Cosmopolitan Slovenija

Povezana s Cosmopolitanom

RSS

V Cosmopolitanu preberi

Naroči se na Cosmopolitan

Maj 2013
najboljši božični filmi, risanke in pravljice
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> TV in filmi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
princes semika
Sramežljivka
Sramežljivka

Pridružen/-a: 5. Nov 2007 15:44

PrispevekObjavljeno: 25 Nov 25, 2008 18:11    Naslov sporočila: najboljši božični filmi, risanke in pravljice Odgovori s citatom

ho ho ho...

zanima me, kateri božični filmi so vam najbolj pri srcu in si jih z veseljem pogledate na božični večer, božični jutro...
katere filme si pogledate skupaj z dragim, otrokom, starši...seveda štejejo tudi božične risanke...pravljice

Ko sem sama razmišljala o svojih najljubših božičnih filmih in risankah sem se jih domislila kar nekaj...

Home alone 1,2,3 Bad SantaThe Santa Claus 1,2 The Christmas Story Christmas Vacation How The Grinch Stole Christmas Christmas with the Kranks Love Actually The Family Man The Holiday Miracle on The 34th StreetThe Polar Express Jelenček Rudolf...

Katere božične pravljice so vam ostale posebej v srcu....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 8. Mar 2007 8:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 25 Nov 25, 2008 22:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

preveč barv uporabljaš, poprav predem ti kera "šefica" to vid.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 24. Nov 2007 12:34

PrispevekObjavljeno: 25 Nov 25, 2008 22:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kako se ti da tok barvat eek
Ampak okej trenutno se spomnm sam Jelenčka Rudolfa :heart:
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 8. Jul 2008 22:21
Kraj: *paradiž*

PrispevekObjavljeno: 25 Nov 25, 2008 23:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

men je pa bla ful lepa ena risanka o novoletnem okrasku, mislim da mu je blo ime Srečko...
sm jo gledla v otroštvu in se ne spomnem lih najbolj... vem, da je na koncu bil že zelo star in je končal tako, da je padel iz novoletne jelke in se razbil sad še zdej se spomnem, kok sm bla žalostna, ko sm to gledala... smile
A ktera mogoče ve, ktero risanko mislim ?
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Pridružen/-a: 20. Jun 2007 8:33

PrispevekObjavljeno: 26 Nov 26, 2008 9:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jst se spomnim Srečkota. smile "Ime mi je Srečko in prinašam srečo." Ko se je razbil, je pa rekel: "Ime mi je Srečko in prinašam... Ne! jaz sem Sreča!"

Drugače meni naj božična je sigurno Disneyeva verzija Dickensovega romana A Christmas Carol. Ko je Skopušnik igral Ebenezerja Scrooga, stiskaškega bogataša, ki mu Božič nič ne pomeni.
Nazaj na vrh
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 20. Apr 2007 12:15
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 26 Nov 26, 2008 11:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

home alone 1 in 2, bog ne daj trojke, ker unici ritual sad
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
micamaca
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 11. Avg 2004 10:57
Kraj: Žabji dol

PrispevekObjavljeno: 26 Nov 26, 2008 11:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

definitivno ni bolšga božičnga filma kt National lampoon´s christmas vacation (Chevy Chase) biggrin ... tud Home alone 1 je fajn, pa Miracle on 34. street
Tiavanna
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 29. Okt 2005 9:12

PrispevekObjavljeno: 27 Nov 27, 2008 15:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sarita je napisal/a:
Jst se spomnim Srečkota. smile "Ime mi je Srečko in prinašam srečo." Ko se je razbil, je pa rekel: "Ime mi je Srečko in prinašam... Ne! jaz sem Sreča!"

Ta risanka je bla zmeeeeri na SLO1 za božič in js sm jo zmeri gledala. Joj, zdej me je prav nostalgija zagrabla. Embarassed Pa Narnija je bla tut vsako leto - ful sem se bala snežne kraljice, pri tistem prizoru, ko ponuja turški med sem se zmeri ful jokala lach
Pa še par je blo teh božičnih risank, sam se jih ne spomnim. sad
Nazaj na vrh
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Pridružen/-a: 28. Jun 2007 15:24

PrispevekObjavljeno: 27 Nov 27, 2008 15:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^^ Mal OT: jst sm se je tudi bala, jokala sm pa pri tistem prizoru, ko levu obrije grivo, ker se mi je smilil lach
Spomnim pa se še ene risanke, ki so jo tudi vsako leto vrteli na SLO, o deklici in njenem plišastem zajčku, ki ga izgubila v veleblagovnici. Se spomni kdo?

Drgač pa men tud Home Alone 1 in 2 rulata, pa Love Actually mi je lep. Drugih se trenutno ne spomnim.
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pridružen/-a: 20. Apr 2007 12:15
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 27 Nov 27, 2008 15:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

holiday smile s cameron diaz in kate winslet
Nazaj na vrh
pepelčica
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 10. Jul 2007 16:56
Kraj: koper

PrispevekObjavljeno: 28 Nov 28, 2008 11:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni je pa ful všeč Pikijev čarobni božič biggrin Ko je biu bratec še majhen smo jo dostikrat gledali Embarassed
Nazaj na vrh
princesss
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 18. Okt 2004 7:56

PrispevekObjavljeno: 28 Nov 28, 2008 13:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pepelčica je napisal/a:
Meni je pa ful všeč Pikijev čarobni božič biggrin

Wiiiii, nism edina!! biggrin
sunnydayka
Debatorica
Debatorica

Pridružen/-a: 23. Sep 2005 16:18
Kraj: lj

PrispevekObjavljeno: 28 Nov 28, 2008 17:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

men je bla ful lepa risanka slonček benjamin in ledena princeska
Nazaj na vrh
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 11. Dec 2007 20:53
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 28 Nov 28, 2008 18:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Decembra bo spet 'na programu' Love Actually - najmanj 3x biggrin
Obožujem ta film tongue
Nazaj na vrh
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Pridružen/-a: 13. Maj 2006 15:56

PrispevekObjavljeno: 6 Dec 06, 2008 20:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

omg, jst obožujem božične risanke in filme! med moje najljubše sodi film čudež na 34. ulici in pa risanka srečko. če kdo najde to risanko, se zelo priporočam. biggrin
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Cosmopolitan Seznam forumov -> TV in filmi Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2