Boji se, da se bo preveč navezal...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ManiaFerdo
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 8
Na forumu od: 28. 9. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ManiaFerdo » 02. Okt. 2014 10:49

Hojla!

Torej, da začnem s svojo zgodbo.
Sem študentka v tujini in sem pred enim mesecem prišla v Slovenijo na prakso. Kakšen teden po prihodu sem spoznala čudovitega fanta, s katerim se še sedaj dobivava. Je zelo prijazen, pravi gentleman, komunikativen, tudi moji starši in stari starši ga imajo zelo radi.
Prva dva tedna, ki sva ju preživela skupaj je bilo vse super, zelo dobro sva se ujela, športala skupaj, spolna aktivnost je bila tudi odlična!
Potem sva se pa en večer odpravljala spat, šla sva že v posteljo, se lepo namestila in se stiskala ter pogovarjala. Potem me je pa kar naenkrat potisnil od sebe in rekel da bi rad spal. To me je precej šokiralo, saj mi ponavadi da poljubček za lahko noč in mi zaželi lepe sanje... Okej, razumem da je mogoče bil utrujen, ampak njegov odnos se je iz sekunde spremenil iz ljubečega v zelo hladnega. In sem ga vprašala kaj je narobe in me je ignoriral :/ Tisto noč sem zelo slabo spala, saj sem ves čas razmišljala kaj sem naredila narobe in zakaj se je njegov odnos do mene tako drastično in hitro spremenil.

Zjutraj se je zbudil malo boljše volje in sem ga vprašala kaj se je zgodilo zvečer in zakaj se je tako zaprl vase. Rekel je, da noče vlagati truda vame in najino razmerje, saj ve da bom kmalu odšla nazaj v tujino in pa tudi da se noče preveč navezati name. Po dolgem pogovoru se je vseeno odločil, da bo ostal z mano in poskusil uživati v tem času, ko sem še v Sloveniji.
Na tisti večerni dogodek sem poskušala pozabiti in uživati v najinem druženju še naprej. Mislim, da je tudi on pozabil nanj in kmalu spet postal ljubeč, prijazen, sproščen.... Dnevi po tistem večeru so dejansko bili čudoviti, šla sva v hribe, v savno, peljal me je na zmenek v restavracijo .... :jive:

Zdaj pa opažam, da vedno bolj ko se bliža datum mojega odhoda, vedno bolj hladno se obnaša do mene. Ko se dobiva se sploh noče več stiskati, poljubčkov mi sploh ne daje več, samo formalno se pogovarja z mano.

:nixweiss: Njegova hladnost me pa zelo prizadane, saj bi rada izkoristila čas ko sem še v sloveniji kar se da dobro. Ampak z njegovim odnosom je to nemogoče.

Se je že katera od vas znašla v podobni situaciji?
Kaj ste storile?

Vsak nasvet bo dobrodošel!

Lep pozdrav!
Zadnjič spremenil ManiaFerdo, dne 02. Okt. 2014 15:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3448
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 02. Okt. 2014 11:44

Pa saj ti je povedal kaj ga muči... Noče se preveč navezat ker kmalu odhajaš nazaj v tujino. Meni se to sliši čisto legitimen in razumljiv razlog.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Tulip
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 160
Na forumu od: 10. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Tulip » 02. Okt. 2014 12:05

Možno tudi, da ne želi furat veze na daljavo...

Drugače pa se mi zdi njegovo pojasnilo dokaj normalen in razumljiv razlog. Kaj si on želi glede vaju pa mislim, da se bo hitro razjasnilo, ko boš ti spet v tujini :wink:
Nekaterim lepo uspeva tudi veza na daljavo, je pa res, da se zelo pogrešaš in, da to ni za vsakega.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 02. Okt. 2014 12:05

Sta se pogovorila o tem, kaj bo z vajino zvezo, ko gres nazaj? Ne bi bilo slabo. Ker res ni tu kaj ugibat, kaj mu roji po glavi, ce ti je pa povedal :)
Hm, sem bila ze parkrat pred odlocitvijo zveza na daljavo ali razhod. Se je vedno koncalo z razhodom... Z nekom sva se razsla, ker sva oba vedela, da dolgorocne ne bova ostala tam, kjer sva se spoznala in takrat zivela, ceprav se niti noben ni imel rezervirane letalske karte stran. Ker ko bi prislo do tega, bi bila ze oba prevec navezana in bi bilo se tezje. Ironically, se vedno ziviva v istem mestu :roll:
Ampak pac, pogovorita se, kako oba vidita zvezo v prihodnosti.
ManiaFerdo
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 8
Na forumu od: 28. 9. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ManiaFerdo » 02. Okt. 2014 12:40

Ja, js čist razumem da se noče preveč navezat. Ampak ne gre mi pa v glavo zakaj še potem sploh vztraja pri tej zvezi, namesto da bi jo že kar zdaj končal in se pač nebi navezal name.
Ker ni neke fore da si en teden ljubeč in prijazen do svoje punce, potem jo pa naslednji teden ignoriraš samo zato da se ne navežeš nanjo.

No ga bom danes mal povprašala kaj si misli o vsem tem in bomo videli kaj se bo zgodilo :)
maatejaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 3. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a maatejaa » 03. Okt. 2014 22:26

Po tem kar sem prebrala, je po mojem mišljenju v seb zelo jezn, ker greš. Boji se in hudo mu je. S tem ko se obnaša tko hladno do tebe, ti hoče na nek način povedat, da pod nobenim pogojem noče, da greš. :)
ManiaFerdo
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 8
Na forumu od: 28. 9. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ManiaFerdo » 04. Okt. 2014 9:02

Ja, to bi lahko bilo to... Ker mi je zdaj povedal da je ze prej imel 2 punci, ki sta mu po dolgotrajni zvezi usli v tujino. In zato verjetno noce se enkrat skozi isto zgodbo...
Jap, to je pa na zalost ena izmed slabosti studija v tujini - nihce se noce spuscati v zvezo s tabo ker vedo da bos slej kot prej moral spet odpotovati ...

Pa hvala punce za vse odgovore!
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 570
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 04. Okt. 2014 12:58

Jest ga čist razumem, sam če bi razmišljal z glavo se sploh nebi dobival s tabo, če je že v štartu vedel kaj bo na koncu. S katere države pa prihajaš drugače?
ManiaFerdo
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 8
Na forumu od: 28. 9. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ManiaFerdo » 04. Okt. 2014 13:43

Drugace sem slovenka, studiram pa v skandinavskih koncih.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 08. Okt. 2014 9:13

Verjetno v sebi razmislja isto kot ti: zakaj se ne bi imela lustno, dokler si v Slo. Potem se pa zave, kako tezko mu bo in se spet distancira.
Jaz drugace kljub mojemu prejsnjemu postu verjamem, da zveza na daljavo lahko uspe, ce imata nacrt, kako to izpeljati dolgorocno. Saj ni nujno, da bosta vedno zivela na razlicnih koncih Evrope... Ampak to je ze druga zgodba :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3322
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 15. Okt. 2014 10:39

Saj je bil čisto direkten, ko ti je povedal, da se noče navezati, ker odhajaš v tujino. Jaz bi isto odreagirala kot on, in fact, sama se ne bi niti spuščala v tako zvezo, če bi od začetka vedela, da bo fant odšel v tujino. Zveze na daljavo pa so po mojem mnenju itak bolj neka platonska romanca, ki sčasoma zvodeni, razen, če se eden preseli k drugemu in je zveza dejansko podobna nečemu resnemu. Kako boš fural zvezo, ko ti ostane samo spomin na neko osebo in je ne vidiš niti 1x na teden?
Itak pa mi ni jasno, ker nikjer nisi omenila - a se vidva sploh kaj pogovarjata o vama in vajinem odnosu ter pričakovanjih? Vama je obema samo do druženja v tem kratkem času, ko si ti v Sloveniji, potem pa bosta šla pač vsak svojo pot, ali kako si to predstavljata? Praviš, da te preseneča njegovo vedenje, obenem pa govoriš zelo lahkotno o vajinem odnosu, kot da si čustveno nevpletena in pač želiš čas, ki ti je ostal tukaj, izkoristiti kar se da dobro in to je to.
milan.miran
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 11
Na forumu od: 16. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a milan.miran » 05. Nov. 2014 14:41

_patchouli_ napisal/-a:Verjetno v sebi razmislja isto kot ti: zakaj se ne bi imela lustno, dokler si v Slo. Potem se pa zave, kako tezko mu bo in se spet distancira.

Ali pa tega ne jemje resno. Poznam enega tipa, ki je bil v zelo podobnem razmerju... Punca je mislila, da mu je hudo, ker gre v tujino, pa se je izkazalo, da se je hitro naveličal in je komaj čakal, da prekine zvezo.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3322
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 07. Nov. 2014 12:42

Jp, tudi taki obstajajo. Ko sem sama odhajala v ZDA za nekaj mesecev, sem bila delezna zalostnih pogledov in besed, kako me bo pogresal, ko pa sem bila tam, mi je en ubogi mail poslal 2x na mesec. Da ne omenjam, kako ob prihodu domov ni bilo nobenega srecanja. No, malo zatem, ko sem prisla domov, sem sicer spoznala sedanjega fanta, ki je najboljse, kar se mi je zgodilo v zivljenju, tako da ... Take instant zveze so lahko samo vmesna postaja do necesa boljsega. :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov