Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Cosmopolitan junij 2013
Kateri šampon uporabljate?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 20. Jul 2005 15:44
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 14 Feb 14, 2012 13:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala Teah smile

Je katera probla od Keune So Pure? Je naraven.

Ufff težka je izbira, ko je toliko produktov, pa izgleda, da vsaki ustreza kaj drugega smile že sto let iščem THE šampon, kako bi bila vesela, če bi ga našla in otem obdržala celo življenje istega. Mater to je skoraj tako kot pri tipih wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Teah
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 1. Apr 2011 20:34

PrispevekObjavljeno: 14 Feb 14, 2012 15:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lia7bibi je napisal/a:
jz mam že neki časa Herbal essences (hello hydration,tak moder) in sem super zadovoljna, pa mam zeloo dolge lase.ne uporabljam balzama, ker mi preveč zmasti lase,pa mam še vedno sijoče in gladke lase.in res lepo dišijo po njem smile
prej sem uporabljala loreal elseve-roza,pa je bil kr uredu,sm ta je še boljši cool

A se ti drugače hitro mastijo lasi? Ker jaz bi tega rada probala pa nisem ziher, če bo vredu.
mancHa_
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 14. Feb 2012 16:19

PrispevekObjavljeno: 14 Feb 14, 2012 16:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

če bo katera poskusila ta šampon Joico, naj mi prosim poroča kakšen je smile Ker js rabm dobr hranilni in negovalni šampon, ker mam razcepljene konice pa ful mi ne rastejo lasje ker mam uničene naja tko da kakšni dobri predlogi so zelo dobrodošli smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
legally blonde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 2. Jan 2005 21:14

PrispevekObjavljeno: 14 Feb 14, 2012 17:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^Dokler ne postrižeš uničenih konic, noben, še tko super šampon ne bo pomagu lasem ...

Pol bi pa js prej u kšno masko za uničene lase investirala, ne tok u šampon.
mancHa_
Sramežljivka
Sramežljivka

PrispevekObjavljeno: 14 Feb 14, 2012 17:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

legally blonde je napisal/a:
^^Dokler ne postrižeš uničenih konic, noben, še tko super šampon ne bo pomagu lasem ...

Nazadnje urejal/a mancHa_ 14 Feb 14, 2012 17:38; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
mancHa_
Sramežljivka
Sramežljivka

PrispevekObjavljeno: 14 Feb 14, 2012 17:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Konice si strižem redno vsak mesec, dva meseca nazaj mi je frizerka postrigla 10 cmi las in mi še vedno ne rastejo. Masko uporabljam vsak teden, regenerator in olje za lase pa vsakič po pranju pa so še vedno čudni lasje nevem kaj lahko še drugega naredim..tko da pač hočem imeti en res dober šampon mogoče mi pa pomaga če mi že nič drugega ne. smile
Nazaj na vrh
_patchouli_
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 25. Apr 2008 17:57
Kraj: Na soncni strani Himalaje

PrispevekObjavljeno: 14 Feb 14, 2012 20:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mancHa_ je napisal/a:

Konice si strižem redno vsak mesec, dva meseca nazaj mi je frizerka postrigla 10 cmi las in mi še vedno ne rastejo.

Ja če si jih skoz strižeš, ne moreš met vedno daljših smile To, da ti hitreje rastejo, če si jih strižeš, je en trapast mit, ki nima nobene logike zadaj.
legally blonde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

PrispevekObjavljeno: 14 Feb 14, 2012 23:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mancHa_ je napisal/a:

Konice si strižem redno vsak mesec, dva meseca nazaj mi je frizerka postrigla 10 cmi las in mi še vedno ne rastejo. Masko uporabljam vsak teden, regenerator in olje za lase pa vsakič po pranju pa so še vedno čudni lasje nevem kaj lahko še drugega naredim..tko da pač hočem imeti en res dober šampon mogoče mi pa pomaga če mi že nič drugega ne. smile

Mogoce pa prevec enih stvari packas na lase, k ti ne pasejo nix weiss al mors pa prehrano postimat ...

Za sampon pa zal ne vem, ker mam tanke lase, k se hitr zmastijo in se cim bl izogibam raznim hranilnim samponom za poskodovane lase.
mancHa_
Sramežljivka
Sramežljivka

PrispevekObjavljeno: 15 Feb 15, 2012 15:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mancHa_ je napisal/a:

Mogoce pa prevec enih stvari packas na lase, k ti ne pasejo nix weiss al mors pa prehrano postimat ...

Ja sj čist možno da si dajem preveč stvari gor, sam nwm kaj nej sploh uporabljam naja a vi uporabljate samo šampon, balzam in masko ali še kej drugega?

Za sampon pa zal ne vem, ker mam tanke lase, k se hitr zmastijo in se cim bl izogibam raznim hranilnim samponom za poskodovane lase.
Nazaj na vrh
mancHa_
Sramežljivka
Sramežljivka

PrispevekObjavljeno: 15 Feb 15, 2012 15:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

_patchouli_ je napisal/a:
mancHa_ je napisal/a:

Konice si strižem redno vsak mesec, dva meseca nazaj mi je frizerka postrigla 10 cmi las in mi še vedno ne rastejo.

Ja če si jih skoz strižeš, ne moreš met vedno daljših smile To, da ti hitreje rastejo, če si jih strižeš, je en trapast mit, ki nima nobene logike zadaj.

Kaj lahko še drugega nardim da mi bojo hitrej rastl? jedla sm zdej en mesec neoluščeno proso in sm se naveličala ker ma tok zanč okus in vedno me je trebuh bolel ko sm to jedla, sj vrjamem da neoluščeno proso pomaga sam ga ne bom več uporabljala, v šampone za hitrejšo rast pa ne verjamem. Učasih so mi ful lepo rastl in nism mela sploh problema s poškodovanimi konicami, zdej pa že dve leti use kar mi zraste se takoj potem razcepijo konice potem tko da prosim pomagajte, vsakega predloga bom ful vesela smile
Nazaj na vrh
legally blonde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

PrispevekObjavljeno: 15 Feb 15, 2012 18:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa ksni prehranski dodatki, ala fitoval? Js vem, da sm enkrat, ze zlo doug nazaj jemala te kapsule, sam se ne spomnm vec kaksn je biu kej efekt... Je pa res, da nikol nism mela neki ful tezav z lasmi, razn tega, da so tanki, kar pa zal je kukr je.
mancHa_
Sramežljivka
Sramežljivka

PrispevekObjavljeno: 15 Feb 15, 2012 20:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa ksni prehranski dodatki, ala fitoval? Js vem, da sm enkrat, ze zlo doug nazaj jemala te kapsule, sam se ne spomnm vec kaksn je biu kej efekt... Je pa res, da nikol nism mela neki ful tezav z lasmi, razn tega, da so tanki, kar pa zal je kukr je.

o hvala ti ful, bom poskusla še kej takega ja smile
Nazaj na vrh
Dee_Dee
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 29. Mar 2012 17:23

PrispevekObjavljeno: 16 Apr 16, 2012 22:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

js pa že dlje časa iščem šampon, ker mi noben ne ustreza. sploh zadnji je bil katastrofa, ker se mi je naredil prhljaj (ki ga prej nikoli nisem imela). imam pa dolge svetle lase (sredina hrbta), ki se takoj zmastijo; glavo si moram prat na 2 dni, drugače je katastrofa evil a mi lahko katera priporoči šampon za mastne lase (konice imam pa suhe. super biggrin ), ki se ga da dobiti v slo? ne bi ravno rada po netu naročala smile s čimbolj naravnimi sestavinami... mask pa sploh ne upam dajat na lase, ker se bi mi samo še bolj mastili, imam pa olje za konice.

any ideas? smile
Nazaj na vrh
Teah
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 1. Apr 2011 20:34

PrispevekObjavljeno: 17 Apr 17, 2012 16:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dee_Dee jaz sem si pred kratkim kupila Fructis fortifying šampon (zdaj jaz sem ga kupila v Müllerju in se nekako drugače imenuje) drugače je pa za mastne lase in suhe konice, saj imam mastne lase a le konice so suhe. Men je malo izboljšal stanje ampak rezultati se "pokažejo" po desetih pranjih wink
Punica granatum
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 4. Jan 2012 15:29

PrispevekObjavljeno: 17 Apr 17, 2012 17:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Joj tudi jaz imam zelo velik probleme s šamponi.

In sicer imam zelo tanke in daljše lase, ki mi zelo radi izpadajo, umivam si jih na 2-3 dni ker se mi sicer lasišče preveč zmasti, konice pa imam suhe in uničene.

Sem že poiskusila vse možne različne šampone take proti izpadanju pa regenerativne pa take... pa je po vsakem skoraj podobna situacija....

takod a me zanima če ima slučajno katera kakšen predlog zame dobrega že preizkušenega šampona ki ji je pomagal smile

hvala že vnaprej smile
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naslednja
Stran 6 od 7

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z obiskom in uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.

zapri