Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Cosmopolitan junij 2013
Hitri recepti
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kuhinja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
laram
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 29. Sep 2004 20:15

PrispevekObjavljeno: 23 Mar 23, 2005 22:26    Naslov sporočila: Hitri recepti Odgovori s citatom

No, tukaj pa lahko pristavi svoj piskerček vsaka, ki ima v mislih kakšen dober, hiter, ... recept ...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Dalila
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 5. Avg 2004 18:49
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 23 Mar 23, 2005 22:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No sem že nekaj časa razmišljala da bio objavla tako temo, fajn da si jo.

Sicer pa sem jaz bol slaba kuharica, najraj kupujem kaj že pripravljenega, npr. kupim uncleBans sladkokislo(ali kero drugo) omako, dodam narezanega purana ali piščanca in to prelijem čez riž.

Al pa kupim zmrznjene morke sadeže in pelate, na olivnem olju prepražim malo česna in nato dodam morske sadeže, ki jih prej prelijem z vročo vodo, da se že mal odtalijo. sadeže popražim cca10 min, nato dodam še pelate za ene 10 min, malce morda še solim in spet na riž. Odlično res.

Riževa solata: Rabiš riž, Papriko, paradižnik, koruzo, korenje, in še kakšno zelenjavo, sir, tuno, kislo smetano.
Riž skuhaš-logično, dodaš ostale sestavine, zmešaš in dobiš odlično poletno kosilo.

A se opazi da mam rada riž. biggrin

Al pa za polet je odlična kumarična solata, naribaš kumarce, jih soliš, počakaš mal da spustijo vodo in jo odliješ, dodaš kislo smetano in la, je odlična solata pred teboj.

Za pit za polet, je tud super, tekoči navadni jogurt v katerega narežeš kumare, hraniš v hladilniku in je odlična osvežitev.

Veselim se vaših receptov. Pa ne kaj zakompliciranega pisat, da bom znala pripravt. lol
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 11. Okt 2004 21:30

PrispevekObjavljeno: 23 Mar 23, 2005 23:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ko sem sama doma si vedno skuham torteline s kislo smetano. Mmmm. Naj katera doda smeška, ki se oblizuje smile
Ni packanja z omako, okus pa je božanski.
Vem, da to ni ravno neka kuharska umetnina je pa hitr pripravljeno.
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 21. Mar 2005 13:11
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: 23 Mar 23, 2005 23:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ooo ful fajna tema smile moj najhitrejši recept je Bali riž z bučkami, in mi je full dober. Bali riž zato, ker je hitro skuhan, pa še pocast ni, tako da maš celotno jed pripravljeno v 10-15 min.
Nazaj na vrh
Tamala`
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 31. Jan 2005 22:55
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 23 Mar 23, 2005 23:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

U jst mam pa kr ene par dobrih in hitrih receptov...a pa to velja samo za kosila ipd ali tudi kakšne sladice? smile

Hm...zdj nazadnje sem si naredila palačinke in noter potem zavila koščke paradižnika in zelene solate ter tuno, prelila s sladko-kislo smetano in potresla z origanom... mnjami smile
Nazaj na vrh
baby girl
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 18. Feb 2005 16:32
Kraj: ko bi biu vsaj los angeles

PrispevekObjavljeno: 23 Mar 23, 2005 23:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hm...joj...verjetn mi recepta kk si palacinke s cokolado spect ni treba razlagat lol ....pa kak se sendvic nardi tud ne biggrin ....pa prej sm opazla d znate muffije tud pect smile ....hja no pol mi pa ne ostane nc nix weiss
svetovna kuharca ni kej wink
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 23 Mar 23, 2005 23:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

opa pozabila recept: riž postekleniš na sončničnem olju, lahko prej tudi popražiš čebulo če se ti da, meni se ponavadi ne, dodaš na kockice, al pa trakce narezane bučke, soliš, popraš, dodaš začimbe, ki ti ugajajo in zaliješ z vodo, še bolje pa je če imaš pripravljeno kakšno dobro juho. Dobro premešaš, kuhaš na zmernem ognju v pokriti posodi in "voila". Za prste polizat, še :angel: bi jedl smile
Nazaj na vrh
||MuCkAa
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 1. Dec 2004 11:54

PrispevekObjavljeno: 24 Mar 24, 2005 1:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dalila je napisal/a:
Riževa solata: Rabiš riž, Papriko, paradižnik, koruzo, korenje, in še kakšno zelenjavo, sir, tuno, kislo smetano.
Riž skuhaš-logično, dodaš ostale sestavine, zmešaš in dobiš odlično poletno kosilo.

Al pa za polet je odlična kumarična solata, naribaš kumarce, jih soliš, počakaš mal da spustijo vodo in jo odliješ, dodaš kislo smetano in la, je odlična solata pred teboj.

Uuu Dalila kake luste si mi zdaj naredila s to rizevo solato...smile mmm bi kar probala... smile
To kumaricno solato pa tudi jaz delam... samo jaz dodam se luk, rdeco papriko (v prahu) in posolim smile mmmm

metuljčica je napisal/a:
Ko sem sama doma si vedno skuham torteline s kislo smetano. Mmmm. Naj katera doda smeška, ki se oblizuje

O ja, to si jaz tudi delam in je zelo dobro smile
Nazaj na vrh
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 23. Jul 2004 12:48

PrispevekObjavljeno: 24 Mar 24, 2005 12:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

koncno ena resnicno dobra tema biggrin ko najdem kaj pametnega posredujem, za zdaj pa bom samo se sline cedila zravn vasih postov biggrin
ce pa se komu da naj mi poslje kak vegetarijanski recept (lahk na ZS), bom vesela biggrin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
krEna
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 21. Avg 2004 20:31

PrispevekObjavljeno: 24 Mar 24, 2005 13:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

metuljčica je napisal/a:
Ko sem sama doma si vedno skuham torteline s kislo smetano. Mmmm. Naj katera doda smeška, ki se oblizuje smile

Samo eno vprašanje - a samo torteline in smetano ali daš še kej drugega notri! Nisem še probala se pa zanimivo sliši!
Nazaj na vrh
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 16. Nov 2004 13:25
Kraj: BLTNC

PrispevekObjavljeno: 24 Mar 24, 2005 13:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krEna je napisal/a:
metuljčica je napisal/a:

Samo eno vprašanje - a samo torteline in smetano ali daš še kej drugega notri! Nisem še probala se pa zanimivo sliši!

Jaaaaaa,to tortelini so zakon!!! Mlajsk,kak bi jih zaj jedla
Gregec
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 17. Jan 2005 12:04

PrispevekObjavljeno: 24 Mar 24, 2005 13:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A je že Kdo, eh sej tu ste same ženske, Katera probala "pogrej in pojej"?

A mislite da ni to preveč umetno in nezdravo?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
CommandykA
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 3. Nov 2004 17:49
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 24 Mar 24, 2005 13:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Gregec je napisal/a:
A je že Kdo, eh sej tu ste same ženske, Katera probala "pogrej in pojej"?

A mislite da ni to preveč umetno in nezdravo?

jaz probala smile...ne vem ce je je ravno pogrej in pojej je pa nekaj zloooo podobnega...v posodici dobis hrano pol pa v mikrovalovni zagrejes..jaz sem jedla pasulj s klobaso in je bil kr uziten no...saj konec koncev to ni nic drugega kot skuhana hrana pripravljena tako da se lahko pol se segreje .. pac ma vrjetno kake stvari da pol to vse skupaj malo dlje drzi..na kratko : NI SLABO Razz
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka

PrispevekObjavljeno: 24 Mar 24, 2005 14:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sAdie je napisal/a:
koncno ena resnicno dobra tema biggrin ko najdem kaj pametnega posredujem, za zdaj pa bom samo se sline cedila zravn vasih postov biggrin
ce pa se komu da naj mi poslje kak vegetarijanski recept (lahk na ZS), bom vesela biggrin

Jaz se tudi priporočam. Bi rada kak nov vegi recept zvedla kleeblatt
Nazaj na vrh
*melby*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 23. Jul 2004 13:58

PrispevekObjavljeno: 24 Mar 24, 2005 15:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dalila je napisal/a:
...

A se opazi da mam rada riž. biggrin
...

Uff, tole bo pa treba probat freude jst mam tud ful rada riž.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Kuhinja Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Naslednja
Stran 1 od 21

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z obiskom in uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.

zapri