je všeč, da je postal normalen nedeljski pogovor pri kosilu, kje bomo vsi čez nekaj let. Starša se bosta selila na obalo, sestra bo šla študirati v tujino, brat je lokal patriot, jaz bom pa počel svoje svoje stvari po svetu. To je kul, ker vsak ve kaj hoče, in ga noben omejuje.
-* smo zavrteli kratki film, in sem bil zadovoljen...posneto je bilo dovolj profesionalno, moja igra mi ni šla na k***c, in spoznal sem kup kul ljudi, ki so mi dali znanje in literaturo ki jo bom nekoč potreboval.
-* sem razpizden ker sem zamudil vpis na nadaljevalni tečaj krav magaja, jebiga, september.
-* sem spet začel teči, grem ponavadi šele ob 10ih zvečer, ker grem potem samo spati :D.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 04. Maj. 2016 11:41

-se mi zdi, da točno vem, kaj hočem od življenja
-se včasih vprašam, če imam mogoče vseeno previsoka pričakovanja
-sem šla s kolegico v fitnes, ampak mislim, da to res ni zame. preveč ljudi, preveč zadušljivo, nobenih oken, premalo zraka... veliko ljubša mi je telovadba v naravi
-tek danes bil porazen. totalno mi je zaštopalo že po treh krogih, sem mislila da bom kar crknila. mogoče je bilo prevroče, mogoče je bil zrak čuden... ne vem, ni šlo v glavnem.
-ne vem več, kje naj sploh še iščem službo.
-komaj čakam, da se kolega vrne nazaj, mi manjka en konkreten pogovor
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 482
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 04. Maj. 2016 21:22

- sem se spet prepustila svojim željam in sanjam ter zato nisem bila pozorna na odziv okolice, zdaj pa mam! Spet razočarana in slabe volje :/

- se zmeraj pogosteje sprašujem, kaj je narobe z mano, da ne uspem najt človeka, ki bi bil pri svojih letih na isti ravni zrelosti in s podobnim pogledom na prihodnost. Spoznavam same otročičke, samovšečne fantke, brez dolgoročnih ciljev. Iščem povezavo z otroštvom in odnosom očeta do mene, pa nekak ne najdem vzroka

- imam danes en tak razmišljujoč dan, da tudi na rekreaciji ni bilo nič od mene. Samo razmišljala sem, kako sem bila lahko spet tako neumna, da sem mu dopustila, da mi je prirasel k srcu, pa čeprav se je do mene obnašal skrajno neprimerno (in to vidim šele zdaj!)

- in še huje: še vedno me mika!

- pa ta magistrska, nikamor se ne premakne, profesorji neodzivni, ne vem več, kaj naj naredim

- sita sem vsega, iščem eno pozitivno stvar v trenutni situaciji, pa sem tako negativno nastrojena, da vsemu dobremu najdem kontra odziv

- jamr, jamr, jamr, jamr ... !!!
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 05. Maj. 2016 22:06

-aaaaaaaaaaaa Europa League finale, ne morm verjet. Upam, da končno spet kako lovoriko poberemo, predolgo je že suša.
-navdušena
-obožujem Kloppa.
-grem malo družbo na škisovo pogledat, ampak verjetno kmalu domov
-danes je fajn dan
-predolgo že nisem bila v čajnici. ampak kaj ko za tja pa res rabim nekoga za dolg in kvaliteten pogovor.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Maj. 2016 22:30

priznam,
- da se počutim produktivno :)
- da mi ni za bit v mestu tale čas.. danes sem imel en opravek na faksu, pa nekaj žurerčkov trapastih, en štajerski mulo pomoje ni bil 18 star čez 4pasovno cesto polno avtov dvigne roko in se dere "STOJTE" in gre čez.. in potem sem imel to "srečo" da sem v totalno nabitem busu stal pol metra od njega in njegovih "pajdašev" ki so z dretjem še naprej dokazovali, kako so kul..
- da zdaj pa slišim da je eni prijateljici en težil kakšno uro nazaj na bus postaji.. res, na mladih svet stoji.. se bo razsul, če mene vprašate
- da ko smo mi imeli maturo, je bila pomoč drug drugemu pri pripravljanju samoumevna. potem pa vidiš kako ena smrklja prodaja "uporabne informacije"prek spleta kaj bo v eseju na maturi, ki so v resnici samo smernice, ki jih pri vsakem eseju zraven dobiš. evo "razvoj" mentalitete.. še par let nazaj smo si pomagali kot kolegi, danes pa maš pi*de ki zaračunajo eno informacijo in lene pi*de ki so pripravljene plačat za nekaj, kar v pol ure lahko sami preberejo.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 06. Maj. 2016 12:35

-* sem ravnokar gledal lepo, mlado, izobraženo žensko, kako je poskušala popraviti zlomljen kovinski del. Z lepilom za papir je poskušala skupaj zlimati dva kovinska dela.
Nima smisla iti kamorkoli ta mesec, ker ne bom videl nič boljšega, ta mesec je končan zame.
Saj sem ji popravil, ampak pač...sem jo prej pustil pri miru in užival v ogledu.
-* imam že cel teden neke čudne konflikte z ženskami, zadnjič ena ženska v širši družbi pribije, da njen novi ljubimec ni bil najboljši v postelji. OK, se zgodi a ne... :D.
Ampak sem ji povedal eno malo skrivnost: da moški ne sexamo enako z vsako žensko. Občasno pač katera ni vredna extra truda in te boli k***c, medtem ko za eno bomo crknili v postelji.
In verjamem da je obratno :D, tako da se nima smisla sprenevedati.
#REALTALK
-* Leicester je prvak, če bi mi kdo rekel to leto nazaj, bi poklical reševalce da sem srečal nekoga ki je pobegnil iz ustanove za duševno bolne.
Sem bil včeraj navdušen nad LPoolom, mislim da se ima PL naslednjo sezono res bati Kloppa, sploh ko bo kupil dobrega DMja, golmana in zdravega hitrega napadalca.
Je RM tako posrano prišel do finala da mi gre na bruhanje, ampak ok...se zgodi. Upam pa vseeno da zmaga ATM.
-* jo bom moral očitno še nekaj časa gledati, saj so me potegnili v organizacijo potovanj, in ona bo spet tam. Je to kot jebena mafia, "Just when I thought I was out...they pull me back in!". Jebiga, itak mi bo tole koristilo delati, tako da, me boli k.
-* je naš pes še vedno konkretno bogi, rana na ušesu je res huda, in muka ga je previjati...tako se boji, da komaj stoji...ampak je že počasi boljše, tole se vleče že 3 tedne.
-* grem danes po nov bicikel za potovanja, gledati Civil War in na poker.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 06. Maj. 2016 19:04

Led Zeppelin napisal/-a:-* Leicester je prvak, če bi mi kdo rekel to leto nazaj, bi poklical reševalce da sem srečal nekoga ki je pobegnil iz ustanove za duševno bolne.
Sem bil včeraj navdušen nad LPoolom, mislim da se ima PL naslednjo sezono res bati Kloppa, sploh ko bo kupil dobrega DMja, golmana in zdravega hitrega napadalca.



Od Suareza dalje je Klopp verjetno Liverpoolova največja okrepitev. Model očitno res ve kaj dela, pa še njegov temperament mi je všeč :mrgreen:
Drugače pa, Leicester zasluženo :) Kakšna sezona je za njimi.

pa da grem nazaj na temo:
-nek živec v rami sem si ukleščila. noče popustiti.
-ugotavljam, da imam v bistvu zelo malo ljudi, na katere se lahko zanesem (izven kroga družine seveda)
-če bi imela več denarja, bi se šla verjetno učit jahat
-po letu in pol so mi končno uspeli poslati vse listine in dokumente magistrske. res so pohiteli :ja:
-tisto k vidiš v filmih, da nekomu pito ali torto vržejo v obraz... -zgleda zabavno. mislim to, da lahko glavo potopiš v torto. enkrat bi poskusila.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 525
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 06. Maj. 2016 20:51

Led Zeppelin napisal/-a:Ampak sem ji povedal eno malo skrivnost: da moški ne sexamo enako z vsako žensko. Občasno pač katera ni vredna extra truda in te boli k***c, medtem ko za eno bomo crknili v postelji.


Ali pa preprosto tip ne zna početi tistega, kar njo vzburja? Eni se trudijo "za crknit" pa ne znajo. Enako ženske.

In če se ne potrudiš za žensko, po navadi pomeni, da te dosti ne privlači, oz. z drugimi besedami, da seksaš za to, da se izprazneš. Kar pa se meni zdi precej žalostna stvar in znak obupa.
Ali pa tretja možnost, da si preprosto egoist in gledaš samo na svoj užitek. Takim ljudjem je vseeno koga imajo pred sabo, ker sex dojemajo samo kot potešitev potrebe in nič drugega ter se ne bodo nikoli potrudili (no ajde, na začetku zveze/ljubimkanja še mogoče malo).
Možnosti je več.

*Priznam, da sem včeraj skoraj usekala (okej, pretiravam :mrgreen: ) eno žensko, ki je enega tipa po 5-ih minutah poznanstva označila, da je psiho, in to samo zato, ker je pač tip razmišljal drugače in ga ni razumela. Saj se tudi jaz nisem v nekaterih stvareh z njim strinjala, a mi je jasno, da moraš človeku naprej dati priložnost in mu prisluhniti, ne pa ga označiti za psihota samo zato, ker razmišlja na svoj način in mu je včasih težko slediti.
* mi grejo na živce bitchy ljudje, ugh. :x
* da mi gre na živce ta obsedenost s snapchatom zadnje čase, ampak te funkcije za spreminjanje obrazov so pa 1A. :rofl:
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 07. Maj. 2016 11:46

- smrk smrk... vsi so šli na morje, samo jaz med knjige, meša se mi od teh zakonov
- sem par dni nazaj očitno doživela alergijsko reakcijo na ene protibolečinske tablete in nisem mogla dihat, stiskalo me je v grlu, tako da si celo noč nisem upala zaspat :/ ...vmes sem šla jest kremšnito, ker če že umrem naj bo vsaj v dobrem okusu :lol:
- da je res tisto - če ti je pomembno boš našel čas, če ti ni, boš našel izgovor... če nekdo ne najde v celem tednu niti minuto časa za odgovorit potem veš koliko je ura, sploh pa v tej dobi, ko folk še na wc ne gre brez telefona
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Maj. 2016 16:15

-ga pogrešam
-se mi kar kolca po prejšnjem vikendu,je bilo nepozabno,brezskrbno,pogrešam vso klapo, naš razmetan apartma,tuleče zvočnike skos,joj zdej pa to učenje spet
- mi je bla škisova zakon,tako dnevni kot nočni del,z densanjem pri electro odru, sedeča na frendovih ramenih,dobro da se nism kam prekucnla v tistem stanju,pa kar nov folk smo spoznavali in bluzili skupej naokoli, še neki nemci so se nam pridružili na koncu
-nasledn dan ni bil toliko zabaven,ker je blo treba že zgodaj vstat in met čez cel dan vaje in predavanja,ma je blo več kot vredno vseeno
-jej se selim v isti blok kot moja best frendica,v št. sobe enako svojemu rojstnemu datumu in fanta imam po novem le za krajši sprehod stran ;D :bia: :cheer:
-bo maj pester v vseh pomenih, pa še en snemalni dan me čaka na koncu
-imam enga tolk hudega soigralca da mi je skor nerodno fak :oops:,ma ajde kanček več adrenalina ne bo škodu,adrenalin in užitek :hearts:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 07. Maj. 2016 22:36

* pravkar sem si pogledala film Hachi, in sem skor crknala od muke pa jokanja. to je neverjetno, ubil me je film. tak sem se jokala, da dihat nisem mogla, bolelo me je vse. uh. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
* sem sicer preživela prelep dan. sicer je tista plohica mal bla bedna, ampak načeloma res zelo zelo lep dan :)
* so se mi ene stvari malo poklople. im done
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 08. Maj. 2016 21:05

-me bolijo vse mišice v nogah
-je bil danes čudovit dan. svež zrak, mir, narava, sonce in kuža = polne baterije.
-pripravljena sem na nov teden.
-sem vseeno nemirna, nekaj se mi sprehaja v ozadju misli, kar me dela živčno, pa niti točno ne vem kaj.
-imunoterapija dela čudeže. prejšnja leta sem bila v tem mesecu že na pragu živčnega zloma zaradi vsega prahu.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 525
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 08. Maj. 2016 22:41

Priznam:

* da mi je full polepšal večer njegov sms, a sem nekako še bolj razdvojena sedaj ... čutim, da mu ne dajem to, kar bi mu morala, a on vidi vse v rožicah ... :?
* da ga res res res nočem razočarati in da imam sedaj hude težave z direktnostjo, kar pri meni ni v navadi ... :( in to zato, ker ne vem, če sploh vem, kaj bi mu morala povedati in če bi to sploh lahko naredila na prav način.
* da se včasih sprašujem, kako bi bilo, če bi lahko vsak o vsakem vedel vsako najmanjšo podrobnost ... kar zmrazi me :D
* da se še nikoli nisem tako dobro razumela s starši kot zadnje 2 leti ... prav uživam v njihovi družbi in upam, da bo tako še dolgo :)
* da si res ne bi mogla želeti staršev, ki bi bila pripravljeni več storiti zame ... nikoli me nista razvajala, a vedno sta poskrbela, da sem imela točno tisto, kar rabim in me vedno postavila na prvo mesto. VEDNO. :hearts:
* Da moj maček hrka in je full smešno. :lol:
* da sem našla svoj star dnevnik, kamor sem si pred leti zapisovala svoje misli in citate ... in mi je bilo smešno, ker sem se za vsako stvar spomnila, kaj sem imela v mislih. :D ideja o pisanju dnevnika za vsak dan posebej pa mi ni bila nikoli všeč. :D
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron