Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
Make up [slike]
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, ... 19, 20, 21  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Black Kitty
Gost

PrispevekObjavljeno: 5 Feb 05, 2009 14:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

*mala* je napisal/a:
Kateri lip glossi so ti tamali?

Dior (brilliant a levres), 5 jih je bilo skupaj pakiranih, sam sem 2 že založila sad

Sliko od paletke drugič prilepim, je pa 5 različnih podlag za senčenje smile
Nazaj na vrh
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 22. Jun 2008 21:08

PrispevekObjavljeno: 5 Feb 05, 2009 15:03    Naslov sporočila: Re: Moj make up (slike!) Odgovori s citatom

Yazmeen je napisal/a:

To je odtenek true beige, št. 320 (ker se ne vid dobr), men je zdj za pozim skor mal temn, bi mogla en odtenek svetlejšga kupt, pa jih mešat. Kupla sm ga pa v LJ, v Mullerju.

Ja.. jaz mam tut dva revlonova pudra, ampak sta mi oba za odtenek pretemna... potem sem pa na netu odkrila da obstajata se dva precej svetlejsa iz iste 'serije'...

Zdaj pa ni sans, da bi jih kje nasla..
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 23. Mar 2006 10:00

PrispevekObjavljeno: 5 Feb 05, 2009 15:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Yazmeen je napisal/a:
Vidm, da vas dost uporablja maskaro define-a-lash...a je dobra? Pa kašna je razlika med zeleno in vijolčno?

jz sm jo dobla za roj. dan in sm bla res skeptična.. vedno prisegala na lorealovo.. Zdj pa loh rečem sam wau.. men je odlična.. sploh ne zlepi trepalnic, lepo jih razporedi.. super je no smile

bom tud jz poslikala drug tedn, po izpitih wink
Nazaj na vrh
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 3. Avg 2004 14:39

PrispevekObjavljeno: 5 Feb 05, 2009 15:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Black Kitty je napisal/a:
*mala* je napisal/a:
Kateri lip glossi so ti tamali?

Dior (brilliant a levres), 5 jih je bilo skupaj pakiranih, sam sem 2 že založila sad

Sliko od paletke drugič prilepim, je pa 5 različnih podlag za senčenje smile

Hvala. Kje pa dobila te lip glosske? Itak jih mam že preveč. Pa kolk cena?
Yazmeen
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pridružen/-a: 18. Jul 2006 15:57

PrispevekObjavljeno: 5 Feb 05, 2009 15:36    Naslov sporočila: Re: Moj make up (slike!) Odgovori s citatom

Hyades je napisal/a:
Yazmeen je napisal/a:

To je odtenek true beige, št. 320 (ker se ne vid dobr), men je zdj za pozim skor mal temn, bi mogla en odtenek svetlejšga kupt, pa jih mešat. Kupla sm ga pa v LJ, v Mullerju.

Ja.. jaz mam tut dva revlonova pudra, ampak sta mi oba za odtenek pretemna... potem sem pa na netu odkrila da obstajata se dva precej svetlejsa iz iste 'serije'...

Zdaj pa ni sans, da bi jih kje nasla..

Hmmm, sam ta moj je kr dost temn veš. Jst mam temno polt, pa mi je skor pretemn zdj za pozim, ta true beige.
Nazaj na vrh
Black Kitty
Gost

PrispevekObjavljeno: 5 Feb 05, 2009 17:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

*mala* je napisal/a:

Hvala. Kje pa dobila te lip glosske? Itak jih mam že preveč. Pa kolk cena?

Nimam pojma, mi jih ati kupil nix weiss . So pa priročen, ker jih lahko kamorkoli vzameš s sabo, drugač so mi pa od Estée Lauder najboljši hearts
Nazaj na vrh
anjica
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 23. Feb 2007 12:00

PrispevekObjavljeno: 5 Feb 05, 2009 17:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Blair je napisal/a:
anjica je napisal/a:
tle so pa še moja ličila

uuu kako se pa kej obnese tale mineralni puder? že neki cajta razmišljam o nakupu. smile

tale puder je res super, sm si ga zdj že drugič kupila, čeprou je mal drag sm je vreden svojga dnarja

ful lepo vse prekrije in je tut fejst obstojen, u glavnem 1a, ga ne zamenjam biggrin
Nazaj na vrh
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

PrispevekObjavljeno: 5 Feb 05, 2009 18:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Stvari, ki jih imam doma (prevelike za sabo nosit, al pa manj uporabljene- najljubše sledijo jutri):

a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 28. Apr 2006 13:04

PrispevekObjavljeno: 5 Feb 05, 2009 18:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

*mala* kje pa prodajajo Greenland?

Sm vidla, da maš balzam smile
Black Kitty
Gost

PrispevekObjavljeno: 5 Feb 05, 2009 19:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kje si kupila to paleto eek ? So kvalitetne senčke?
I want it! biggrin
Nazaj na vrh
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

PrispevekObjavljeno: 5 Feb 05, 2009 19:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Greenland- Mercator (vsi večji- Supernova, Šiška).

Paletka- moja je z eBaya. Je pa tud na costalscents.com (ceneje je eBay, moja bla 20 evrov s poštnino).
Barve so ful intenzivne. Meni je res fajn.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 28. Apr 2006 13:04

PrispevekObjavljeno: 5 Feb 05, 2009 19:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kolko pa so kej cene?
Nazaj na vrh
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

PrispevekObjavljeno: 5 Feb 05, 2009 19:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^ Ta balzam za ustnice je bil okol 3 evre (ne spomnem se točno), za ostale njihove izdelke pa nimam pojma biggrin
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 23. Mar 2006 10:00

PrispevekObjavljeno: 5 Feb 05, 2009 19:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

*mala* je napisal/a:
Stvari, ki jih imam doma (prevelike za sabo nosit, al pa manj uporabljene- najljubše sledijo jutri):

omg...
če bi pa tole mela bi si pa celo s5 začela senčke delat tongue
Nazaj na vrh
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 15. Jan 2009 21:55
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: 5 Feb 05, 2009 19:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tole bi pa js tut mela...
Zgleda k vodenke, pa tko lepo bArVaStO je... smile
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> Lepota Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, ... 19, 20, 21  Naslednja
Stran 2 od 21