Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Trajno ravnanje las

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Blair&Chuck
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 21. Okt 2009 21:57

PrispevekObjavljeno: 12 Jun 12, 2011 18:21    Naslov sporočila: Trajno ravnanje las Odgovori s citatom

Hej!

Mene pa samo zanima kakšne so izkušnje s trajnim ravnanjem las pri mič stylingu? Pa kolko časa to sploh drži če si daš to trajno ravnanje?

Kupila bi namreč rada to trajno ravnanje za kolegico za darilo,ker ma res skodrane lasje in ji gre to res na živce praktično nič nemore z njimi narest,sam spete ma skos.. zdej pač skrbi me da bi ven ful skrepani pršli pol ampak sj s proizvodi se to da popravt ane?
Ma kšna kake izkušnje glede tega?

Hvala smilesmile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pridružen/-a: 18. Feb 2009 8:36

PrispevekObjavljeno: 12 Jun 12, 2011 19:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zakaj pa ne pokličeš najprej v Mič in jih to vprašaš?
Nazaj na vrh
Nesanica
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 23. Jul 2008 10:16
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 12 Jun 12, 2011 20:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

in ko izveš objavi ker mene tudi zanima. biggrin
Nazaj na vrh
Blair&Chuck
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 21. Okt 2009 21:57

PrispevekObjavljeno: 12 Jun 12, 2011 21:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sej to bom jutr poklicala ker danes je bla nedelja smile pa itak mene zanima če ma kkšna izkušnje,ker pr frizerju loh da tud prehvaljo zarad denarja ane smile ampak bomo vidl,bom poklicala pa potem napišem kar zvem! smile
Nazaj na vrh
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 9. Jun 2009 11:01

PrispevekObjavljeno: 12 Jun 12, 2011 22:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

..
Nazaj na vrh
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 31. Jan 2009 16:43

PrispevekObjavljeno: 11 Jan 11, 2013 18:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ima katera kakšne izkušnje glede tega? malo razmiišljam
g.AI.a
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 21. Jan 2013 22:15

PrispevekObjavljeno: 25 Jan 25, 2013 14:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Odsvetujem. Ti tok uniči lase, da je škoda.. roll Čeprav je pa vseeno bolje, kot pa, da si jih vsak dan ravnaš.

Čeprav tudi ne drži zelo dolgo. Drugače se pa to da tudi doma narest (se bolj splača glede na to koliko to stane pri frizerju). Vse kar rabiš je razvijalec, fiksir in ravnalec za lase biggrin .
Nazaj na vrh
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 28. Jan 2005 16:48

PrispevekObjavljeno: 25 Jan 25, 2013 14:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Razvijalec in fiksir? Se dak podatek več dobit ali pa kako sliko?
g.AI.a
Sramežljivka
Sramežljivka

PrispevekObjavljeno: 25 Jan 25, 2013 16:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Slikce nisem našla. Ju pa prodajajo v frizerski trgovini Estela, ki je v BTC-ju. To se uporablja tudi pri delanju trajne. Postopek je isti, samo, da las ne navijaš ampak jih ravnaš.

Se pravi:
1. Lase najprej umiješ (samo s šamponom - balzama ne daješ gor, ker zapira lasno kutikolo, kar onemogoča, da bi razvijalec šel v las), nato jih posušiš.
2. Na lase naneseš razvijalec (to poruši tvoje vezi v lasu, zaradi tega las izgubi svojo obliko), ter ga pustiš delovati od 5 do 15 minut odvisno od tega, kakšne kodre imaš.
3. Lase opereš, posušiš in nato zravnaš z ravnalcem za lase (lasje naj bodo čimbolj ravni)
4. Na lase naneseš fiksir (fiksir se meša z vodo v razmerju 1:1), pustiš ga delovati 1o - 15 min.
5. Lase opereš, posušiš in še enkrat zravnaš z ravnalcem.

That's it smile
Nazaj na vrh
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 31. Jan 2009 16:43

PrispevekObjavljeno: 25 Jan 25, 2013 20:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

malo sem gledala po forumih, pa so ženske pisale, da lasje izgledajo celo boljše kot pred ravnanjem.
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

PrispevekObjavljeno: 26 Jan 26, 2013 9:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A ta razvijalec je hidrogen, ki se ha uporablja pri barvanju? Se v tem primeru nič ne spremeni barva las? Je važno, kolko procentnega vzameš.

Bi poskusila doma, samo me malo skrbi za moje laske. Embarassed
g.AI.a
Sramežljivka
Sramežljivka

PrispevekObjavljeno: 26 Jan 26, 2013 12:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne, to ni hidrogen. Prav razvijalec je to. Isti kot za trajno. Če se boš za to odločila, magar v trgovini vprašaj prodajalko pa ti bo pokazala kaj moraš vzet. wink
Drugače pa ja, vpliva na barvo, ampak ne zelo. Malo razbarva barvo in posledično so lasje malo svetlejši. Ampak to je minimalno.

Summer, glede tega, da izgledajo boljše kot pred ravnanjem se mi zdi pa malo za lase privlečeno, ker je to kar precej agresiven preparat in konice so dostikrat tako uničene, da jih je potrebno postriči.

Jaz osebno trajno ravnanje odsvetujem. Je pa res, da je kakor sem že prej rekla, vseeno bolje, kot pa, da si jih vsak dan ravnaš. Tako, da, Schpeltza, če imaš samo valovite lase in ne res nekih kodrov, s katerimi res nič ne moreš, ti priporočam, da si jih trajno ne ravnaš. Škoda las. smile Sploh pa, koderčki so lepi tongue .
Nazaj na vrh
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

PrispevekObjavljeno: 26 Jan 26, 2013 12:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja saj v bistvu sem si premislila. Mi je v štartu zelo dišala ta ideja ampak po malo premisleka, se nebi šla doma teh zadev, če ni potrebe. Imam sicer valovite, mi pa uspeva zdaj konice držat pod kontrolo, da se mi ne cepijo nevemkaj. Tako da bom opustila to misel. Si puščam daljše (dolge že itak imam)lase, tako da to ne bo ravno pripomoglo k temu podvigu... Ko bom imela željo po ravnih laseh si jih bom pač zravnala...
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1