Pridružen/-a: 11. Apr 2011 17:50 Prispevkov: 54 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 7 Jan 07, 2012 20:20 Naslov sporočila: Matura: Psihologija
Pozdrav,
na maturi imam psihologijo, vendar sem žal brez kakovostnih zapiskov . Je kdo tukaj že opravil maturo oz opravlja maturo iz tega predmeta in bi bil pripravljen posredovati rešene pole,zapiske,mnenje,vire do ostale literature, saj bi rada ta predmet opravila čim boljše. Piši na ZS
Pridružen/-a: 8. Okt 2010 16:28 Prispevkov: 480 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 17 Jan 17, 2012 13:17 Naslov sporočila:
Jaz sem se učila iz te knjige, lansko leto, par dni pred maturo pa sem 5 pisala ... se mi zdi, da so maturitetne pole,sestavljene ravno na podlagi tega učbenika...lepo je razložen, dost razumljivo napisan
Torej moj nasvet, predelaj to knjigo, si sprintaj use pole na ricu in jih reš, pa si zmagala _________________ Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
Objavljeno: 3 Apr 03, 2013 20:56 Naslov sporočila:
Baje da je. Men jo je prfoks priporoču k ma pač maturo čez. Pa še za en učbenik mi je reku tko, da mam lepo dva.
Spoznanja in dileme psihologije al neki takga pa Uvod v psihologijo. _________________ Tu es dans toutes mes pensées.*
Ja js sicer delam poklicno maturo + 5 predmet psihologija in sta mi 2 kolegici omenle ta učbenik. Mi je pa ena omenla tud ta drug učbenik, uvod v psih. ampak baje da je tko use že v tem modrem
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnih mest soglašate s piškotki.