Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 19. Nov. 2015 22:03

capo di banda napisal/-a:Iz muhe ste naredili slona, za vikend bi še razumel da vam je dolgčas, samo med tednom pa kaj naj rečem odraz današnjih študentov in banke mama. Glede samega kreganja pa ne vem kaj punce tako ozko gledate, če same niste med temi puncami še ne pomeni da ni res. Imaš neko "vrsto" punc ki so potrebne da so gladko čez vsakega moškega v libidu, sem tudi sam doživel že podobne zadeve od prosenja da jo prideš poservisirat, do tujke ki zavestno nate naslanja cicike kot da nebi bile njene :roll: in se med dejanjem lepo nasmiha...(kot da ga mi v kakšni vrsti mimo grede prislonimo kateri na stegno :D pomojem bi bil vse samo človek ne, verjetno ti 24 kur in zgodba o posiljevalcu ne uide, jebiga vsi smo krvavi pa so dvojna merila kje so pa tukaj feministični zakoni??). Maš neki takih punc jih ni dosti samo tako malo pa spet ne in čisto možno je ta njegova zgodba, ker v baru imaš lahko vse od alkohola, stave ali pa pač potrebnosti punce. Glede ostalih zgodb ki jih govori dec, se bom vzdržal daljšega komentarja, ker na trenutke pretirava, ampak dobro za take spise že mora dodati malo nalaganja da je vse skupaj zapakirano v nek spis vojaka Ryana, ki je malo manj kot iz tujske legije in tavanja po puščavi in iskanja Bin Ladna, šel med navadne smrtnike, med pisatelje, med fotografe, med mešalce megle, med turistične vodiče pa še bi se našlo...to be continued.. dokler bodo spisi bo zgodba šla me prav zanima do kam bo razvlečeno, jebiga forum rab "kruha pa iger". Nebi me čudilo če bi v tujini postal miljonar :wink:

- priznam da me je ta spis zjebal


Ananhas napisal/-a:LZ: Ni moj problem, če se kdo najde v mojem pisanju.
A sem koga pozvala, posebej omenila? Ne. Torej, ti si skočil na moja pisanja in repliciral večkrat. Jaz tebe nisem.

Kar se tiče pa žalitev pa svetujem, da tudi sam upoštevaš svoj nasvet.
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 19. Nov. 2015 22:06

Od vseh postov si samo mojega premaknila a že cel dan je kurnik v temi, pa daj punca sem ti res tak trn v peti ali kaj? Če tvoj za vikend ne pride do tebe, nisem jaz kriv...
Uporabniški avatar
Royštilj
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 46
Na forumu od: 13. 11. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Royštilj » 19. Nov. 2015 22:08

capo di banda napisal/-a:Od vseh postov si samo mojega premaknila a že cel dan je kurnik v temi, pa daj punca sem ti res tak trn v peti ali kaj? Če tvoj za vikend ne pride do tebe, nisem jaz kriv...


nič bat, sej bo drugje dobila. :lol:
Zadnjič spremenil Royštilj, dne 19. Nov. 2015 22:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 19. Nov. 2015 22:10

Kar je bilo postano po opozorilu, je slo sem. ;)
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 19. Nov. 2015 22:24

Po opozorilu a objavljeno praktično hkrati... Pač sama veš koliko je ura, tudi šele ko sem napisal si z zakasnitvijo še Ananhas prestavila. Zadnjič sem zglede vaju preveč ukurcu z moderatorko pa so zgleda še kar povešeni nosovi, ker tvoj facebook prijatelj LZ ki že cel dan bluzi po temi z neumnostmi je pa očitno ne dotakljiv. Nič berem pravilnik pa vidim da nikjer ne piše da je za kakšne drugačna pravila, pošten forum tako kot naša vlada pa vsi lajate čez njih, a sami ubistvu delate razliko in malo korupcijo... Klin se s klinom zbija, e moji levičarji dejmo še begunce bom mela več surfcouching kjer bom bogu čas kradla...Poden res kdo vodi forum, to je kot da bi slepec vodu slepca, a vsi neki večni študentje z hiper intieigenco ki kar puhti iz vas ... Pa ne me sedaj še kam prestavit, sem naredil kritiko v pravi temi.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 19. Nov. 2015 22:30

Ananhas, tukaj sva zaključila, oba veva kaj se je mislilo, neko sprenevedanje bo izpadlo neumno. Če sem te karkoli prizadel, oprosti. In to je to iz moje strani.

Capo, iskreno, sem bil totalno kurčev vojak :D .
Nisem se bril, telovadil sem individualno, neprestano sem se kregal z nadrejenimi, sistem sem nategnil 1000x in po prostovoljnemu služenju nisem imel nobene motivacije več.
Nikoli, ampak res nikoli, pa nisem zajebal sovojaka ali delal malomarno.
In zato sem šel ven, ker sem si mislil da zasedam mesto nekomu bolj motiviranemu.

Če so pa moji kolegi luftarji, ne bi rekel, ker freelancerji ponavadi še bolj garajo. Dokler nisem videl koliko dela gre v varenje piva, in celo logistiko, bi klel na 4 evre vredno steklenico piva.
Isto s pisanjem, knjiga je 2, 3 letni projekt, osnutek, pisanje, popravlanje, urejevanje, beta testiranje, iskanje založnika....
Tako da delati nekaj kar te res veseli, je 10x težje kot iti ob sedmih v službo in biti ob treh doma.
Tako da, upam da bom nekoč luftar po tej logiki.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 19. Nov. 2015 22:36

^^ Ja, vsi nasi trije posti v 'priznam da' so bili prakticno istocasno napisani, tega se zavedam. Ampak to ne spremeni dejstva, da sta bila vajina objavljena PO opozorilu, zato sta prestavljena semle. In ce nisi opazil, je opozorilo bilo napisano takoj po nekulturnem postu mojega fb prijatelja LZ-ja ;)

Nimam pojma, kdaj si koga uku*cu. Zadeve s foruma mi ne kratijo spanca :) Sem prevec zaposlena s surfcoucherji.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 20. Nov. 2015 0:04

sirova štručka napisal/-a:mimogrede sarijanevemkaj, ti kar prestavljaj off topice v klepetalnico... zaradi prestavljanja, brisanja, spreminjanja postov in potem še foruma, je danes forum tam kjer je... 5 rednih bralcev in trije redni nastopači.


Lol, v vsem casu sem vsega skupaj prestavila par anket in pescico postov. Mislim, da za stanje na forumu ne mores kriviti mene.. Aaaampak - Hvala za konstruktivno mnenje. :) Ce gremo moderatorji se komu v nos, naj se prosim zglasi pri Sunshine, pa naredimo novo glasovanje. Toliko fer pa moramo bit.

Thank you & come again!

Slika
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 525
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 21. Nov. 2015 11:33

sirova štručka napisal/-a:mimogrede sarijanevemkaj, ti kar prestavljaj off topice v klepetalnico... zaradi prestavljanja, brisanja, spreminjanja postov in potem še foruma, je danes forum tam kjer je... 5 rednih bralcev in trije redni nastopači.


Močno dvomim. Na tem forumu se po mojem mnenju še premalo posega v offtopice. Odpri si eno naključno temo (tu mislim predvsem na podforum čustva in sex) pa boš kmalu ugotovila, da so vse teme popolnoma zašle, če kdo išče nasvet za določen problem ga težko najde, ker so vse teme nasmetene z offtopicom. Mene kot uporabnico to veliko bolj odbija, kot pa en forum, kjer se vse ''nastopače'' takoj blokira (itak po navadi pišejo same bedarije in odpirajo zlajnane teme, že stokrat prežvečene), sproti prestavlja/briše offtopice, ki samo smetijo temo in delajo celoten forum nepregleden.

Na začetku zna biti tak način zelo naporen za moderatorja, ampak sčasoma se obrestuje, ker na forumu ostaja resen folk, ne pa taki, ki se jim gre samo za 5 minut provokacije. Je pa res, da bi ta forum brez pravokatorjev že zdavnaj izdihnil. :P Če uporabniki vejo, da ne bo sankcij za ''smetenje tem'', imajo itak še toliko večje veselje.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 22. Nov. 2015 14:09

Royštilj napisal/-a:
hayley napisal/-a:-mene je tudi strah ob misli,da bi bila z enim in istim do konca življenja. Nevem,a je to normalno al je znak, da potem tisti fant ob katerem imaš ta občutja pač ni pravi..

strah te je, da v zvezi ne boš zdržala z ne kaj preveč atraktivnim tipom ...
-perfektn večer..hrana v postelji,gledanje serij,smeh,potem pa med izbiranjem kater film bi pogledal pade še en hud sex
-da zdej sta dva in nism zihr, če ne bo treba kaj zreducirat..kmalu…samo s tanovim mi sex sploh ni tolk zlo dobr..škoda
-ma ja..V dvoje je res kar hud


...no ja, stvar je dokaj jasna. Ponavadi se s takšnimi vprašanji ubadajo seksualno nekonservativne ženske. V najslabšem primeru boš samska mamica.



. Tako se je en indijec na indija partiju prelevil v totalnega creepyja, ki je še cel žur samo stalkal in buljil..

ja kateri indijec pa še ni bil ceepy - majhnu, kosmatu, nič kurca pa napol feminilnu :lach:
klik:
http://efukt.com/21208_Gimmie_Yo_Numba.html
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 22. Nov. 2015 14:16

Flavij napisal/-a:Izgleda, da sta S & S tipični Slovenki.
To razkritje bi lahko odprlo debato o izjemno tolerantnem odnosu Slovencev do pijančevanja (mularije ob vikendih) in prostituciji, ki jo velik del Slovencev želi legalizirati.
Njegov glavni problem je namreč (bil) alkoholizem. Nič čudnega gleda na to, da je že v zgodnjih dvajsetih (Platoon, Wall Street) doživel vrhunec kariere.


Nesanica napisal/-a:...
... da mi gre na živce, kako te vsi napadejo, če rečeš kaj proti beguncem. Dejstvo je da pač ne razumem Islama in ga ne podpiram in ne maram da povsod vlačijo to svojo kulturo s seboj. Če sem jaz pri njih se jim prilagodim oni pa ni šans da bi se vsaj malo prilagodili. Še fak... vozniško bi imeli z burko in svoje šeriatsko pravo (ki si ga lahko nekam vtaknejo :rolleyes: )
...


http://www.siol.net/novice/svet/2015/09 ... tska_kriza



Se strinjam, da je to pri nas velika problematika, a nimam pojma, zakaj bi bil potreben nek Charlie Sheen, da sprozi debato o tem. Legalizirana prostitucija je pa cisto druga tema.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Nov. 2015 16:25

Flavij napisal/-a:Izgleda, da sta S & S tipični Slovenki.
To razkritje bi lahko odprlo debato o izjemno tolerantnem odnosu Slovencev do pijančevanja (mularije ob vikendih) in prostituciji, ki jo velik del Slovencev želi legalizirati.
Njegov glavni problem je namreč (bil) alkoholizem. Nič čudnega gleda na to, da je že v zgodnjih dvajsetih (Platoon, Wall Street) doživel vrhunec kariere.


Charlie Sheen je živel takšno življenje kot ga je, je odrasla oseba, in sam nosi svoje breme.
Edino kar je meni spornega pri vseh tej situaciji. je to da je tajil svojo bolezen.

In glede tolerance pri alkoholu in drogah, če ne vpliva neposredno nate, te boli k***c. Ljudje so dovolj stari, da vejo kaj so posledice, in kaj počnejo...igrati se nekega sodnika ali moralnega policista, je neumno in nepotrebno.
Jaz sem se tudi smukal okoli ene punce, ko mi je pač povedala da občasno jemlje party droge, me pač ni več zanimala..nisem ji pa spuščal moralnih mačkov, ali ji govoril kaj je dobro ali slabo zanjo.

Če ti pač nekaj ni všeč, greš stran :D.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Nov. 2015 19:34

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 24. Nov. 2015 21:07

^^vzamem modro

Čeprav, ker ne maram roza in rumene barve, si vedno vzamem to barvo brisače da si obrišem svojega kolega...tako da, imej roza brisačo :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Nov. 2015 21:36

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:11, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov