Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

m80
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 21
Na forumu od: 19. 2. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a m80 » 23. Apr. 2014 13:39

zaje** sem

neko prijateljico poznam že 1 leto in zadnjič sem zvedel od kolegice da sem ji všeč. Ta punca je sramežljiva in že 6 let ni imela fanta.

No potem pa sem jo vprašal preko sms če sem ji všeč ona je bila šokirana(ker sva bila prijatelja) no vendar je napisala da sem ji všeč.

potem pa zadnjič grem do nje in jo poljubim 2x bil je kratek poljub in vem, da se dobro poljubljam (sem imel že več punc) ona pa hladno nerodno poljubi nazaj...

Ker je posebna oseba (bolj zadržana) sem sproščeno se pogovarjal o tem in onim in ji 2x rekel, če hoče biti moja punca (napaka2) je rekla ja vendar je bilo čutiti v zraku nerodnost iz njene strani.

Omenila je tudi, da je hotela bolj spontano to izvedeti, ne pa preko sms.

Vprašanja;

1)vem, kako spontano pokazati, vendar ker je bolj sramežljiva+ moja prijateljica zato sem poskusil raje preko sms, da se pripravi, ko se prvič vidiva, Kako naj sedaj popravim, da sam ne izgledam kot izgubljeni/obupan tip.

2)ali je možno, da zaradi sramežljive narave noče takoj dolgega poljubljanja in ji je nerodno in se zato tako obnaša

3) kako naj popravim, ko jo naslednjič vidim

4) ali je naroden poljub zaradi premalo prakse iz njene strani (samo en fant v mladosti)

Do sedaj teh problemov nisem imel z drugimi puncami, vendar ker je ta sramežljiva+ moja prijateljica.... ali je to zmeraj tako, da je nerodnost med dvema prijateljema, ki si izkažeta ljubezen.

fak čist se sekiram, kva sem naredu
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 8839
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Apr. 2014 14:34

Ah, ne se tolk sekirat. Rekla ti je, da si ji všeč in da bi bla tvoja punca. Povabi jo na zmenek, sama. Čimveč v živo, ne prek telefona, pa bo čist kul. Sam sramežljiva je, bo že- sploh če jo že tak al tak poznaš.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ferbc002
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 42
Na forumu od: 3. 4. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Ferbc002 » 29. Apr. 2014 7:47

Maš sramežljivo punco, problema jst ne vidm :) Moj nasvet:
Prim za volan in jo odpelj do sanj ;)
avanii
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 27
Na forumu od: 16. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a avanii » 06. Avg. 2014 22:55

Kaj misl tip, ko ti reče, da si nedostopna? Je to mišljen, da nism dovolj sproščena..al kaj
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 516
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 07. Avg. 2014 0:53

Ja, pač da si taka bolj hladna, z distanco...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1633
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 10. Avg. 2014 19:38

odvisno:

- lahko da si mu všeč ampak misli, da on tebi ni in bi rad potrditev
- lahko da si želi več tvoje pozornosti
- lahko da se pritožuje, ker bi te rad malo ..., pa bo moral v to vložit več kot dva koktaila in večerjo :D
Vsak raj ima svojo kačo.
speeeeela
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 28. 8. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a speeeeela » 28. Avg. 2014 17:10

Pa imam tudi jaz eno vprašanje.
Kljub temu, da sem stara 15 let upam, da me boste vsaj delno razumeli in jemali resno.
V okviru šolskega projekta smo se letos maja odpravili na srečanje Unesco šol in tam sem spoznala fanta. Postala sva si všeč. Star je 18 let in stanuje na Jesenicah, jaz na Ptuju.
Po tistem se nisva nič pogovarjala, kasneje pa sem ga zasledila na spletnem omrežju. Po nekaj urah pogovor me je vprašal, ''če bi bila njegova''. Torej od 5.8. sva skupaj in danes sva se po tisem prvič srečala. Vse je bilo super, vendar ko sva se poljubljala ni bilo metuljčkov in meni ni bilo preveč všeč vse skupaj. To sem mu povedala, rekla tudi, da mislim, da bi morala prekiniti, ker sva daleč in danes iz moje strani ni bilo neke privlačnosti.
Kaj pa vi mislite? Naj nadaljujeva ali prekineva to ''zvezo na daljavo''?
Mislim, da bi morali vedeti tudi, da grem letos v srednjo šolo in me je že kar nekaj fantov tukaj povabilo na pijačo ipd.
HVALA VAM ŽE VNAPREJ, ker res ne vem kaj naj! :D :D :)
Uporabniški avatar
sun
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 22
Na forumu od: 7. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sun » 28. Avg. 2014 17:21

Moje mnenje je da si si ze sama dala odgovor na svoje vprasanje :) ce ti ni blo ti verjetno tut cez cas ne bo :D nevem zgolj moje skromno mnenje :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 28. Avg. 2014 18:24

Oh, kjut :D

speeeela, mislim da se cisto po nepotrebnem sploh obremenjujes s taksnimi stvarmi, ker s tem, da te je po facebooku vprasal, ce 'bos kaj njegova' se zdalec nista zares zacela zveze :) tako da v bistvu niti nimas kaj prekinjat, videla sta se pa tudi samo enkrat. Svetujem ti, da malo pocakas.. Zdaj gres itak v srednjo solo, prisla bos v novo okolje, spoznala veliko novih ljudi.. In zadnje, kar bi zdej se potrebovala, je neka zveza na daljavo - sploh, ce ti tale tip niti ni zares vsec. :wink:
elevation
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 6. 9. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a elevation » 06. Sep. 2014 13:23

živjo.
jaz imam malo bolj nevsakdanji problem. gre pa tako. sem absolventka in imam enega profesorja, ki je še kar mlad (okoli 35-40, jaz sem 25.) stvar je v tem, da sem nazadnje pri njemu imela ustni izpit, pot sem pa sem bila pri njemu na govorilnih še 3x (zaradi mentorstva za diplomo). prvič ko sem imela ustni izpit, je potekalo vse kot ponavadi na izpitu. na ostalih govorilnih smo se pa ful začel pogovarjat in sem bila pri njemu vsakič po 2 uri (sam pogovarjal pa debatiral smo). ene parkrat mi je že omenil da mu je supr se z mano pogovarjat, men je pa valda isto z njim se kul pogovarjat. problem je, ker mam filing da vem kaj hoče..in to da men ne gre z glave. enostavno ne morem nehat razmišljat o tem. a ma kdo kakšno podobno izkušnjo?
jufka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 3. 9. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a jufka » 06. Sep. 2014 13:49

@Elevation: sem sama tudi imela tak problem (no, ga imam še nekako :D ), s to razliko, da sem vpisana v 1.letnik, tako da sem si kakršnokoli idejo morala izbiti iz glave :/ :( Če si pa absolventka pa veš, da pri temu profesorju nimaš več nobenih obveznosti in če sta oba za akcijo, sploh ne vidim nobenega problema. Če bi bila tudi sama absolventka, bi svojo situacijo mimogrede izkoristila :D Presodit moraš pa sama, kaj želiš narediti iz te situacije :)
*gorenjka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 4. 9. 2012
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a *gorenjka* » 18. Sep. 2014 12:24

Lep pozdrav vsem :)
Zanima me širše mnenje o eni stvari, ki se mi dogaja zadnji mesec. Nekaj časa sem bila prijavljena na eni izmed strani za spoznavanje novih ljudi in enkrat mi je pisal en simpatičen fant s katerim sva nekaj časa klepetala preko tiste strani, nato sva nadaljevala na facebooku in nazadnje po smsih. Rekla sem mu, da bi ga rada spoznala in je odgovoril, da bi tudi on mene rad spoznal ampak da je do konca meseca čisto zaposlen, potem se bova pa kej zmenla. Naj omenim, da je med nama kar razdalja, nekje 150 kilometrov.
Fora je pa da sm jst taka oseba, da mam občutek kot da človeku težim če mu napišem kakšen sms in zato potrebujem kakšen nasvet ali naj temu fantu pišem kar sama če kakšen dan ne piše, ali pač pustim kakšen dan da ni kontakta...Velikokrat on sam začne z smsom, vpraša kako sem in tako, tiste dneve ko se pa ne oglasi sam pa nikoli nisem prepričana ali naj mu "težim" ali ne. Ali je moškim odveč če jim vsak dan piše neznana ženska, za katero pa pravijo da bi jo radi spoznali? In še glede tega srečanja me zanima, ali naj počakam do konca meseca ali naj mu že prej kaj omenim će se bova kej prej srečala.
Hvala za pomoč :)
"Never trust a man who doesn't like dogs".
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 18. Sep. 2014 21:37

Najbolje, da res ravnas po obcutku. Sej sama vidis, koliko je odziven in kdaj/ce/koliko/kako odpisuje.. Jaz bi se na tvojem mestu res v kratkem dogovorila za pijaco. (Ce pravi, da do konca meseca nima casa, se pac zmenita za kdaj drugic.. 150km vseeno ni tako malo.. ce se bo pa slucajno se naprej neki zgovarjal pac nima interesa - in je prevelik debil, da ti to kako drugace pove.. upam, da temu ne bo tako :) )Sele takrat bosta lahko ocenila, kako stvari stojijo. Najbrz sama ves, da ljudje preko interneta pac niso taksni kot so v zivo, zato ti res svetujem, da nimas prevelikih pricakovanj do tega tipa in svojo pozornost usmeris kam drugam. Imej svoj lajf, svoje hobije, svoj krog ljudi, tole pa daj v predal 'might be', ker se trenutno res nima smisla ukvarjat z vprasanji tipa 'zakaj ze dve uri ne odpise? a sem kej narobe rekla? sigurno mu nisem vsec', itd, itd.. Ne poznas ga. Prepusti se toku in bos videla, ce bo kaj iz tega :) Samo ne pusti, da ti virtualna oseba zmesa glavo.
BlackLotus
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 28
Na forumu od: 12. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackLotus » 24. Sep. 2014 10:39

Živjo! Tud js mam en problemček, zarad katerga ne vem kaj naj sama s sabo.
S fantom sva skupaj že leto in pol in ga mam res rada, ampak počasi mi grejo njegove fore zelo na živce. Ves ta čas sem jih sprejemala in prenašala in trenutno res ne vem, kolk sem tega še zmožna. Sem njegova 1. resna punca (prej je mel samo avanturice ) in vem, da me ma na svoj čuden način rad, ampak… Odriva me iz svojega življenja. Noče se pogovarjat o svojem življenju, samo skriva vse pred mano, pa naj gre za probleme na faxu, smrt v družini… v glavnem za karkoli gre, izvem po ovinkih ali od njegovih prijateljev. Kadar ga kaj vprašam kako je s faxom ali pa katerokoli drugo stvarjo, s katero se ukvarja, ali če ga čist mimgrede vprašam kako se je imel zunaj s prijatelji, vedno dobim v odgovor »nehi mi težit« ali me pa preprosto ignorira. Če mu kadarkol povem kaj iz svojega življenja ga itak ne zanima, me verjetno sploh ne posluša ali pa če izrazim svoje mnenje glede česa, vedno dobim pridigo, da to pa ni tko, ampak je po njegovo. Moj fax (družboslovje) je itak nič vreden, njegov (naravoslovje) je pa oh in sploh.
Če se kdaj pogovarjam z njegovo mamo, sem kregana, češ kaj ji govorim kaj počneva, če greva skupaj ven, kar se pa zgodi zelo malokrat. Raje gre ven s prijatelji in ga zažura do konca in še bolj, da je potem dva dni gotov in spi, če si pa potem zaželim it z njim ven na sončka me pa ignorira in prav naj neham težit in naj se speljem domov.
Potem naslednja stvar je, da se vedno dobivava kadar ima on čas in pri njemu doma. Če se kdaj zmeniva, da pride k meni na obisk, pravi da pride čez pol ure in potem pride šele čez 2 (pa živiva 1km narazen). Kadar sem recimo utrujena od šihta (kelnarjenje) ali faxa dobim v odgovor, da sem lena, ker se nočem dobit z njim, če je on utrujen moram razumet. Moji hobiji so dolgočasni, njegovi so najboljši. In ne mislit narobe, ga rada poslušam ko govori o njih in sem se začela tud sama ukvarjat s tem, da bi mu bila bližje, da bi se imela še o nečem za pogovarjat (glasba).
Poleti sva bila sicer na morju in je blo super. Na morje sem za njim prišla 3 dni kasneje, ker sem bila bolna, on se je pa tačas dol družil s prijatelji/cami iz otroštva. Po morju sem pa opazila, da si na veliko z nekom dopisuje – prej nikoli ni visel na FBju, od takrat pa skos. Vprašala sem ga, s kom si tolk dopisuje pa je rekel da s kolegom. Mal sem podvomla, ker se je potem začel tud do mene čudno obnašat, kar ja opazila tudi njegova sestra.
V začetku enega tedna sem mu predlagala, če bi šla konec tedna na koncert (glasbe, ki jo oba poslušava) pa je rekel da ne, da se mora učit še za en izpit. Prav, ni problema. Samo da bo naredil vse izpite. Dan pred koncertom mi je rekel, da gre »jutri zvečer«, se pravi na dan koncerta, k prijatelju kartat. Prav, ni problema. Ampak imela sem zelo čuden občutek, celo noč. Naslednji dan sva se dobila in sem videla, da je utrujen. Seveda od žuranja. Vprašala sem ga, kje je bil in ni hotel povedat. Vem, da sem potem naredila napako, ampak pred njim sem šla na njegov FB in sem pač vidla, da si je dopisoval z neko prijateljico in je bil z njo na tem koncertu, na katerega sem hotela iti jaz z njim. Potem je pa še zanikal, da ne, da ni bil z njo tam, da je bil s prijateljem in sta se »slučajno« srečala.
Od tega trenutka dalje mam jaz do njega zelo mešane občutke. Tudi čedalje bolj opažam, da mi za vsako stvar pravi, da sem tečna in še bolj me odriva.
Opazila sem tudi, da sama sebi sploh nisem več všeč. Ker ja, sem mu začela težit in po tem kar se je zgodil s tem koncertom… Predenj sva začela, so mi moji prijatelji povedali, da on ful popiva, da je čist spran itd. Jaz sem ga spoznala v drugi luči in je ful v redu fant, samo nevem kaj je s tem vsem gor napisanim. Ali res delam preveč dramo?

Povedala sem mu tudi, da sama sebi nisem več všeč in da nisem več srečna v tej zvezi. Celo poslušal me je. 1. da ni začel zafkravat in ignorirat.
Zdej je pa že neki dni super sladek in vse. Jaz pa ne vem kaj naj, ker me je strah, da bo spet vse isto.
Stara sva pa 23 (jaz) in 25.

Upam, da je dovolj razumljivo napisan vse in že vnaprej hvala! ^_^
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 24. Sep. 2014 11:38

Sedaj imas mesane obcutke? :eek: A se ene prav nic nimate rade?
Po postu sodec, te tip niti najmanj ne spostuje in ni mi jasno, zakaj bi kdorkoli imel taksnega cloveka v svojem zivljenu - sploh partnerja.

Pa sem raje crazy cat lady kot z nekim popolnim doucheom v zvezi, hvala lepa.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov