Objavljeno: 5 Feb 05, 2009 11:29 Naslov sporočila: Make up [slike]
Dobila sm idejo, da bi sem dajale fotke našga make upa (tko kot dajemo v uno temo fotke naših cunjic, modnih dodatkov...), da pač vidmo, kaj kej uporabljate, povprašamo, kako se kej obnese, kje ste kej kupile...Skratka, pomojem bi znal bit zanimiv Če se ne bo obnesl, se pa še zmeri lahko zaklene.
Objavljeno: 5 Feb 05, 2009 12:07 Naslov sporočila:
no pa še moje par stvarc:
(senčila za veke pa drgač tko ene 3x na let uporabm za kšn nš koncert, da ne zgledam kot zombi na odru, barvico pa tud sam kdaj za večerne izhode)
Objavljeno: 5 Feb 05, 2009 14:32 Naslov sporočila:
^^ Kateri lip glossi so ti tamali? Pa lahko še slikca Diorjeve paletke? (odprte).
Sama prilepim make up jutri (mam pri fantu eno kozmetično torbico). _________________ But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Objavljeno: 5 Feb 05, 2009 14:34 Naslov sporočila: Re: Moj make up (slike!)
Yazmeen je napisal/a:
Dobila sm idejo, da bi sem dajale fotke našga make upa (tko kot dajemo v uno temo fotke naših cunjic, modnih dodatkov...), da pač vidmo, kaj kej uporabljate, povprašamo, kako se kej obnese, kje ste kej kupile...Skratka, pomojem bi znal bit zanimiv Če se ne bo obnesl, se pa še zmeri lahko zaklene.
To je make up, ki ga mam jst trenutno v uporabi
Oj kje si pa dobila tisti odtenek revlonovega pudra? Jaz ga sploh nisem mogla najt v mullerju v Kp..
Objavljeno: 5 Feb 05, 2009 14:54 Naslov sporočila: Re: Moj make up (slike!)
To je odtenek true beige, št. 320 (ker se ne vid dobr), men je zdj za pozim skor mal temn, bi mogla en odtenek svetlejšga kupt, pa jih mešat. Kupla sm ga pa v LJ, v Mullerju.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 19, 20, 21Naslednja
Stran 1 od 21
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu