Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Spol otroka

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Splošno
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 24. Okt 2007 10:45
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

PrispevekObjavljeno: 9 Avg 09, 2012 13:46    Naslov sporočila: Spol otroka Odgovori s citatom

Sem iskala, ker se mi zdi, da je tema že obstajala, a jo ne najdem.

Tiste, ki imate otroke, ste čutile kakšnega spola bo? Se spol otroka ujema z raznimi zgodovinski napovedmi (kitajskimi, liha-soda,...?)

Sem danes študirala to temo in ugotovila, da je moj otrok ne ustreza napovedi. Oziroma sem našla dve različni tabeli, ki sta znani med Kitajci.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 9. Dec 2009 20:57

PrispevekObjavljeno: 9 Avg 09, 2012 14:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja naslednjič bo treba dih sonca in lune upoštevat, klik
Minerva
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 22. Sep 2010 15:44
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 9 Avg 09, 2012 19:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja spola pa res ne morš čutt no wink

Sicer obstajajo vraže, da se vidi po obliki trebuha ipd ampak vsi strokovnjaki so si enotni, da je to larifari biggrin

Glede kitajskih tabelc... Pri men se sicer res ujema, ampak baje kitajci neki drugač štejejo leto (al neki podobnega - ne vem kje sem že to ujela), tako da pri nas to ne dela... Obstaja pa tud neka prilagojena tabelca - če verjameš v to...

Sicer pa, a je važno?
Nazaj na vrh
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 28. Jul 2005 19:28

PrispevekObjavljeno: 9 Avg 09, 2012 19:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa če bi enostavno rekli takole : ženske imamo dve kopiji kromosoma x, moški pa x in y, ta potem določa spol otroka(torej moški) in ne ne vem kakšne zgodovinske napovedi.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 24. Okt 2007 10:45
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

PrispevekObjavljeno: 9 Avg 09, 2012 21:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Minerva je napisal/a:
Ja spola pa res ne morš čutt no wink

Jaz ga tudi nisem čutila. A sem nekje brala, da 75% žensk čuti kaj nosi. In večina punc mi pravi, da one so pa točno vedele kaj bo, ne da bi vprašale.
Nazaj na vrh
disketa
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 11. Avg 2009 21:00

PrispevekObjavljeno: 12 Avg 12, 2012 12:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moja mama je čutila da bom punčka..
Nazaj na vrh
slovenc79
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 22. Jul 2011 1:37

PrispevekObjavljeno: 12 Avg 12, 2012 12:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

enkrat sem bral da če je sex nahitrco je več možnosti da je fantek, če je pa počasen pa več možnosti da je deklica..
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 8. Maj 2010 17:14

PrispevekObjavljeno: 12 Avg 12, 2012 12:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

baje moreš med sexom met škornje obute da bo fantk al kako lol lach
Nazaj na vrh
slovenc79
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 22. Jul 2011 1:37

PrispevekObjavljeno: 12 Avg 12, 2012 12:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.intimatemedicine.si/seksologija/kako-vnaprej-dolociti-otrokov-spol/
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 27. Jan 2009 8:29
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: 23 Avg 23, 2012 12:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz sem imela občutek da je punčka in tudi po neki katajski tabeli naj bi bila punčka in res je bila
Fatalna
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 3. Jul 2012 12:49

PrispevekObjavljeno: 23 Avg 23, 2012 13:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hehe glede na vse zdele prebrano bo moja (če bom kdaj imela otroke) punčka biggrin (upam no!). Sem pa slišala, da če sexaš pred ovulacijo, da je več šans da bo punčka, ker so bolj trpežne biggrin .
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Splošno Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1