Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Barvanje trepalnic
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
princesss
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 18. Okt 2004 7:56

PrispevekObjavljeno: 18 Okt 18, 2004 8:07    Naslov sporočila: Barvanje trepalnic Odgovori s citatom

Pozdravček!
Zanima me, če se je katera že poslužila barvanja trepalnic! Kako so potem izgledale? Ali jih tako barvanje lahko uniči?

TNX!! Razz
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
steLLcy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 9. Avg 2004 6:24
Kraj: CeLjE

PrispevekObjavljeno: 18 Okt 18, 2004 8:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja js sm to kr parkrat že delala, sam mam kr občutljive oči, pa so me fullll pekle drugač je pa res ful fajn ker maš pol tak fajn črne trepalnice, si jih ni treba z maskaro sploh.....
pa za obrvi je tud fajn
Nazaj na vrh
Ninica
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 28. Jun 2004 8:43
Kraj: velenje

PrispevekObjavljeno: 18 Okt 18, 2004 9:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

moje kolegice so si tut večkrat barvale trepanice...jz sm tut misnla it pa pol nisem šla ker so rekle da baje res ful peče...sam bom pa v prihodnosti tut šla,ker mi gre na živce da mam svetle trepalnice in se morm pol res skoz mazat...drgač pa ni drago..pred 3 leti je blo pr nas 500 sit..zdj je verjtn mal dražje.
steLLcy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 9. Avg 2004 6:24
Kraj: CeLjE

PrispevekObjavljeno: 18 Okt 18, 2004 9:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

če ne si pa kupiš vse potrebno pa si doma to delaš, al pa ti kolegica/mama/sestra dela.... wink
Nazaj na vrh
Klea
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 28. Jun 2004 13:35

PrispevekObjavljeno: 18 Okt 18, 2004 9:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Trapalnice si lahk pobarvaš pri kozmetičarki. Mislim da stane okol 500sit. Traja pa okol 2-3 tedne odvisno kolk boš v stiku z vodo. Ta metoda je dobra za take lenobe kot sm jst.
bad_girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 3. Sep 2004 14:03
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: 18 Okt 18, 2004 12:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Klea je napisal/a:
Trapalnice si lahk pobarvaš pri kozmetičarki. Mislim da stane okol 500sit. Traja pa okol 2-3 tedne odvisno kolk boš v stiku z vodo.

Neki tacga ja. Lahk ti pa nardijo tut v frizerskem salonu, kjer poleg friziranja nudijo še kakšne storitve. Drugač sama nism bla bogvekaj impresionirana, po mesecu dni nimaš nič več..pa še fuuul peče ko ti to dela... cry
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
girl007
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 30. Jul 2004 13:17
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 18 Okt 18, 2004 13:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

In kolk časa pa pol to peče, jest sm tud občutljiva kar je v zvezi z očmi.
Pa samo tolk časa drži al kaj?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
LUMIDEE
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 26. Sep 2004 23:10

PrispevekObjavljeno: 18 Okt 18, 2004 14:07    Naslov sporočila: hey Odgovori s citatom

Hey
Jaz sem poskusila...
Izgled je zlo dober vsaj meni se je tak zdelo. Drži pa ti kake tri tedne tisto itenzivno močno!

Postopek poteka tako da pridešš seveda k kozmetičarki (če si iz maribora priporočam Ksenijo Pehlič) Se vležeš al kak pač majo tam nareto,...ti malo očisti okrog očk..podloži pod trepalnice vato ti zapreš oči ..namaže ti gor barvo..in tak ostaneš 10 minut...malo je mučno mogoče te malo peče ampak mene sploh ni tak da nič panike:)pol ti pa vse skupaj spere..pa če te peče ko opreš oči ti pol še malo spere..in to je to...
cena pa okrog 1000 sit...ne vem čist točno ker je meni nardila zastonj:)
Rekla pa je da ne poškoduje trepalnic da je v bistvu vse skup tud negovalno..skratka nič škodljivega!

Je pa fajn ker se pol kakih 3 tedne ne rabiš mazat z maskaro..meni je držalo kr dost dalje. Jaz sme si pa vse skup dala delat med poletjem ko sem bila na morju pa to..ke rje dost fajn:) nič packanja itd...skratka priporočam:)

LP

pa pojdi k kozmetičarki je bolj varno..ker se le dela z nizkimi konsentrati peroksida.
Nazaj na vrh
¤MajC¤
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 3. Avg 2004 12:17

PrispevekObjavljeno: 18 Okt 18, 2004 14:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prvic slisim za to.Sam mam tk občutlive oči da ne wem če bi si upala to nardit.bi me blo strah da bi mi kaj barve v oko kapnlo al pa kj takega.sicer pa nism tak obremenjena da bi mogla vsak dan zgledat tipi topi namazana pa to tak da...
Nazaj na vrh
deborah
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 9. Okt 2004 14:37
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 18 Okt 18, 2004 15:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kva vse že obstaja! jst prvic slism za to. ampak men ni treba barva trepalnc k mam ža tko al tko črne biggrin
Nazaj na vrh
suhica
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 31. Avg 2004 22:39
Kraj: sirni svet

PrispevekObjavljeno: 18 Okt 18, 2004 19:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

a kera priporoca ksno kozmeticarko k to dela u lublani ?
Nazaj na vrh
marateja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 25. Jun 2004 18:45
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 18 Okt 18, 2004 20:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kva a to tud obstaja? A je še kej obstaja kar si v današnjem času ne bi dal pobarvat?
Jst si tega sploh ne predstavlam.
uršy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 6. Jul 2004 22:35
Kraj: najlepše mesto

PrispevekObjavljeno: 18 Okt 18, 2004 21:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

suhica je napisal/a:
a kera priporoca ksno kozmeticarko k to dela u lublani ?

Jst hodm k Branki Jager KOZMETIKA na Trubarjevi - zdej je vhod iz dvorišča Napolija. top

Jst hodm vedno k njej. Barvam si pa trepalnice (sploh polet) in obrvi, ker sm blonda in mam tut to vse bl blond. biggrin
Nazaj na vrh
suhica
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 31. Avg 2004 22:39
Kraj: sirni svet

PrispevekObjavljeno: 19 Okt 19, 2004 23:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

evo sm sla danes in sicer u frizerski salon. placala sm 1100sit in sm ful zadovolna biggrin
use skupi je trajal 15min! smile
Nazaj na vrh
marateja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 25. Jun 2004 18:45
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 21 Okt 21, 2004 0:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

suhica je napisal/a:
evo sm sla danes in sicer u frizerski salon. placala sm 1100sit in sm ful zadovolna biggrin
use skupi je trajal 15min! smile

Kako sploh zgleda to? Postopek pa to? Kva tm se usedeš un apa čopič u roke pa...
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 1 od 5