fant gol pred mamo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

evelyn
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 18. 8. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a evelyn » 24. Okt. 2014 21:37

Pozdravljeni!

obračam se na vas, oziroma vaše mnenja. Stanje je sledeče z fantom, ki je blizu 30 let sva skupaj 2 leti. Živiva še zaenkrat ločeno, najina zveza kul, razumeva se, ljubiva se... Vse dokler ni tukaj njegova mama! Moti me slednje: ko se gre fant tuširat, gre njegova mama za njim in obratno. Oba sta čist sproščeniva, ko sta gole en pred drugim. Takoj po spolnih odnosih gre fant na wc, kar gor in če je mimogrede mama na wcju si ga, kar pred njo umije.. Na začetku nisem polagala nobene ekstra pozornosti ampak sedaj opažam vedno večkrat. Njegov oče in mati živita skupaj, ampak se vidi,da se z očetom on ne razume, mamica kot jo imenuje sam ima več pozornosti kot oče. Zanima me,če je bila katera v takšni situaciji? Naj omenim,da sem sama mamica sinčku in si ne predstavljam kaj takega, mojega otroka so vsi njegovi sprejeli zelo lepo!

Hvala za nasvete!
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 516
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 24. Okt. 2014 23:10

evelyn napisal/-a: Takoj po spolnih odnosih gre fant na wc, kar gor in če je mimogrede mama na wcju si ga, kar pred njo umije..


Moj dobeseden izraz ob temu: :eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4999
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 25. Okt. 2014 0:36

^^Isto. :eek: :eek:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 25. Okt. 2014 6:09

Ok, nam je to čudno ja, samo kaj pa če bi njega vprašala o tem? Mogoče pač mata malo bolj intimen odnos in se jima to ne zdi nič posebnega. Je pač malo drugače od tega kar smo mi navajeni. Je seveda možnost tud, da se je dogajalo kako incestno razmerje nekdaj ampak najbolj boš vedla o čem se gre, če vprašaš njega, ne pa forume. ;)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 25. Okt. 2014 8:24

Očitno imaš maminega sinčka, dvomim da boš s pogovorom kaj rešila...ker očitno je extremno navezan na svojo mami in v tem ne bo nikoli videl nobenega hujšega problema.

Edina logična rešitev se meni zdi, preselita se skupaj. Ja ja, ekonomija je v kurcu, ampak stara 30 let...bi počasi že morala gledati naprej, in boš resno videla kako dobro se bosta razumela ko bosta živela skupaj. Trenutno ga najbrž servira mamica, kdo ga bo pa potem?

Naj se sliši še tako preračunljivo, če hočeš videti da ej razmerje "real deal", se preselita skupaj, in potem boš videla če je umivanje še najmanjši problem.
Nočeš biti še ena izmed tistih, ki zanosi...se preselita k mamici, in potem ti bo mamica skakala po odnosu in vzgoji otroka.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
evelyn
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 18. 8. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a evelyn » 25. Okt. 2014 9:07

ja meni je čedalje bolj vse skup čudno! Ko ga vprašam oziroma kaj povem, postane prava pošast! Da pretiravam, da on že tako dela 30 let, se ne skrivajo. Ni imel veliko punc, sem mu jaz 3-ja in se sprašujem zakaj?!?...Sicer zdaj delamo na tem,da gremo na svoje- Stanovanje se obnavlja. Drugače si pa ne predstavljam,da bova kdaj imela hčerko in bo on gol skakal pred njo.. :eek: :eek: ...čistto sem zmedena... :?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 25. Okt. 2014 9:12

OK, tole so sami alarmi.

To da si tretja ni pomembno.

Ampak to, da se vznemirja ko poskušaš nekaj povedati zagotovo ni dobro.

Mislim da bi se morala resno pogovoriti, dlje časa kot boš čakala...večji bodo problemi.
In ne oziraj se na to: skupaj sva že toliko let, delava na tem da sva na svojem.

Prioriteta naj bo zdrav odnos, in če te on potiska v kot in je še agresiven ob tem...potem je bolje da greš-
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 25. Okt. 2014 10:02

Hm, nekatere družine so že od nekdaj zelo sproščene glede golote in se ne skrivajo, celo doma hodijo goli naokoli (otroci in starši), desetletja skupaj obiskujejo nudistične kampe itd... tako da če je problem le v tej navadi, ki ti je tuja, jo probaj razumet in sprejet, če pa se zdi, da so vseeno zadaj kaki patološki elementi glede matere, bo pa pogovor in podrobnejše raziskanje situacije / vzrokov prava rešitev :)
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 439
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 25. Okt. 2014 12:42

Sama si sicer tudi ne predstavljam tega, ampak imam kolega, ki mu je to popolnoma normalno. Ima 2 sestri in že od malega so bili totalno sproščeni glede golote. Rekel je, da ker jih je bilo 5 z 1 kopalnico, so drug drugemu stalno uletaval not, ko je bil kdo pod tušom, na wc-ju... Zadaj ni bilo nobenih incestnih dejanj. On je tako navajen tega, da mu tudi pred prijatelji in prijateljicami ni panike gol okol hodit, samo ne dela tega, ker je nam neprijetno. Se mi zdi, da se mi njemu zdimo čudni, ker dealmo big deal tega.
Tako da - sto ljudi, sto čudi :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4999
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 25. Okt. 2014 13:03

^^Samo meni je še nekako normalno, da je recimo pred mamo in ostalimi družinskimi člani gol, ker so že od malega tako navajeni. Mi je pa vseeno ornk čudno, da si pred mamo v kopalnici kurca umiva po seksu. :D To pa mislim, da bi lahko počakal da se kopalnica sprazni oz uporabi drugo kopalnico (vsaj meni se zdi da je v hiši ponavadi več kopalnic).
lollypop-@
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 126
Na forumu od: 7. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a lollypop-@ » 25. Okt. 2014 13:08

Kot je napisala dot, so družine pri katerih je golota normalna. Me je pa vseeno zmotilo to, da si ga kar pred mamo umije. Sploh po spolnem odnosu. Se mi zdi, da neka intima vseeno more biti. Pa da postane "prava pošast" ko se hočeš o tem pogovoriti, se mi tudi ne zdi dobro. Več kot očitno je to zelo občutljiva tema zanj.
A če je oče v kopalnici, počne isto, ali samo če je mama? Ker v tem primeru, bi se mi zdelo zelo sumljivo, da imata samo ona dva takšen odnos. Tudi če se z očetom ne razumeta, se bi mi zdelo res sumljivo da pred očetom ne hodi nag.
Pa preden imata otroka, se morata malo pogovoriti, kako vidita vzgojo otrok ter kaj se vama zdi sprejemljivo in kaj ne. :)
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 741
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 25. Okt. 2014 15:53

Jaz bi se obrnila na taščo, ok mogoče res zato, ker se mmela vedno super odnos s taščami, ampak mislim, da kaj narobe ne bi smelo bit..
Mogoče lahko vprašaš tudi v smislu tega kako to, da so tako sroščeni, glede na to, da imaš sama sinčka, da te pač zgolj iz vzgojnega vidika zanima :)

Itak, meni je to ekstremno čudno, ker mi je že ko se družine druge pred man oobjemajo, ampak vsakemu svoje ane :D
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 568
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 25. Okt. 2014 16:21

Mam kolegico, pri kateri so doma SAMO ENA vrata - vhodna! Se tuširajo, hodijo na wc, sexajo, ... vse na očem drugim. Njim je to normalno. Seveda se ne dogaja incest med njimi. Vse to je uredu, dokler enega v družini ne moti. Če postajaš del družine in te to moti, bi se taka situacija morala prenehti ali pa preprosto..odidi stran! Meni je to malo bolano, pa čeprav je to vsem ostalim normalno.
marija.povse
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 32
Na forumu od: 24. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a marija.povse » 31. Okt. 2014 10:58

Meni se to zdi nesprejemljivo - jasno, da so ljudje različini, ampak intimnost je ful pomembna, če ti ni paše (pa njegov odnos se najbrž ne bo spremenil) in fant se noče sploh s tabo pogovarjati.... :nein:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]