Bivša me ne sprejme

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ferbc002
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 42
Na forumu od: 3. 4. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Ferbc002 » 16. Apr. 2014 9:44

Moj mnenje je da se partnerja ne da spelat. Če se ga že "spele" je pa kriv partner in ne tista punca, ki je slučajno mem pršla, ker namest te bi lahko bila tut druga pa bi biu rezultat isti. Seprav je problem partner.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 570
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 16. Apr. 2014 14:31

Če se ne boste zmenil med sabo bo kriza pa še na hčerki se bo fejst poznalo, ker če pomisliš ona najbolj trpi, kot je že ena predhodnica napisala mož naj po mizi vžge in vse postavi pred dejstvo...
Amazonka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 38
Na forumu od: 15. 4. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Amazonka » 16. Apr. 2014 14:55

JAh, lahko je rečt. Dvomim pa, da bo željan odziv, če bivši reče: zdej pa dost, mojo morš spoznat in nehaj težit, če se druži z malo, všeč naj ti bo in pika. Mi je pa všeč ta ideja :D
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 439
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 16. Apr. 2014 16:39

Nekako ji je treba povedati v tem smislu, da morate vsi skupaj delati najbolje za hčerko. Pravzaprav nima veze, če je ona še vedno prizadeta, saj je ona mama, se pravi odrasla oseba, ki je odgovorna za svojo hči in mora zanjo poskrbeti. Tudi v čustvenem smislu.

Saj verjetno hoče najbolje svojemu otroku, ji pa zdaj lastna čustva in ego to preprečujejo. Ko bo to razumela, bo bolje. Tu je pa na prvem mestu tvoj mož, da ji razloži tako, da bo to dojela, ne pa da še on beži od pogovora.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 17. Apr. 2014 11:20

dejte se dečve fokusirat na temo.

edit: tema pociscena, claire na dopustu. ce recem nehajte, pomeni da nehate.

mislim, da je tu večji problem, da se trije odrasli ne znajo zmenit in delovat v prid otroka, kot nove allstarke, starost, prispevek v državno blagajno in razno prepucavanje.
Uporabniški avatar
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 197
Na forumu od: 15. 12. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewyx » 17. Apr. 2014 12:09

Slika


Da ne bom off topic: problem je v otroku in samo v otroku. Odrasli boste že prebolel kakšen grd pogled, kakšen poteptan ego, otrok bo mel pa zarad takih pizdarij lahko še celo življenje travme...
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
lollypop-@
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 126
Na forumu od: 7. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a lollypop-@ » 17. Apr. 2014 12:26

Moji starši so tudi ločeni in so se kregali na veliko in še marsičesa je bilo vmes ;) Ni blo glih prijetno, ampak je bila to njihova stvar. Sem poskušala pomiriti, če se je dalo, če ne, pa sem pač odšla, dokler se niso med sabo zmenili kako in kaj. In nimam zato nobenih travm ali pa negativnih posledic :D Vedno so me drugi zaradi tega pomilovali, čeprau jim sploh nebi bilo potrebno. Samo tako, da povem svojo izkušnjo iz tega... Priznam pa, da smo si ljudje različni in da ima lahko kdo tudi kakšne blažje posledice. Ampak pomojem nič takega, kar se nebi dalo odpravit :)

Je pa res, da bi bilo boljše, če bi se vsi usedli dol, pa se odraslo pogovorili in uskladili svoje želje in potrebe (glede otroka). Tudi če ona izisljuje z jokom, ustrajajta, da povesta svoje želje in poglede na stvar. Skrivanje pa nič ne pomaga, je samo odlašanje nujno potrebnega pogovora.
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 351
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 24. Apr. 2014 19:07

Amazonka napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam težave z moževo bivšo - enostavno ne mara me. Je res, sa sem ji nekako "speljala" partnerja, ampak krivda je predvsem na njiju dveh, jaz sem samo vmes prišla.


To je isto, ko jaz, preden se punca vsede, nastavim svojo dlan pod njeno rit in ji nato velim, da se je sama na roko vsedla... politika.com

Bodi vesela, da ta ženska (še) ni fizično obračunavala s teboj, bo pa tudi poskušala izkoristit vsako priložnost, da tvojega tipa dobi nazaj, ali se mu pa vsaj vsede na k.rac. Ko se ženska zapiči v NJEGA in nobenega drugega, je gotovo.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Amazonka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 38
Na forumu od: 15. 4. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Amazonka » 24. Apr. 2014 21:49

Ni se za bat, vsaj tega ne, da bi se kam vsedla ali kaj nazaj dobila. Nima niti najmanjse moznosti. Kar se fizicnega obracuna tice... :roll: nisem zih, sam bom hendlala tud to :) moznost manjse poskodbe, ni panike :D kar se pa krivde tice, sem hotla povedat pa sam to, da je ni varal z mano in da nista bila v vezi.
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 516
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 26. Apr. 2014 12:52

Pa naj bo ta ženska še tako nora, ljubosumna itd... js bi enako reagirala, da mi najprej moža 'spelješ' pol pa še hčerko 'poskušaš'..
Amazonka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 38
Na forumu od: 15. 4. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Amazonka » 26. Apr. 2014 12:58

Ja sam fora je, ker mene to niti tako ne gane. Vsaj osebno ne. S tem me ne prizadane. Hudo mi je zarad male, ona trpi, men dol visi.

torej ti bi tudi škodila svojemu otroku, da bi si "nahranla dušo" al čemurkoli je to namenjeno? Ok.

Mene bi pri ločitvi bolj skrbelo, kako bo nova žena sprejela mojga otroka oziroma da ga ne bo sprejela. Da bo na zadnjem mestu, da bo zapostalvjen, da se ne bo čutil sprejeto ipd. Ne pa da bi ga sama ločevala od očeta in njegove nove družine.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1633
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 26. Apr. 2014 13:09

babe babaste, dajte brat.
očitno ji ni speljala moža, niti ji noče speljat hčerke. da ne govorim o tem, da se partnerja itak ne da speljat, ampak odide sam.

avtorica, tvoj mož mora postaviti meje bivši. dokler jih ne bo, vama bo skakala po glavi. itak si domišlja, da mu pomeni več kot ti, saj pleše kot ona žvižga.
da pa hodiš iz avta prej z razlogom, da te ne bo videla je pa neumno. prej ko te vidi, prej bo dojela, da si iz mesa in kosti ter da obstajaš.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 516
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 26. Apr. 2014 14:16

Baba babasta daj preberi še enkrat, pa boš vidla da moj 'speljat' in 'poskušat' sta v narekovajih.

Seveda se z njenim vedenjem glede otroka ne strinjam, to bi se jaz vsaj probala vzdržat... mišljeno je bilo bolj to, da ste tako presenečene nad njenim vedenjem v smislu, kako to, da te ne mara. To da bi te kar marala, mi (vsaj meni) nekako ni naraven, pristen odnos, pa naj bo še tako za dobro tamale. Pomojem je važno, da se ona sprijazne s situacijo in gre tudi ona naprej s svojim življenjem (in posledično tudi hčerki tako pusti vaše druženje).

Naj se tvoj mož pogovori z njo in ji skuša dopovedat, da naj se brzda zavoljo hčerke.. Da naj poskuša biti vsaj tolko korektna, da ji pusti druženje in vaš odnos (zaradi nje), tebe pa še vedno ni treba da ima rada (in tudi tega ne moreš pričakovat od nje).

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov