Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Sončna očala
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 49, 50, 51  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Moda
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pjotra
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 25. Avg 2004 13:47

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2004 13:18    Naslov sporočila: Sončna očala Odgovori s citatom

Ali nosite sončna očala? Kaj vam je najbolj pomebno pri nakupu sončnih očal in koliko denarja ste pripravljene odšteti za njih?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kitty
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 10. Avg 2004 12:10

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2004 13:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jst sm se jih navadla redno nosit komaj letosnje poletje, za njih pa sm dala 10000 (so mele 50% popust).. in sm pa kar zadovolna.. rajsi sm dala malo vec in so kvalitetna, kot pa da kupim ene za 2 jurcka in je isto kot da jih nebi mela cool

Nazadnje urejal/a kitty 6 Jun 06, 2005 9:44; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
*˙KiM˙*
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 3. Nov 2004 11:40
Kraj: Earth

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2004 13:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja jaz mam kar rada soncna ocala. Sluzijo kot modni dodatek pa tuki scitijo nase oci. Do sedaj sem nosila bolj sportna soncna ocala. Ampak imam naslednjo pomlad v planu kaj od chanela ali D&G.
fiona
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 6. Avg 2004 13:41

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2004 13:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

soncna ocala so zakon! jaz obozujem sportna od adidasa, pa oakly so dobre...
od elegantnih pa bolj katere mi pasejo..(tezko)... Ampak na sportanju pa obvezno, sploh taka lahka...

uau, spomini na poletje....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
_n_j_i_n_s_a_
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 12. Okt 2004 11:33
Kraj: Ljubljana-Fužine

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2004 13:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja, jaz jih tudi obožujem, lepo sediš na soku, daš očala in opazuješ punce biggrin
fiona
Debatorica
Debatorica

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2004 13:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

_n_j_i_n_s_a_ je napisal/a:
ja, jaz jih tudi obožujem, lepo sediš na soku, daš očala in opazuješ punce biggrin

saj za nas isto velja, opazujemo fante... to je zelo koristna in pomembna lastnost....
Nazaj na vrh
girl007
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 30. Jul 2004 13:17
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2004 13:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jest tud nikol nism nosila sončnih očal, letos se mi je pa tolk uzačel bleščat, da sm si jih kupila. Dala sm 18k, ampak se jih še nism čist privadila, sam če je res nevzdržna svetloba.
No sam se trudim, morm na učke merkat. smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
¤MajC¤
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 3. Avg 2004 12:17

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2004 14:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fiona je napisal/a:
od elegantnih pa bolj katere mi pasejo..(tezko)... Ampak na sportanju pa obvezno, sploh taka lahka...

Men sotut oakly zakon biggrin Sam ce bi ble kaj cenejse se tut nebi kaj extra bunla smile
Nazaj na vrh
fiona
Debatorica
Debatorica

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2004 14:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

¤MajC¤ je napisal/a:
fiona je napisal/a:

Men sotut oakly zakon biggrin Sam ce bi ble kaj cenejse se tut nebi kaj extra bunla smile

ja drage so. Jaz spadam med tiste butce, ki za sportni kos dajo vse, pa ceprav nimajo za kavbojke... nix weiss
Nazaj na vrh
nogica
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 25. Sep 2004 12:44

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2004 17:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

js mam full rada sončne špegle....pa še komot jih dobim,k mi dost pašejo na obraz smile največ jih mam z mangota,zdej sm najdla še ene full dobre v loli :)aja pa adidas so tut kr dobre
za bordanje mam pa tut js oakley špegle in sm full zadovolna z njimi
Nazaj na vrh
FairyAngel
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 6. Okt 2004 14:11
Kraj: Svet mojih sanj :)

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2004 17:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sončnih očal ne nosim pogosto, ampak bi jih zaradi leč verjetno morala... Confused Sem pa razmišljala že o nakupu kakšnih malo boljših, pa je potem vedno nekaj drugega prišlo vmes in sem kupila kaj drugega...
*melby*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 23. Jul 2004 13:58

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2004 17:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jst mam tud že neki časa v planu, da si kupim mal boljša sončna očala, mogoče mi bo pa do poletja ratal.
FairyAngel imava iste probleme, zmer pride neki umes....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
*melby*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 23. Jul 2004 13:58

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2004 17:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Razprodaje so pa že ble, ane ........
A kej veš a bo še kje zdj med zimo kakšna??
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
samjaz
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 21. Sep 2004 7:20

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2004 17:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem bla najbolj zadovoljna s YSL. cool
Nazaj na vrh
opium
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 19. Okt 2004 13:52
Kraj: neutral zone

PrispevekObjavljeno: 5 Nov 05, 2004 17:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

js mam ene navadne soncne speglcke bolle in so ql, pol mam pa se ene bolle za bordat k so pa se bl ql smile

ne si kupvat pocen speglou, ponaredkou in ostalga sranja... vec skode nardis ocem z takimi spegli, kot brez njih...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran AIM - AOL Instant - naslov Yahoo Messenger - naslov MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Moda Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 49, 50, 51  Naslednja
Stran 1 od 51