Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 31. Jul. 2015 0:07

Islandija, kul :)

- Daaa imam nov job. Upam, da bo kul.
- Da sem dobila superduper projekt za prakso.. Sicer bom delala zastojn, ampak jbg, se mi mudi.
- Da se mi oci vedno za 5min ustavijo na novem Cosmo coverju zgoraj desno, daaamn!
- Da sem po dveh al kolk mesecih spet doma in sedaj se bolj vesela, da sem letos cez poletje v Ljubljani.. ta kraj je obup od obupa.
- Da sem vesela za brata, ki je zacel s prvim sihtom. Po tednu jamranja in stokanja mu je koncno malo lazje.. ahh, najmlajsi clani druzine. Razvajenci.
- Da smo se meli super na housewarmingu, ceprov mi je blo na momente malo smesno.. Ocitno ze prihajamo v leta za odrasla druzenja ob vinu in siru, kjer so glavna tema otroci in gradnja his. No ja, je pa res, da sem bila skoraj sama med 7imi objetimi parcki. Poleg mene je bil samo se moj ex-crush. Awkward? :lol:
- Da sem vesela za vse, ki so se nasli in poparckali, so superkjut.
- Da smo po 100+ prosnjah koncno dobile par couchsurfing ponudb za Rim, huh. Neverjetno, kako tezko je.. folk se mi prakticno smeji, ker avgusta ocitno res nikogar ni v Rimu, vsi jo picijo na jug. No, smo pa zato dobile kar lepo stevilo usnjenih Italjanov, ki nas vabijo na ladje z njimi ;D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 31. Jul. 2015 7:57

-* bom pretepel svojega bf iz sš, človek dela cele dneve, in mu je največji dopust da je dva tedna doma...ok, vsakemu svoje.
Končno se je izkopal iz dolgov, in bi si lahko privoščil nekaj za užitek...ne, raje bo kupil električna vrata in ograje, ker mu gre na živce da se kdo obrača na njegovemu dvorišču, ko se zmoti.
Celo leto šparanja, za ograje.
-* sem bil kar jezen, čeprav je smešno kako slovensko je to, jebeš užitek, jaz hočem mir. Bolj slovensko bi bilo samo če bi pritisnil zvonec na vratih, in bi začela igrati Golica.
-* ne zahtevam od ljudi, da si delijo želje in iste sanje kot jaz...samo imej neko strast, neko energijo, nekaj kar mi lahko daš in ti jaz vrnem.
-* grem naslednji teden na Kolpo, sposodil si bom kajak, začel bom v Osilnici, spal bom ob reki, končal bom pa tam, do kamor se mi bo dali veslati
-* si bom jeseni kupil rabljenega Canona 600D, da se naučim videografije, long exposure fotografije in portretov, to bom vse rabil, in je boljše da eno leto pridno vadim.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 31. Jul. 2015 13:22

- Da je druzabno zivljenje v Dhaki sestavljeno iz neskoncnih poslovilnih & rojstnodnevnih zurk.
- Da je bila vcerajsnja zurka prav fajn in SPET se je zgodilo, da sva rekla, da bova sla samo pozdravit, nekaj malega spit in kmalu domov. In SPET naju ni bilo pred cetrto domov :lach:
- Da je ta punca, ki odhaja, prav kul, ceprav se zunaj zurk sploh nismo nekaj videvali.
- Da je na vsaki poslovilni zurki vedno tudi nekaj svezih obrazov. Vceraj sem spoznala novo skupino pripravnikov na GIZ, ampak po pravici povedano, se mi niti ni dalo vec ukvarjati z njimi. Fora pri teh pripravnikih je, da ostanejo max 6 mesecev, potem pa gredo in jih nadomestijo novi in eno generacijo kasneje se nihce vec ne spomni njihovih imen. Edino ena punca mi je bila simpaticna in pravi, da bo ostala vsaj dve leti.
- Da je to ze tretja generacija GIZ pripravnikov, od kar se druzim v tem krogu ljudi. Meh.
- Da je folk, ki dela v Development sektorju malo poseben. Vecina jih ima cuden smisel za humor in je prav kul kako debato udarit z njimi.
- Ampak bog ne daj, da v Bangladesu omenis nizke place tekstilnih delavk, vsi ti skocijo za vrat, lol :D Razvojni sektor ti bo nakladal, kako suznjelastniska delovna razmerja za minimalno placo $60 na mesec (ali pa se to ne) oh in sploh opolnomocajo zenske, ker je to pac super alternativa prezgodnji poroki; oni iz tekstilne industrije ti bodo pa zrecitirali vse o strukturi cene 20-evrske majice iz H&M-a. Izkoriscanja najbolj ranjivih in dejstva, da se jih (namerno) drzi pod ali tik nad pragom revscine pa nihce ne vidi. Jej, poceni majice in folk, ki resuje svet iz klimatizirane pisarne :D
- Da imam rada petkove dopoldneve. Prespiva jutro, narediva fajn, konkreten zajtrk, ki ga imava dejansko cas v miru pojest, potem pa se 2 uri lenarim in pijem kavo. Ah.
- Da se clovek kar hitro navadi na placljivo zdravstvo, kjer vsi skacejo okoli tebe. In potem ima zdravnik nek nujen primer in ti sestra rece, da se vsedi in pocakaj in te bo poklicala, ko bo zdravnik imel cas in si samo :eek: :eek: Kaj? Cakati? V cakalnici? Pri zdravniku? :lach:
- Da jebemti zdravstveni problemi, pa ni jim konca ze vec kot pol leta :nein:
- Da grem pogledat se zadnji del 3. sezone Orange is the new black. Bye. :tach:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 31. Jul. 2015 19:05

- da so mi zdravstveni problemi vedno kazali, da nisem na pravi poti
- da manjka hvaležnosti, empatije...
- da se mi spet joka v telefon kak jo noben noče v službo, ker majo že vnaprej zmenjeno :rolleyes: POPIZDITIS fašem, ko pa ji predlagam naj ukrepa, aktivno išče, gre osebno tja, kjer bi želela delati in ne tja kjer je že razpis, pa dvomim da bo poslušala, škoda cajta za take ljudi, da ne govorim na koliko razpisov se sploh ni prijavila, ker je kao predaleč - 30 min. za vozit se - pa to je da se ustreliš ;(
- da sm nardila božansko marmelado, njami ;D
- da ne kupuje cheap shit majičk iz H&M-a, ker trpljenja in zaničevanja ne podpiram, raje dam šivilji 2x ali 3x več in imam unikat
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7523
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Jul. 2015 19:09

-jes petek!

-si želim da bi me nehala bolet glava. niti muzike ne morem poslušat. Ne vem kako to da me je začela bolet,se mi ful poredko to dogaja

-sm pred par dnevi dobila v knjižnici eno zanimivo knjigo in sm jo planirala danes izposodit,ker med tednom sm mogla drugo predelovat in me je očitno nekdo prehitu damn :mad:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Avg. 2015 9:05

-* obožujem FB, ker je filter za debile. Aha, poznam te 4 leta, in potem napišeš, Ena rasa, bela rasa. Debil, odstrani se.

-* danes pride kolegica iz Bosne v Ljubljano, se gremo nažirati, ker obožuje pico tako kot jaz.

-* komaj čakam da bom nekoč v Buenos Airesu, da spet srečam svojo prijateljico...se že eno leto trudi narediti našo kremšnito, pa ni tako dobrih sestavin :D.

-* učim svojega kolega iz Bosne, ki je tukaj za poletje, slovenščino. Fak je slovenščina težka! Začneva z neko slovnico, končava z gledanjem Marčetiča.

-* mi je biti samski trenutno fantastično, in glede na to da bom imel spet zdrave pogoje za resno zvezo šele po tridesetemu letu, se moram počasi navaditi na to idejo. Je pa res, da bom imel pa fantastične pogoje za spoznavanje čimveč neverjetnih žensk. Ravno v pravih letih bom, ne bom zelen in to bo to. Naj mi prosim bog nameni visoko temno Brazilko kot mojemu kolegu, kjer je punca klon Zoe Saldana (no shit).
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7523
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Avg. 2015 10:53

- se sprašujem kje stakne LZ take ljudi na fbju, pri meni so sami zagovorniki pravic živali,najbližje kar je bilo nestrpnosti, da sem ulovila je bil komentar proti mavričnim družinam,pa še to na precej omiljen način

- komaj čakam,da vidim jutri prijateljice, s katerimi se nismo videle že celo večnost

- prišla cela premočena domov,bla amazing night, se že ful časa nisem tolk fejst naplesala

-je ful fajn ko se sred žura spomneš da boš šel še malo zaplavat v morje

-da po nekem naključju večina tabujših poletnih žurov vključuje to, da random pristanem ali v bazenu ali v morju

-je tak osvobajajoč občutek bit samski in se trenutno strinjam z mislijo, da je ta stan največja uživancija

-se mi zdi, kot da bi nekaj zamudila,če bi cela dvajseta (plus pozna najstniška leta) ali vsaj prvo polovico neprekinjeno preživela v zvezi
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 02. Avg. 2015 11:12

:D hehe, tut jz upam da boš srečen, s katerokoli že :)

-da sem včeraj spoznala tipa z brado in sm se takoj spomnila na Led Zepellina, sam žal meni brada "ne potegne" :/
- da je končni rezultat bil pomanjkanje fizične privlačnosti + brada = prijateljska cona :D
- da sem pač očitno res precej zbirčna, motijo me krivi zobje, če so res vsak v svojo stran, edin kriv nos me ne moti :idea:
- da sem predprejšnjo noč imela neke erotične sanje :idea:
- da je moj problem to, da mi je fajn sami in da ne iščem partnerja, zato vsakem najdem neko pomanjkljivost, ko pa se zagledam v nekoga je to po Murfiju ziher kakšen kreten :rolleyes:
- da sem sanjala svojega prvega, da se mečkava :lol:
- da prihajam do točke ko postajam resnično hvaležna vsem tem tipom za lekcije
- da bi z vsakim bivšim komot spila po 1 kofe, samo nisem ziher da je to dobra ideja ( :?: )
- da imam bučk na izvoz in potem delam prilogo, polpete, juho...
- da imam enga znanca, sploh ni slab za pogledat, pokliče me da gre iz SLO proti destinaciji kjer ima opravke in mu rečem da lohk pride prespat k meni v dnevno, sam bi pol rabil nardit extra cca. 400 km, če bi me poklical 1 dan prej, bi pa šlo skozi... Skratka ful je zagret, načrtuje ponoven obisk, sprašuje me po načrtih, enkrat sva že napol trezna skor zabluzila, jz sm komi prišla domov, on se je pa v avto usedel...
- da spoznavam inteligentne, izobražene moške, za spremembo :D
- glede na to, da sem tudi sama izobražena, mislim da ne bi mogla imeti za moža nekoga s osnovno... čeprav izobrazba ni merilo
- da kuham koruzo, ki sm jo sama pridelala
- da se on ne oglaša, sploh mi ni panike, sej je prijazen, sam zastonj, če ni klika tapravega
- da sm včeraj gledala youtube posnetke z puncam iz Rdečega šotora in je to bil melem za mojo dušo, saj sm ugotovila zakaj za hudiča sm se kdaj v razmerju obnašala kot sm se...
- ja, preveč sm se podrejala, se zgodi
- da odkar sm bivšega odstranila iz fb frendov, moja ljubezen do sebe narašča kot tudi moj notranji mir
- da se mi zdi nerealno, kot da se ni nikoli zgodilo (obrambni mehanizem?)
- da se mi smilijo vsi tisti "reveži", ki mislijo da je denar edino merilo za srečno življenje
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 02. Avg. 2015 14:17

- Da bi tud jaz mela poln vrt zelenjave, tako pa vsak dan zapravljam zanjo :(
- Da smo sli dva dni nazaj s kolegi pivckat z enimi csurferji pa se je razvila cela debata o Slavoju Zizku (ja, tudi na Svedskem ga mladina pozna)... Iiiin se potem rahlo nakajeni sprehajamo po nocni Ljubljani.. guess who we bumped into :lach:
- Da me je vceraj povabila na pijaco prijateljica iz otroskih let, ki jo nisem videla ze uhuhu.. In po dveh kozarcih prisla 'ven iz omare' :) Nikoli ne bi rekla, haha.. Bojda je v zvezi/ah ze nekaj let, pa skoraj nihce ne ve.
- Da mi je nepredstavljivo, kako tega ne mores nikomur zaupati.. Pravi, da sem zdaj 4. oseba v njenem zivljenju, ki to ve - pa je punca res aktivna, ekstrovertirana, itd.. in potem po x letih/mesecih poklice tebe, ker se enostavno mora se nekomu zaupati in si ti eden bolj odprtih ljudi, ki jih pozna. Wow. Sem pocascena, hkrati pa mi je zalostno. Slovenija?
- Pocasi res verjamem, da ima vsaka oseba, ki jo spoznamo, neko vlogo v nasem zivljenju.
- Da je nov job kul, ampak bom cisto premalo ur prinesla notr
- Se 5x spat do Svice :hearts:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7523
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Avg. 2015 14:54

- ^^ da res žalostno,da je tako. Sama privoščim srečo,ljubezen vsem,ne glede na spolno usmerjenost, brez, da bi morali to skrivati in strahu pred odzivom okolice :/
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 718
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 02. Avg. 2015 19:16

* me izjemno moti, kako negativni so nekateri ljudje in kamorkoli le lahko, vpletajo svoje frustracije - četudi se drugega sploh ne tičejo
* mi ni jasno, kako nekdo ni sposoben privoščiti sreče drugemu
* grem v torek z bivšim pogledat en film v kino - dobiva se prvič po tem, ko sva se razšla; predvidevam, da mi ima še kaj za povedat, mi je pa všeč, ker ne goji zamer
* se mi obetajo spremembe v službi in nisem še povsem prepričana, ali mi je to všeč
As your lover describes you, so you are.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 02. Avg. 2015 20:56

- da preden odidem si želim razčistiti vse za nazaj... ah, ja, tudi jz bi se po eni strani rada dobila z bivšim, po drugi strani pa niti ne, sploh ne vem kaj hočem :idea:
- da sm se podobno počutila s prejšnjim bivšim, manjkal mi je konec, no tokrat sem konc dala jz pa vendar... ene par zadev nekako ni dorečenih, najbrž ne rabijo bit ali?
- da pač imam ponos, ki mi ne dovoli, da ga po vsem prva kontaktiram
- da si takega prijatelja ne želim, zato ne vem kaj bi bil sploh namen kontakta, pa vprašanje ali bi se mi sploh oglasil in bil za to da se dobiva
- da je po vsej verjetnosti bivšega najboljše pustit tam kjer je, v preteklosti :D
- da so ljudje, ki pač imajo vrednote, ki sem jih tudi jz včasih imela, skupno jim se to da izhajajo iz manj premožnih družin in zato mislijo, da denar prinaša srečo, ko bi jo le (potem noben bogataš in nobena znana oseba ne bi bla depresivna/zadrogirana/zasvojena s alkoholom...)
- da jih ne obsojam, vsakmu svoje
- da sm na trenutke rahlo zgubljena, sprašujem se ali si tega res želim, kaj je smisel življenja (služba, partner, otroci in pomožnosti kredit zame namreč niso...)
- da razmišljam o svojem blogu
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 02. Avg. 2015 21:37

- Da sem prejle dobila prvo kazen na biciklju, **** ****. Zaradi voznje po napacni smeri. Na tej strani sem bila tocno tistih 50m od krizisca do bicikeLJ postaje, ker sem pac mogla parkirat na tej strani.. poleg tega ni bilo zive duse in nikogar nisem zmotila/ogrozala.. ampak ne, je treba it do naslednjega krizisca in po pravilni strani nazaj :snake:
- Da me se najbolj nervira to, da se nisem izvlekla ven iz tega.. Fak no, solze so mi tekle po licu (nisem jih mogla kontrolirat, ker sem utrujena, se zgodi..) :nein: v filmih to ponavadi deluje? What went wrong?

- aaaaaaaaaaaaaaaa brez prebite pare sem, kako folk tega ne steka?? :evil:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Avg. 2015 23:12

Murpheyev zakon, ko imaš največ denarja, dobiš še več dolgov. Jaz sem imel srečo ker sem nekoč vozil po drugi strani, in še slušalke sem imel notri, ampak sem ga odnesel z opozorilom.

Sej bo.

hayley napisal/-a:- se sprašujem kje stakne LZ take ljudi na fbju, pri meni so sami zagovorniki pravic živali,najbližje kar je bilo nestrpnosti, da sem ulovila je bil komentar proti mavričnim družinam,pa še to na precej omiljen način


-* dve leti sem bil v vojski, in ljudje tam so dobri, samo so po naravi over the edge.

-* sem danes dobil novo dozo Balkana v fris, si gremo z kolegi iz Srbije ogledati Križanke, in vljudno stopim do varnostnika in vprašam če si gremo lahko ogledati notranjost. Odgovor je bil seveda ne, dokler mi iz hrbta ne pride kolega, in objame varnostnika in začne govoriti: Pa gdje si rođak. In so pač kolegi preko nekega bratranca, ki je bil priča na poroki njegovega bratranca, in to je to. In smo si ogledali Križanke, potem smo šli v srbsko restavracijo, kjer je stregel nek bratranec in je bilo kosilo seveda zastonj. In vmes govorimo o tem če bi šli na grad, in jaz rečem da je treba plačati da greš na stolp, nakar naš pogovor sliši lastnik restavracije, od katerega brat ima varnostno agencijo ki varuje grad, in seveda je bilo potem vse zastonj.

-* Balkan. Tudi če si najbolj socialen Slovenec, si level 1 na Balkanu. Če si Srb ali kaj drugega, je to dovolj..ti si naš, in vsi si pomagamo. Tukaj se vidi da je razlika v mentaliteti popolnoma drugačna. Mi smo bolj dominantni na drugih področjih, ampak v socialnih situacijah in povezavah med družinami, so pa oni na čisto svojemu nivoju.

-* isto se mi je zgodilo v Banja Luki, kolega mi je predstavil res čedno prijateljico,in sva šla nek večer na večerjo. Čeprav sem bil v tujini, sem si rekel da si bom prisvojil prostor, in da ne bom pustil da me nepoznane stvari vržejo iz tira. Pride večerja, in po ene 5ih minutah sem dobil porcijo Balkana v fris, poznala je pomoje vsakega človeka v mestu, in od prve sekunde sem bil jaz gost v njenemu svetu. Mogoče sem imel nerealna pričakovanja, ampak nekako sem se počutil da me po mestu vodi glava mafijske družine.

-* sem danes sedel na Metelkovi na vrhu tiste hiške, ko zagledam neko zanimivo punco, in sem šel do nje. Je bila iz Francije, in je potovala do Izraela, s sabo je pa vlekla avstralski didgeridoo, tako da sem malo poskušal pihati. Zvok je podoben extremno slabemu house :D.

-* sem se pošteno narežal čuftikinemu postu, ker sem se spomnil na to koliko ženske komentirate brade. Ali je, "vau, kul brada", "ful so mi všeč bradati tipi". Ali pa, "kdaj se boš obril?", "brade pikajo", "zame bi se obril a ne?".
Da me resnično ne zanimajo mnenja, in ugotavljam da si ženske večkrat kot mi vzamejo pravico da kritizirajo osebne vizualne odločitve. In ne, ne bi se obril za nobeno.

Obril se bo samo za en primer v življenj, sexualno življenje z ženo bi stagniralo, zato bi si obril brado, in ona b bila "vau, počutim se kot da imam novega ljubimca!", in bi me ponucala kot je treba. Plus, ko bi šel v vrtec po otroka, bi bil on čisto prestrašen, ker bi ga pobral nek tujec.

-* mi kolegica trenutno peče palačinke, in ima hudo obliko OCDja, in vedno ko pojem palačinko, začne peči novo, ker ne prenese neparnih števil. In to dela že pol ure :D.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 03. Avg. 2015 8:12

* Fahrenheit 451 = <3. sicer sem se pošteno namučila na začetku, ker ma res zanimiv/čudaški slog, sam k enkrat not padeš, je super. Nadaljujem z Marquezem - Sto let samote. Od njega sem prebrala že Ljubezen v času kolere, in mi je res všeč, čeprav mislim, da sem bila premlada, da bi jo popolnoma razumela.
* spet sem se vrgla v animeje - pogledala od Miyazakija Ponyo.
* končno en umirjen vikend... res se nisem mogla prisiliti, da bi šla spet ven, ker sem šla v torek in je bilo reees naporno :) pa prejšna sobota uhh.
* pri večini prijateljic se izogibam izražanju lastnega mnenja v povezavi z njihovimi osebnimi problemi/situacijami, čeprav me vprašajo za mnenje, ker se moj pogled na določene zadeve preprosto preveč razlikuje, in se je posledično nemogoče izogniti prepiru. tako, da sem raje tiho. je pa zanimivo, da si jemljejo dotične osebe pravico men solit pamet, čeprav jih sploh ne vprašam za mnenje.
* tak se nenormalno dolgočasim. i neeed some excitement. razmišljam o selitvi v lj, sem se že predčasno pozanimala o delu v tujini naslednje poletje itd. ker mi je atm res dolgčas. sj hodim okol, delam, naplanirani imam dve potovanji. sam to glupo mesto pa folk me ubija. jooj -.-' ni čudn, da pol tok berem. escape from reality.
* imam povprečje 10,00. kar pomeni, da se mi obeta malenkost višja štipendija naslednje leto <3 :)
* mi je malo čudno, ko pomislim, da oktobra ne bom začela s predavanji, da oktober ne pomeni novega študijskega leta. fu*. i'm old. bi stokrat raje bla še enkrat drugi letnik, k pa da bom absolventa. this is getting too serious :(
* uvajam disciplino v svoje življenje. to skušam doseči s tem, da si dan vnaprej zapišem kaj vse hočem postoriti. ker drugače sam zabluzim, zdej če mam pa nekje zapisano vse to, pa mi je nekak težje ignorirat, pa lažje se spravim. tak, da bo dans kr naporn dan...
* ok. i have to go to work.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]