Povečanje trepalnic

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nektarina
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 2. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a nektarina » 02. Avg. 2015 13:27

a ti serumi delujejo tudi če ti trepalnice izpadajo zaradi podaljševanja trepalnic? jaz sem si jih dala podaljšat, zdaj pa mi umetne trepalnice izpadajo in zraven še moje. :nein: izgledajo kot oskubljene kokoške, tako da nujno moram nekaj narediti da popravim stanje. čisto sem razočarana da imam zdaj več težav kot prej ko sem imela samo svoje trepke. :?
lollypop-@
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 126
Na forumu od: 7. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a lollypop-@ » 02. Avg. 2015 13:54

Za goščenje je zelo vredu recinusovo olje. Je naravno in je za trepalnice, obrvi, lase. Se opazno zgostijo, ni pa zdaj pričakovat nekih čudežev. Če imaš redke trepalnice, ti pomoga da nimaš tako zelo redkih. Nikoli pa ne boš imela tistih res gostih, ne glede na serum ki ga uporabljaš.
Durgače pa kolikor vem, so umetne trepalnice prilepljene na tvoje prave, tako da je čisto logično da ko ti tvoja trepalnica odpade, ti odpade še umetna zraven.
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
nektarina
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 2. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a nektarina » 29. Avg. 2015 10:49

hvala za odgovor, ampak ricinsovo olje sem uporabljala že dolgo časa nazaj (tudi na obrveh) ampak ni bilo nobenega učinka, pa tudi vid se mi je meglil --- to me je ful motilo, tako da bi rajši probala s kako močnejšo zadevo, ki bolj deluje

prav znorela bom ker se stanje ni nič popravilo, sem mislila da bodo trepalnice kaj zrasle same v tem času --- ampak ni še nič. :x res bi lepo prosila za kakšno pripročilo da ne zapravljam denarja kar tako, a ta lux factor res deluej?
dizzy
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 38
Na forumu od: 10. 5. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a dizzy » 31. Avg. 2015 18:37

A to se dobi samo v lekarni?
nektarina
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 2. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a nektarina » 07. Sep. 2015 12:34

ne, tega dobiš na internetu. poguglaj lux-factor.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3322
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 25. Sep. 2015 12:58

Ja ta Lux je kul zadevščina, a te kar fino udari po denarnici, če želiš potem tudi vzdrževati te dolge trepalnice, tako da ...
nektarina
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 2. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a nektarina » 16. Okt. 2015 13:01

A misliš, da moraš nanašati 2x na dan, tudi če želiš samo ohranjati stanje?! Nekako si predstavljam da trepalnice rabijo ful več na začetku, da jih res podaljšaš in spodbudiš rast, potem pa bi bilo mogoče v redu tudi če nebi tako pogosto nanašala. Ne vem, se mi zdi da sem neki takega vidla na njihovi spletni strani ali nekje. Bom še malo pobrskala in preverila.
Itak se nisem še nič odločila, bom verjetno izkoristila december in izbrala kakšen serum za trepalnice kot darilo, da mi ga fant kupi- :D Samo še odločit se moram,. hehehe.
Westi
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 35
Na forumu od: 20. 4. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Westi » 30. Jun. 2016 12:58

A mislite drugače, da ta Luxfactor res deluje kaj? Vidim da ga tudi na Cosmotu testirajo neke zajčice. A je katera sprobala in lahko poroča? Ne zaupam glih takim promo objavam. :D
Zerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 35
Na forumu od: 13. 9. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Zerina » 06. Jul. 2016 9:40

Westi, sem jaz tudi tak skeptik :D ne zaupam ravno na prvo žogo, sploh pa kadar se gre za bolj občutljive predele, kot so oči
Ampak sm se odločla tvegat, ker mi je ta Lux Factor serum soseda ves čas hvalila, pa tud pri njej sem opazla, da pali. zdej ga uporabljam že kakšna 2 meseca in sem fuuul zadovoljna. v petek pri frizerju sem pa izvedela, da isti serum deluje tudi na obrveh, tko da moram še to sprobat, kr mam tako slabe, da si jih moram ves čas risat z barvico :(
Sandra_M
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 15
Na forumu od: 20. 9. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Sandra_M » 09. Feb. 2017 14:56

Se mi zdi, da se zadnje čase samo še o teh serumih povsod govori in oglašuje :) Se mi je nekaj časa zdelo to kar nekaj, ampak zdaj pa resno razmišljam, da bi sprobala, ker bi rada izboljšala stanje svojih trepalnic, ki so kar boge, švoh,veliko odpadajo.. moram jih spraviti nazaj u lajf :) veliko je govora o ricinusovem olju, ali res tako deluje in kje se ga kupi? tu veliko omenjate tudi lux factor serum - se splača dati malo več denarja, je res tako učinkovit? Že vnaprej hvala.
Ellona
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 34
Na forumu od: 21. 9. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Ellona » 10. Feb. 2017 16:44

Sandra_M jaz uporaljam ricinusovo olje za obrvi že kar nekaj časa, in lahko povem da definitivno deluje :) torej bi moralo delovati tudi na trepalnicah. Lahko probaš, ker sploh ni drago :) jaz imam eno stekleničko že cca 2 leti, dobi se ga pa v lekarni.

Je veliko cenejše kot pa razni serumi..
Sandra_M
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 15
Na forumu od: 20. 9. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Sandra_M » 16. Feb. 2017 13:50

Najlepša hvala za odgovor. Sliši se super in ugodno, bom pa res najprej ricinusovo olje preizkusila, da vidim če je res tako čudežno.. Pa potem mogoče še kakšen serum, berem in slišim, da so super. Bomo videli :) Hvala še enkrat in lep dan želim.
Westi
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 35
Na forumu od: 20. 4. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Westi » 22. Feb. 2017 14:35

Živjo, Sandra_M, najbolje da preizkusiš nekaj različnih stvari - tega je sedaj itak polno v prodaji - in potem vidiš, kaj ti odgovarja. Jaz sem recimo sprobala razna olja, med drugimi tudi ricinusovo, pa mi niso najbolj odgovarjala, pa še učinek je zelo majhen oz. počasen.. Serumi so bolj učinkoviti, če si bolj neučakane narave :) Meni najbolj odgovarja Lux-Factor, za katerega sem izvedela ravno tukaj. Firbec mi ni dal miru in sem ga naročila. Sedaj ga že kar nekaj časa uporabljam, mojim trepalnicam res ugaja, včasih pa ga uporabljam tudi za obrvi. Srečno s preizkušanjem in lep dan :)
Sandra_M
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 15
Na forumu od: 20. 9. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Sandra_M » 02. Mar. 2017 13:53

Westi, hvala za dodatne informacije. Bom razmislila in se še malo pozanimala o serumih. Najprej pa sprobala ricinusovo olje, je le ceneje :) Se res serum lahko uporablja tudi na obrveh? Ful fajn, da lahko hkrati še za obrvi poskrbiš, moje so čisto presvetle in si jih skos barvam, senčim.. Hvala in lp.
PerfectLook
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 7. 3. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a PerfectLook » 08. Mar. 2017 0:11

nektarina napisal/-a:a ti serumi delujejo tudi če ti trepalnice izpadajo zaradi podaljševanja trepalnic? jaz sem si jih dala podaljšat, zdaj pa mi umetne trepalnice izpadajo in zraven še moje. :nein: izgledajo kot oskubljene kokoške, tako da nujno moram nekaj narediti da popravim stanje. čisto sem razočarana da imam zdaj več težav kot prej ko sem imela samo svoje trepke. :?


Hej,

Izpadajo ti zaradi slabih materilov oz. storitve ali kot naravni cikelj izpadanja? Kajti trepalnice, podaljšane ali ne izpadajo - to je normalno, je pa res, da se pri podaljšanih to nekoliko bolj opazi.

Če si iz Lj ali okolice pa se lahko oglasiš pri meni in pogledava zakaj ti izpadajo

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov