Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1674
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 06. Jul. 2014 9:42

Najdi si drugega.
Uporabniški avatar
Ursulina
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 8
Na forumu od: 9. 7. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursulina » 15. Jul. 2014 10:02

Najlažje ga boš prebolela tako, da se osredotočiš nase in imaš za začetek sebe najraje na svetu. Bodi v zvezi s sama seboj.

Vse, kar potrebuješ, že nosiš v sebi. In nihče ti ne mora prinesti sreče, če najprej te ne okusiš v sebi.

Malo filozofiranja, ampak sigurno drži. Razvajaj se, počni stvari, ki te veselijo, pojdi v naravo, ozri se vase. <3
piki.poki
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 9. 8. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a piki.poki » 09. Avg. 2014 11:18

Hellou damice :) imam problematično situacijo ki že močno načenja moje živce in tudi živce prijateljic...

stara sem 24 let in počasi si želim nekoga ki bi bil ob meni, tralala (saj vemo kako to gre)... v službi sem spoznala fanta, starega 30let. Love at first sight-z moje strani...Ko je končno dobil mojo številko (sama mu je nisem hotla takoj dat), je začel pisat smse, pač pihat na mojo dušo. Tudi ko sva se dobila, ni bil nič vsiljiv, zelo je gledal kaj meni odgovarja... Uspelo mu je, da sem se precej navezala nanj... Nato pa so bili SMSi čedalje redkejši, videvava se čedalje manj ker vedno zadnji trenutek nekaj vmes pride... SMSe še vedno pošilja, zadnje čase je vedno on pobudnik da se vidiva (pa tudi on vedno zafrkne), v službo k meni ne pride več čeprav se večkrat pelje mimo itd... se naj sploh še trudim in vztrajam, ali pa naj preprosto prekinem vse stike? Vem da to ne bo lahko, ampak pomojem si zaslužim več, hkrati pa nimam več moči da bi še polagala upe nanj :cry:
Tulip
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 160
Na forumu od: 10. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Tulip » 09. Avg. 2014 12:07

Prekini stike (oz. jih omeji). Ne vlagaj v nekaj več kot dobiš nazaj...
V odnosih mora biti trud obojestranski.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1633
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 10. Avg. 2014 19:33

pikipoki, če malo zanaliziram tvoj post:

1) fant ti je včeš, vendar mu telefonske nisi dala, ko te je za njo vprašal
2) vedno je on pobudnik za zmenke
3) ko se dobita ne sili vate, ampak ti da prostor

a on ve, da ti je všeč? meni se zdi, da se je model naveličal čakanja ice queen da se odtali.

a mu ti kdaj pišeš prva? a ga kam povabiš? mu izražaš naklonjenost ko sta skupaj?

če ne, potem tole ohladitev sebi pripiši.

v vsakem primeru pa ga lahko povabiš na pijačo, mu poveš, da ti je všeč on in njegova družba ter da bi rada dala priložnost odnosu med vama, da preraste v kaj več. če bo rekel ne bo pač ne. mogoče pa rabi samo malo vzpodbude.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 235
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 11. Avg. 2014 15:16

Kako preboleti, če zveza traja npr. 10 let? Kako lahko po tako dolgem času kar odmisliš vse, kar je bilo? Če greš ven, na izlete, v naravo, se skušaš zamotit itd. pa vsepovsod vidiš njega, ker je bil včasih on s tabo na teh krajih? Kako se otreseš strahu, da ne boš nikoli več srečal človeka, s katerim bi lahko bil do konca življenja? ;( Kruto je življenje... Ko misliš, da nekoga poznaš res v nulo pa vidiš, da si se motil o njem...
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 570
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 13. Avg. 2014 19:59

s0nckic4 napisal/-a:a on ve, da ti je všeč? meni se zdi, da se je model naveličal čakanja ice queen da se odtali.


Tole bo kr držal
Tulip
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 160
Na forumu od: 10. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Tulip » 14. Avg. 2014 14:11

^^
Tudi to čisto možno, ja... Avtorica, morda on misli, da nisi zainteresirana, če deluješ bolj pasivno?

Možno pa tudi, da je eden izmed tistih tipov, ki uživa predvsem v "lovu". Ko pa ženska pokaže oz. vrne interes, pa mu ni več tako zanimivo...(Pač taka je človeška narava, če to hočemo ali nočemo priznat.)
piki.poki
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 9. 8. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a piki.poki » 18. Avg. 2014 16:15

trust napisal/-a:
s0nckic4 napisal/-a:a on ve, da ti je všeč? meni se zdi, da se je model naveličal čakanja ice queen da se odtali.


Tole bo kr držal

Hehe ko bi po vsem tem le lahko bila ice queen...sem mu prva poslala sporočila,ga povabila kam in vse...pač ima dneve ko ne more brez mene in mesece ko se ne spomne name...mi je v soboto dokazal da iz te moke ne bo kruha...
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 570
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 20. Avg. 2014 20:00

Pač je zamudil življensko priložnost, išči dalje pa ne si k srcu jemat
teeaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 32
Na forumu od: 12. 9. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a teeaaa » 18. Sep. 2014 0:54

z bivšim sva šla po 2 letih in pol narazen....narazn pa sva šla kr tip ni biv prpravlen mi v stiski bit v oporo in mi pomagat ko sm ga najbol rabila.....ja vem pokazov je svoj obraz......sam vseeen ful sm se navezala na nega.... ful sm ga mela rada ....še nobenga tok kt enga....kko nj ga prebolim... kko nj pozabm na nega.....kako nj kamrkoli grem kr me itk vse spominja naj...
kolegice in kolege sm zanemarla zrt nega...nmorm zj prčakvat da bojo vsi okol mene skakal tut js nism okol nih....kolegice majo tipe...ja nimajo vedno casa za kavo karkoli....kam nj sama sabo??kako nj se zamotm?oki med tednom mi je ql... mam šiht se da zamotm...sam vikendi nedele ko sva bla vse nedele skupi me pa ubijajo.....

samozavest mi je zabiv do nafte in še dlje....kako nj se po tem poberem in grem naprej in sploh prčakujm da bom spoznala kakga normalnga tipa s pošlihtanim podstrešjem k mu nbo težko bit ob men ko ga bom rabila?in bo zame prpravlen nardit vse?
kako se je lahk tuk čase delov neki kar sploh ni?kar se ej ne koncu izkazal čist obratn?
nj mi kdo prosm pomaga razumet ga če se ga sploh da.....mgoč bom po to vse laži prebolela in šla naprej....
Uporabniški avatar
Upgrade_me
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 113
Na forumu od: 29. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Upgrade_me » 19. Sep. 2014 22:15

jaz sm mela tipa 7 let ko mi je zdil samozavest tak da sploh več nism vedla kje sem in kdo sem. in potem sem začela razmišljat.. če nimaš več rijateljic jih pokličeš tiste s katerimi si se včasih družla, se iskreno opravičiš in pač si iskrena in odkrita. pa ne bit preveč notr, idi ven v naravo, nekam, razvajaj se.. :) potem pa je recimo tudi zelo dobro da prebereš en kup knjig o osebnostni rasti. ful pomagajo. na začetku si misliš mogoče WTF? no jaz sem si. sam pol pa pride zadi in pol marsikaj ugotoviš. ljudje smo kakršni a smo. smo edinstveni in vsako osebo spoznaš z nekim namenom. od vsakega se nekaj naučiš. slabe izkušnje so ti lahko samo lekcije iz katerih se nekaj naučiš..
jaz sem zaj že leto pa pol samska in še vedno delam na sebi in še pač nisem našla tistega tapravega. ampak pač prvo moraš bit v vezi sama s sabo, se cenit in se res dobro poznat da boš imela v žiljenju nekoga enako vrednega tebi. ampak pač vse stvari trajajo.. nič se ne zgodi kar čez noč... tak da če rabiš kak nasvet lahko kr pišeš na zs pa ti še kakšno knjigo priporočam. :)
Pa še to.. včasih nekaterih stvri ne moreš razuemt zakaj so tkšne kot so.. samo sprejet jih moreš it pustit da grejo stran od tebe... :)
milan.miran
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 11
Na forumu od: 16. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a milan.miran » 05. Nov. 2014 14:05

Upgrade_me, to je pa zelo dober pristop. Tudi če greš narazen, se marsikaj naučiš!
tamikami
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 8. 11. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a tamikami » 09. Nov. 2014 0:24

Živjo! Sem nova v forumu. Zanima me vaše mnenje, na ljubezenskem področju nisem kaj veliko izkušena, tudi zdi se mi, da sem čustveno nezrela, čeprav sem odgovorna, delavna na ostalih področjih in vedno v pomoč drugim. Sama sebi ne znam pomagati.
V preteklosti sem imela 2 fanta, zveza so delovale bolj na prijateljski ravni, vse je bilo ok, dokler niso začeli, kaj zahtevati od mene (že poljub je bil preveč), nekako sem postavila ščit okrog sebe in zvezo kmalu prekinila. Največkrat sem bila za ljubezen popolnoma nezainteresirana oziroma sem jo postavila na stranski tir, študij sem postavljala na prvo mesto.
Nato pa mi je letos spomladi po izmenjavi v tujini, že v slo, en fant zmešal glavo, skupaj sva preživela nekaj lepih dni na nekem srečanju. Tokrat nisem okrog sebe postavila ograde, dovolila in malce prepustila sem se mu. Z menoj je bil venomer dober. Na koncu srečanja sem mu povedala, da ne morem imeti zveze (verjetno sama nisem bila pripravljena na ta korak), saj so bili pred menoj hudi zadnji izpiti na faksu in poletna praksa v tujini. Pri njemu mi je bilo všeč, ker kljub temu ni popustil, nekajkrat sva se še dobila, si pisala, govorila po telefonu, potem pa sem sama naredila ščit in najin odnos se je počasi prekinil. Fant je bil poseben, primeren zame, všeč mi je bil.
Sedaj, ko imam po vseh obveznostih in diplomi več časa, premišljujem kaj bi bilo, če bi si mogoče takrat dovolila ljubezen? Sedaj pa fantu po nekaj mesecih tudi nočem pisati, ker mu želim najboljše in ne želim iti še enkrat čez mučno obdobje, ko moram prijateljice gledati kako so srečne s fanti (da ne bo pomote, iz srca jim privoščim).
Zanima me, kako naj pozabim to kratko romanco, saj pogosto premlevam vse, kar se je zgodilo? Namreč sedaj spet ne spustim nobenega fanta blizu, že težko mi je, če moram na kakšni zabavi zaplesati z drugim moškim, saj mi na dan privrejo spomini.
Prosim Vas za kakršenkoli nasvet! Zelo bom hvaležna vsakemu posebej! :oops:

Hvala in lahko noč
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3448
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 09. Nov. 2014 9:34

Čakaj, ti potem hočeš bit sama za zmeraj?
Ali si samo preponosna da bi ga spet poklicala?
Ne razumem vprašanja.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov