Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 09. Nov. 2014 10:15

Enako pri meni. Kaj je sploh vprašanje oz. kje je problem? Ne moremo ti druga svetovat kot pa izmakni glavo iz svoje zadnjične odprtine in tega dejansko nič krivega fanta, ki si ga odjebala zaradi nekih svojih fint, ki jih še sama ne znaš razložit, pokliči in naveži stik, če si to želiš. Mogoče te je fant že pozabil in iz tega ne bo nič ampak nikoli ne boš vedla, če ne boš probala. Kaj te pa stane? Življenje je kratko in prekruto, da si ne bi dovolili, da se nam dogajajo lepe stvari.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 09. Nov. 2014 12:32

^^ Hehe, dobro si napisal :)
Tulip
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 160
Na forumu od: 10. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Tulip » 10. Nov. 2014 14:07

...
Zadnjič spremenil Tulip, dne 15. Mar. 2015 18:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 10. Nov. 2014 15:19

^Kapo dol :wink:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Donnie
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 19. 11. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Donnie » 19. Nov. 2014 13:35

Zdravo!

S punco sva bila skupaj dobri dve leti in sva pred nekaj dnevi končala, ker je rekla da ni več tako, kot je bilo. Da ne čuti nič več do mene. Da nisem jaz nič kriv, ampak da je kriva sama.

Problem je, ker je bilo še nekaj dni pred tem vse super. Bila sva skupaj cel vikend, šla sva na izlet in se imela lepo, zvečer sva spala skupaj in zaspala v objemu. V teh dveh letih nevem, če sva se kdaj skregala. Bil je kakšen manjši prepir, ampak je bilo vse mimo v parih minutah. Resnično sem imel občutek, da sva si usojena. Sedaj pa ta šok, kar naenkrat.

Ko sva se pogovarjala je rekla, da sta bili te dve leti najlepši del njenega življenja. Na vprašanje kako potem kar naenkrat ne čuti nič več do mene, je rekla da se je to nabiralo že nekaj dni oz par tednov, ampak je vse skupaj skrivala. Da se je vse začelo ko se je preselila v LJ, kjer med tednom študira. Tako, da sva se večinoma videvala za vikend in ko sem jo obiskal v LJ, ampak sva vsak dan komunicirala preko telefona oz fbja. Pred tem, sva bila skupaj tako rekoč vsak dan. Tudi v zadnjem obdobju mi je redno pisala, me klicala in govorila, da me ljubi.

Kaj naj naredim? Še vedno imam občutek, da je tukaj zraven kaj drugega, kot to kar mi je povedala. Resnično je nočem izgubiti, ker jo ljubim iz vsega srca in bi naredil vse zanjo.

Zaenkrat nekaj dni nisva govorila, ampak premišlujem, da bi jo čez nekaj dni poklical in se še enkrat pogovoril. Mogoče je nekaj prespanih noči kaj spremenilo.

Kaj mi predlagate? Ker sem res čisto na tleh. Zadnje tri dni komaj kaj spim in razen šihta večino časa preležim v postelji pred tvjem. Tudi solze so bile večkrat prisotne, ker enostavno ne morem verjeti. ;(
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 19. Nov. 2014 13:59

v enga druzga se je zacopala.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 19. Nov. 2014 14:41

Ne kliči ti. Naj se ona sama javi. Če ji je še kaj do tebe, bo to ugotovila le, če se ji ne boš javil. In pozor: pogrešanje se lahko začne komaj čez par tednov, ne čez par dni tak, da ti priporočam potrpežljivost. S čimveč stvarmi se zamoti. Absolutno se izogibaj bit sam s sabo. Probaj tud it vmes na kak zmenek in nasploh probaj komunicirat z drugimi puncami. Nekaj počni kar ji bo dalo vedet, da imaš življenje tud po njej in si s tem povečal šanse, če se ti bo javila. Ampak absolutno pa POČAKAJ DA SE TI ONA JAVI, če še hočeš imet šanso jo dobiti nazaj.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Tulip
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 160
Na forumu od: 10. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Tulip » 19. Nov. 2014 16:03

Ja... če te bo hotela, te bo kontaktirala.
Če ji ni več do tebe jo ne moreš z ničemer prepričati, čustva so čustva...

Imej toliko samospoštovanja, da jo ne "prosit" naj ostane s tabo, sploh, če sta se že pogovorila o tem in ti je izrazila kaj čuti, itd.



Kot pravi Dioniz, se v vmesnem času zamoti s svojimi dejavnostmi, punci pa daj čas. Če bosta zopet pristala skupaj super, če pa ne, pa jo pusti odit iz svojega življenja.

Bo prišla nova punca :) (čeprav trenutno misliš, da je ona edina prava).
Zadnjič spremenil Tulip, dne 06. Dec. 2014 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 763
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 19. Nov. 2014 18:13

floribunda napisal/-a:v enga druzga se je zacopala.

Tole.

Pa ne izpast patetik in jo klicat, se ji jokat in kleceplazit.
Zadnjič spremenil wasd, dne 20. Nov. 2014 17:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 19. Nov. 2014 18:15

Takole ti bom rekel, če te ne bo kontaktirala v kratkemu času ne bosta več skupaj.

Ko se ženske čustveno ločijo od tebe, je konec.

Verjemi, bo konkretno zajebano...sploh če imaš občutek da si dal vse kar si lahko, in da si poskusil rešiti kar se da....dobil boš občutek praznine in žalosti, ker si boš mislil "hej, če sem dal vse, in to ni bilo dovolj...kaj potem je?".

In to te bo žrlo.

Zatorej dragi človek, obdaj se z dobrimi ljudmi, če boš imel probleme z jezo, najdi način da jo izražaš brez da bi si sam kaj storil.

Briši jo iz digitalnega življenja, vzemi si čas zase, obdaj se s prijatelji, bolj kot boš brskal kaj se je dogajalo in se bo dogajalo naprej, bolj si boš natrl sol v rane.

Pazi nase, in čisto v vredu je če boš žalosten.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Donnie
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 19. 11. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Donnie » 20. Nov. 2014 9:36

Hvala vsem za odgovore.

Nisem imel namena klicati, da bi jo prosil naj se vrne ali kaj podobnega. Vem, da je ne morem siliti oz. prepričati v nekaj, kar noče. Hočem samo priti zadevi do dna, saj kot sem rekel, ne verjamem, da je to, kar mi je ona povedala glavni razlog. Imam občutek, da bi bilo lahko kaj takega, kt sta napisala floribunda in wasd, da je našla koga drugega.

Lahko, da bo te rekli, da je boljše, če tega niti ne vem, ampak ni res. Problem je, ker sva iz istega kraja in se bova videvala za vikende in počitnice. In bi rajši takoj vedel, če je res kaj drugega v igri, kot da je potem čez kakšen mesec vidim s kom drugim. Ker me bo še enkrat udarilo.

In ja, v to razmerje sem vložil ogromno in ravno zaradi tega sem tako šokiran. Ker nevem, kaj bi še lahko naredil.

Sem se pa včeraj spravil iz hiše in po nekaj mesecih spet šel laufat in je bil res dober občutek tako, da upam, da bom sedaj nadaljeval s tem. Tudi kava s kolegom mi je dobra dela, ter sodelavci na šihtu.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 20. Nov. 2014 10:41

Udarilo te bo, verjemi....racionalnost in logika nista sestri z ljubeznijo.

Bolj kot boš poskušal dobiti odgovore, bolj bo boleče....in bolj bo agresivna do tebe, in to bo še bolj boleče.

Čustveno se bo izolirala od tebe, če boš poskušal dobiti racionalen odgovor, verjemi ga ne boš....ker ta odgovor ne bo takšen kot bi ga ti pričakoval.

Zatorej, pozabi, izoliraj, zbriši.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Tulip
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 160
Na forumu od: 10. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Tulip » 20. Nov. 2014 13:28

Saj to je pomoje kar pogost pojav, da neka zveza iz srednješolskih let (predvidevam, da je tako tudi pri vama) ne zdrži, ko gre eden dalje študirat v drugo mesto in se mu odpre nov svet, novi ljudje, zavohajo svobodo...


Z vprašanji trenutno, v smislu - je drugi v igri?, kdo je?, povej kaj je v ozadju, zakaj... ipd....jo boš pa verjetno samo še bolj oddaljil od sebe.

Vem, da boli, ampak pusti stvari kot so. Če ga ima ali ne, zdaj vidva nista skupaj...

Na to, da jo boš nekoč kje videl z drugim se pa lahko že zdaj mentalno in čustevno pripraviš na to, neodvisno od tega, da veš oz. ne veš ali ima drugega. Pač vizualiziraš si ju, kot, da bi ju kje videl, ozavestiš pri sebi, v srcu in glavi...tako te potem ne bo iztirilo, ko/če bo do tega res prišlo.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 22. Nov. 2014 20:31

Nekega ultra hitrega recept za prebolevanje ni. Pomoje se je najboljše posvetiti sebi, prebrati kako dobro knjigo, se zamotiti. Vem, da so prvi dnevi in tedni najtežji in da je takrat najlažje podležt skušnjavi - konktaktirat bivšega.
Sama sem zbrisala njegovo telefonsko številko :) Ko sem slučajno izvedela da bivši s drugo pričakuje otroka, sem bila zmedena in šokirana. Ni mi bilo jasno kako lahko on gre naprej, jz pa ne, itd... Vendar potem vidiš da vsaka ritka pride na svojo kahlo. Po dveh letih me je poklical, da je samski, da se je razšel z žensko s katero ima otroka in da se želi dobiti z mano.
Zdej sem mal zašla, vendar je normalno, da se recimo zvezo, ki je trajala 2 leti ali več, ne da prebolet čez noč. Zato si je treba vzet čas. Sigurno bo trajalo ene 6 mesecev. Če medtem delamo na sebi, je to super naložba, saj če sam s sabo nisi srečen, ne boš niti z najbolj idealnim partnerjem :D
marija.povse
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 32
Na forumu od: 24. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a marija.povse » 27. Nov. 2014 9:42

čuftika napisal/-a: Ko sem slučajno izvedela da bivši s drugo pričakuje otroka, sem bila zmedena in šokirana.

Za nekatere je pa dobro, da nekaj takega izvedejo, ker šele takrat vejo, da je konec, da ne bosta več skupaj.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov